Dodaj do ulubionych

Leper w Moskwie ~~~~

19.05.04, 21:02
Czyzby to ten prawidlowy kierunek wlasnie obrany przez Lepera? Ponoc
ekologiczny, nic tylko plakac, nie moge zrozumiec, tyle sprzecznosci w jednym
Leperze.
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Leper w Moskwie ~~~~ 19.05.04, 21:52
      Ta nowinka mnie jakoś ominęła, czytam więc z zainteresowanie.
      No cóż, może V kolumna Putina pojechała do batiuszki Cara ?!
      • chetor Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 08:27
        Dzisiaj doczytałem co nieco o tej wizycie. Niezła grupa nawiedzonych odlotowców
        się zebrała w Moskwie. Mam nadzieję, że ta wizyta odbije się negatywnie na
        wizerunku Mulata u jego wyborców.
        • naata Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 09:08
          Mówią, że jak Pan Bócek chce kogoś ukarać to mu najpierw rozum zabiera.
          Zapomniał Lepper, że za jego dobrych czasów,po takich występach nie miałby po
          co do domku wracać.
          • parkowy Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 10:23
            sama "elita" zebrała się w Moskwie.Nasz opalony wodził rej...:)
            • toja50 Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 10:29
              Ale nieduzo rozumial, a jaka mial intelektualna mine, pekalam ze smiechu, ale
              to jednak niesmieszne. A czy wszyscy to odczytaja jak nalezy watpie. Za bardzo
              mu teraz robia jak kiedys kolo Tyminskiego, a to odniesc moze odwrotny skutek.
              Jak sami wiecie Polak jest przekorny i dziennikarze to powinni wiedziec.:-(
              • chetor Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 10:46
                Trafiłaś w sedno. Mulat przejął elekotrat Tymińskiego. Przy tamtym i przy nim
                zawsze były obecne specsłużby. Z tego co dziś poczytałem to Mulat jest
                całkowicie otoczony i sterowany przez służby. A wypowiadali się ludzie, którzy
                są obeznani w tym temacie.
                • naata Re: Leper w Moskwie ~~~~ 20.05.04, 14:24
                  chyba jest tak jak piszesz Chetorku, musi byc pewny swego "zródła", stad jego
                  zachowanie w sejmie, jak w oborze, stąd jego posunięcia graniczące z
                  samobójstwem politycznym. Słusznie zwrócił ktoś uwagę, że prasa powinna zająć
                  sie promowaniem patrtii czy osby, która miałby szansę w wyborach. Szum wokół
                  Leppera wzmacnia jego pozycję! To zaczyna być niebezpieczne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka