toja50 19.05.04, 21:02 Czyzby to ten prawidlowy kierunek wlasnie obrany przez Lepera? Ponoc ekologiczny, nic tylko plakac, nie moge zrozumiec, tyle sprzecznosci w jednym Leperze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Leper w Moskwie ~~~~ 19.05.04, 21:52 Ta nowinka mnie jakoś ominęła, czytam więc z zainteresowanie. No cóż, może V kolumna Putina pojechała do batiuszki Cara ?! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 08:27 Dzisiaj doczytałem co nieco o tej wizycie. Niezła grupa nawiedzonych odlotowców się zebrała w Moskwie. Mam nadzieję, że ta wizyta odbije się negatywnie na wizerunku Mulata u jego wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 09:08 Mówią, że jak Pan Bócek chce kogoś ukarać to mu najpierw rozum zabiera. Zapomniał Lepper, że za jego dobrych czasów,po takich występach nie miałby po co do domku wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 10:23 sama "elita" zebrała się w Moskwie.Nasz opalony wodził rej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 10:29 Ale nieduzo rozumial, a jaka mial intelektualna mine, pekalam ze smiechu, ale to jednak niesmieszne. A czy wszyscy to odczytaja jak nalezy watpie. Za bardzo mu teraz robia jak kiedys kolo Tyminskiego, a to odniesc moze odwrotny skutek. Jak sami wiecie Polak jest przekorny i dziennikarze to powinni wiedziec.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 10:46 Trafiłaś w sedno. Mulat przejął elekotrat Tymińskiego. Przy tamtym i przy nim zawsze były obecne specsłużby. Z tego co dziś poczytałem to Mulat jest całkowicie otoczony i sterowany przez służby. A wypowiadali się ludzie, którzy są obeznani w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 14:24 chyba jest tak jak piszesz Chetorku, musi byc pewny swego "zródła", stad jego zachowanie w sejmie, jak w oborze, stąd jego posunięcia graniczące z samobójstwem politycznym. Słusznie zwrócił ktoś uwagę, że prasa powinna zająć sie promowaniem patrtii czy osby, która miałby szansę w wyborach. Szum wokół Leppera wzmacnia jego pozycję! To zaczyna być niebezpieczne... Odpowiedz Link Zgłoś