mrowkojad2 28.08.09, 14:51 Kupię gondolę do stokke i spiworek do gondoli, najchętniej niebieski, ale inne tez wchodzą w grę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona.12345 Re: gondola do stokke 08.10.09, 22:06 Witam, mam do sprzedania gondole do stokke w kolorze czarnym. Stan idealny. Byla uzywana przez 3 mce. Do gondoli 2 kocyki polarowe (duzy i maly, bialy w brazowe kropy - stkke, oraz gruby, wiekszy ciemny wrzos, jako gratis) + ochraniacz przed deszczem... kolor czarny... Polecam poniewaz jest niebrudzacy sie. Opcja przydatna zwlaszcza zima. Wystawiam na Allegro. Nick: misterjack123. Tel do mnie 0667581967. Niestety nie posiadam spiworka, gdyz uzywalam takiego od fotelika samochodowego maxiCosi. Fotelik tez mam do sprzedazy wraz ze spiworkiem i dodatkowym pokryciem frote. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.12345 Re: gondola do stokke 08.10.09, 22:08 Mam tez adaptery do fotelika samochodowego maxicosi ktore moge dodac gratis (sprowadzalismy z uk) przy zakupie fotelika samochodowego lub za oplatą przy zakupie gondoli lub samych adapterów Odpowiedz Link Zgłoś