Dodaj do ulubionych

Mini zoo w Rudniku

07.06.07, 19:59
Czy warto tam sie wybrać , jakie tam sa zwierzęta ?
Obserwuj wątek
    • kirke18 Re: Mini zoo w Rudniku 08.06.07, 11:47
      wybrać sie warto, zwłaszca jak się ma dzieciaki, nie wiem dokładnie jakie są
      tam zwierzęta, ale pamiętam, że są: ryby kolorowe, kozy, króliki, lamy, konie,
      świnki wietnamskie, jakiś taki duży , ale nie żubr ;-)))), pies, wielbłąd,
      gęsi, kaczki, gołębie, chyba bażanty, chyba dziki... no to tyle, pozdrawiam :-)
      • ac3 Re: Mini zoo w Rudniku 08.06.07, 14:56
        poczytajcie, ja jestem pod wrażeniem
        www.rancho.tfirma.pl/index.html
        • chetor Re: Mini zoo w Rudniku 08.06.07, 18:56
          Ranczo to inna atrakcja, po drugiej stronie jeziora. Mini-zoo jest przy Chacie
          Żeglarskiej, tuż przy Dzikiej Plaży.
          • misshka Re: Mini zoo w Rudniku 08.06.07, 19:49
            To przy dzikiej plaży w ubiegłym roku miało wadę - opuiekun nie bardzo dbał o
            czystość. Pleniące się muchy skutecznie przeszkadzały klientom Chaty
            Żeglarskiej, zapaszek też. Aż dziw, że nie interweniował Sanepid. Może w tym
            roku będzie czyściej, oby.
            • arogant Re: Mini zoo w Rudniku 12.06.07, 11:19
              Akurat. Dość często przejżdżam w tych okolicach na rowerze i bez trudu
              dostrzegam końskie odchody walające się na ulicy. Na pewno ten widok i
              towarzyszące mu aromaty sprawi,że ludzie ochoczo powrócą w to miejsce :)
    • toja50 Re: Mini zoo w Rudniku 12.06.07, 19:52
      A ja nie bylam ani tu ani tam:-( czyli musze nadrobic,ale niech sie ochlodzi:-)
      • misshka Re: Mini zoo w Rudniku 12.06.07, 20:35
        Nie dziwota, z takim nickiem come back wręcz nieuchronny. Nawet smacznego nie
        trzeba życzyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka