parkowy 21.07.05, 23:22 Kolejne doniesienia znów postawiły mnie na nogi,tym bardziej,że obie moje pociechy są w tym mieście.Po ostatnich bombach mam w głowie bardzo niepopularne myśli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: znów Londyn... 22.07.05, 10:27 Parkoś bądź dobrej myśli, młodzi juz wiedzą, więszość nie jeździ metrem, autobusami, ulice zapchane są prywatnymi autami. Jednak strach pozostaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: znów Londyn... 22.07.05, 18:05 Parkos, "Keep cool"! Nie podkrecaj sie, bo dzieciaki tam na razie musza zostac, przynajmniej sie czegos naucza.. Wiem, latwo mowic ;D Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: znów Londyn... 22.07.05, 22:46 Dzieki za maile i słowa otuchy.To miłe...Dziś kolejne złe wieści,na szczęście dzieciaki mają się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: znów Londyn... 23.07.05, 09:32 Strach, strach i totalna kontrola. Na pierwszy "ogień" pójdą Muzułmanie. Potem my. Orwel nadchodzi. I o to chodzi. Ale i tak jesteśmy ponoć policzeni, jak "ziarnka piasku na plaży". Martix... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: znów Londyn... 23.07.05, 16:12 A do tego Egipt, to tak dla zmylenia przeciwnika? i jeszcze wiecej ofiar, komu na tym zalezy? Odpowiedz Link Zgłoś