izz78 03.02.09, 14:17 co sądzicie o tej ofercie i wózeczku dla 11 miesięcznego ? www.allegro.pl/item542757085_wozek_peg_perego_pliko_lite.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joko5 Re: kupić? :) 03.02.09, 14:27 Za te same pieniądze masz nowy wózek z folią i okryciem na nogi. www.allegro.pl/item538527219_wozek_primo_abc_design_dolphin_alu_tylko_7_8_kg.html Odpowiedz Link Zgłoś
izz78 Re: kupić? :) 03.02.09, 14:32 szczerze to chcę peg perego-mam at4 i jestem bardzo zadowolona, ale potrzebuję wózka na wypady autobusowe, tylko nie wiem czy akurat lite się sprawdzi czy zainwestować w pliko3?? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: kupić? :) 03.02.09, 15:38 ja nie wiem jak sie prowadzi pliko ale lite jest...taki sobie :/ dla 11m jak najbardziej, dla mamy...srednio :/ porownuje z atlantico i maclarenem Odpowiedz Link Zgłoś
mirka69 Re: kupić? :) 03.02.09, 16:35 mój syn ma skończone 2,5 roku.Też mam AT4 a pliko lite'a kupiłam na wypady sklepowe i wakacyjne loty samolotem.Powiem Tobie tak-mój mały,o ile jeszcze gdzieś biorę jeszcze wózek,zawsze chce "tego dużego",dam sobie głowę odciąć,że gdy po tym "czołgu" przesiądziesz się na obojętnie jaką parasolkę będziesz płakać,taka jest różnica! Ale również męką czasami jest pakowanie AT4 na chwilę do samochodu po to tylko by szybko coś załatwić.Na koniec powiem tak-jeżeli szukasz wózka na krótkie wypady- kup lite'a lub coś podobnego,ale zostaw jeszcze AT4,ponieważ Twojemu dzidziusiowi na 100% będzie w nim wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
izz78 Re: kupić? :) 03.02.09, 18:09 Dziękuję za odpowiedź, oczywiście at4 zostawiam i na "normalne" spacery-czyli do parku-zawsze będzie ten, ale po prostu czasem trzeba się samej gdzieś ruszyć z domu a nie tylko patrzeć na męża :) bo na pomoc obcych nie liczę ;) ale właśnie się doczytałam że do lite nie pasuje navetta a więc pewnie i porte enfant, którą mam a chcę używać przy następnej dzidzi, więc chyba pliko będzie bardziej uniwersalne,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mirka69 Re: kupić? :) 04.02.09, 11:57 do lite'a nie zamontujesz ani Navetty ani żadnej wkładki,ponieważ jego siedzisko nie rozkłada się do pozycji leżącej Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: kupić? :) 04.02.09, 12:48 to chyba nie pozostaje Ci nic innego jak Pliko P3.Mój maluch właśnie ten wózek wybrał jako ulubiony:)Dla Ciebie wygoda,bo składa sie szybko i ma taką łapkę do noszenia.Więc w razie wysokiego wskoku do autobusu to w jedną rekę wózek w druga dziecię. Odpowiedz Link Zgłoś
izz78 Re: kupić? :) 04.02.09, 14:52 Dzięki dziewczyny-wiedziałam że na Was mogę liczyć-też dzięki wam mam teraz at4 i jestem bardzo zadowolona. Reasumując kupię pliko3, może któraś chce odsprzedać ? :) Odpowiedz Link Zgłoś