28latka1 29.04.07, 15:11 Czy jest ktos ,kto traci cierpliwosc w kolejce do kasy w tesco na lotnisku ? Czy moze tylko ja mam takie odczucia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: tesco na lotnisku 02.05.07, 14:32 Wiele razy pisałem,nie lubię tego typu przybytków.Z tego co wiem,kolejki przy kasie są zmorą nie tylko tego sklepu,innych również.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
misshka Re: tesco na lotnisku 04.05.07, 22:59 Everest lekceważenia klientów osiągnęło kierownictwo tej budy koło wodociągów. Tego sera nie pokroję, bo już maszynę umyłam, a poza tym mam do obsługi stoisko garmażeryjne i jeszcze podłogę muszę umyć. Obok na stoisku z rybami- tej ryby nie sprzedam, bo nie wiem ile kosztuje. No to poproszę jednego pstrąga. A który to jest pstrąg, bo Panie ja jestem z warzywnego, i na rybach sie nie znam, a tu nie je napisane. A wszystko stąd, że na obsłudze wzietej z łapanki, co nigdy nie miała styczności z handlem też mozna oszczędzać - zatrudnimy dzis tylko obsługę jednego stoiska, ale będzie obsługiwała dwa, mniej roboczogodzin. My mamy na szczescie wybór - buda koło wodociągów never more. Odpowiedz Link Zgłoś