evelinka12 09.04.09, 21:16 właśnie czekam na dostawę przez kuriera, fakt kosztuje dużo ale tak mi się podoba że już nie chciałam oglądać innych wózków jak macie pytania to piszcie, jak tylko go dostanę to zaraz się podzielę wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: zamówiłam Cybex Callisto 10.04.09, 15:33 Oj, ty chyba do mnie pisalas z prosba o porade. Tylko ja czasami nie wyrabiam z odpowiedziami... Nie wiem, czy nie za pozno i nie chce ci tez psuc przyjemnosci z czekania na wozek, ale mnie cybexy jakos nie ujely. Mialam go dwa razy w domu i nie podobaly mi sie jego kolka. Ladne moze wykonanie i niektore rozwiazania praktyczne, ale jakos za kazdym razem je oddawalam spowrotem. I nawet sama nie umiem dokladnie powiedziec dlaczego. Jakies ogolnie takie plastikowe mi sie wydawaly (przez te kola chyba). W tych mniejszych modelach kolka byly zle. Jakby krzywe. Wozek niespokojnie jechal. A teraz w Niemczech te wozki sa dosc tanie. Wszedzie sa wyprzedaze. MOze lepiej z Niemiec sprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: zamówiłam Cybex Callisto 10.04.09, 15:34 oj, sorry! robie 10000 rzeczy na raz i przegapilam, ze ty piszesz o callisto. Widzialam go tylko w sklepach, ale po tym jak oddalam moje wszystkie cybexy jakos mu sie nie przyjrzalam. Bardzo podobaja mi sie w nim kolka! To bylo to, co mnie w onyxie i innych razilo. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: zamówiłam Cybex Callisto 20.04.09, 13:52 Moglabys mi zmierzyc wysokosc oparcia w tym wozku. Ile za niego zaplacilas i gdzie kupowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: zamówiłam Cybex Callisto 10.04.09, 15:44 zaciekawilas mnie tym wozkiem i poogladalam go chwile w necie. Pisza, ze ma naprawde miekka amortyzacje. Ciekawa tego jestem bardzo. I ciekawa tez jestem jak on sie sklada. Chyba nie w parasolke, co? W sumie to moze byc naprawde fajny wozek dla mam, ktore szukaja w miare lekkiego wozka dla malutkich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: zamówiłam Cybex Callisto 10.04.09, 20:35 Z wyglądu bardzo fajny. Ciekawe jak się go prowadzi i czy jest tak samo wytrzymały i solidny jak maclaren. Jak go przetestujesz opisz co i jak. Podoba mi się że ma barierkę i całą rączkę. Budka może być mała. Odpowiedz Link Zgłoś
evelinka12 Re: zamówiłam Cybex Callisto 10.04.09, 21:28 no więc dziewczyny dziś rano przyszedł wózek no i oczywiscie musialam go zaraz przetestowac jak dla mnie wizualnie jest po prostu super, córeczce tez sie spodobal bo zafascynowana byla bardzo jak go zobaczyla -ma 4 pozycje oparcia, rozklada sie na plasko - kółka są boskie:) maja alumioniowe felgi:) - budka bardzo duza, pod daszkiem ma jeszcze schowany mniejszy daszek ktory mozna odwinac gdy swieci slonce i wtedy dziecko jest calkowicie zasloniete -kolkeczka oczywiscie maja amortyzacje, blokade kolek, latwo sie je wypina - cala tapicerka jest w prosty sposob zamocowana, wiec nie sprawi problemu zdjecie jej i wypranie - sklada sie w parasolke jednym ruchem, ma raczke do przenoszenia - koszyk na zakupy jak na parasolke dosyc duzy - wozek prowadzi sie bardzo lekko, dokladnie sie prowadzi a nie jak inne pcha - jak dla mnie super raczka jedna cala a nie dwie, raczka ma regulowana wysokosc, oczywiscie sie lamie przy skladaniu -minusem dla nie jest chyba tylko to ze paląk nie jest lamany i przy skadaniu wozka trzeba go wypiac, co jednak jest bardzo proste -wczesniej porownywalam ten wozek z maclarenem xt w swiecie dziecka, fakt maclaren ma dozywotnia gwarancje na stelarz ale gdy probnie potrząchnelam jednym i drugim to maclaren wydawal mi sie bardziej delikatny i chybotliwy , cybex jest bardziej sztywny, no i wizualnie wedlug mnie nie ma co porownywac do maclarena, one dla mnie sa bardzo proste i ten ich kolor - bardzo dobrze sie podbija, -do tej pory jezdzilam teutonia spirit s3 ktora miala duze kola i prowadzila sie bardzo lekko i myslalam ze bedzie duza rozniaca co do cybexa, jednak mile mnie zaskoczyl bo prawie nie widze roznicy przy prowadzeniu, jedynie w rozmiarach:) nie wiem czy wszystko napisalam, jezeli macie dodatkowe pytania to piszcie, chetnie sie podziele Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: zamówiłam Cybex Callisto 11.04.09, 08:57 Proszę o real foto. Zaintrygowalas mnie tym wozkiem. Jaki masz kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: zamówiłam Cybex Callisto 11.04.09, 13:15 swietny wozek ! Naprawde bardzo mi sie podoba !! szkoda tylko, ze troche ciezki :( Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: zamówiłam Cybex Callisto 11.04.09, 21:46 A mozesz zrobic real fotki???? Ciekawa jestem, jak on sie sklada w parasolke. Na zdjeciu nie widac lamania raczki. I co mnie bardzo ciekawi: czy kolka na dworze slychac? Na chodniku? Jakis terkocik?????? Odpowiedz Link Zgłoś
evelinka12 Re: zamówiłam Cybex Callisto 15.04.09, 23:01 dziewczyny jak tylko będę miała chwilkę to wstawię zdjęcia wózek jeździ cichutko, nie terkocze:) jeśli chodzi o kolor to ja mam send, dla mnie najładniejszy, widziałam wszystkie na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: zamówiłam Cybex Callisto 16.04.09, 08:40 fajnie wyglada, ja tez czekam na fotki Odpowiedz Link Zgłoś