Dodaj do ulubionych

akcja feministek

IP: 80.48.150.* 21.06.03, 20:07
Nie wpuszczono do portu we Władysławowie barki z Belgii.We wszystkich wiadomo
-ściach podają,że to klinika aborcyjna.Nie rozumiem,przecież tam dają tabletki
R-ileśtam.Ludzie,o co tu chodzi,bo tracę orientację?Jak ktoś bardzo chce,to pojedzie do Belgii i wykupi w aptece to coś.
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: akcja feministek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 20:27
      Po co do Belgii ma jechać , na "czarnym" kupi i da zarobić naszym , a jak nie
      to też da zarobić- podwójnie, naszym specjalistom! Której nie stać to zawsze
      może dziecko wyrzucić(czyt.zamordowac) albo podesłać na wycieraczkę!
      Cóż, ksieża to jedyny autorytet moralny w naszym państwie, nie dziwię się , nie
      dziwię ...to już 2000 lat !!!! Ja, może się nie gubię, ale to nijak rozumem
      objąć, kołtuństwo i średniowiecze!
      • Gość: krysiaroz Re: akcja feministek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:54
        Male sprostowanie, ten statek jest z Holandii, a my sie przed nim bronimy i
        robimy mu reklame i jest glosno, jest a, ze nikt dobrze nie wie o co chodzi, a
        czy to wazne, wazna jest bita piana.
        • Gość: naata Re: akcja feministek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 23:01
          Mnie to tak po prawdzie obojętne skąd ten statek, reklamę to robią sobie
          biskupy! Nawet w Wielkie święto temat był dobry! do zaznaczenia swojej
          obecności na "arenie politycznej", publika była duża i oto chodzi ! Co tam baby
          mają do gadania, baby są po to aby ....... nie dokończę! Ale mam ochotę
          wielką !!!
          • Gość: parkowy Re: akcja feministek IP: 80.48.150.* 22.06.03, 16:27
            Każdy powód dobry by zaistnieć na srebrnym ekranie.Podzielam zdanie Naaty,to Wy,
            kobiety powinnyście mieć decydujący głos w tej sprawie.
            pzdr
            • Gość: naata Re: akcja feministek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 17:18
              Może nie tylko my kobiety , mężczyźni tak samo są ojcami , także synami ,
              braćmi... i jako partnerzy powinni dobrze wiedzieć co jest najlepsze dla ich
              kobiet i bronić jej praw! No i tylko tacy w zasadzie maja prawo głos zabierać.
              Nie ONI , politykierzy obleczeni w szaty demokracji i jeszcze gorzej!
              chrześcijańskiej miłości bliźniego ! która to , jak na załączonym "obrazku" nic
              wspólnego z w/w nie ma ! Dużo by tu pisać , aby argumenty sluszne poprzeć
              dowodami i obronić przed zapluciem na amen , przez nadgorliwych , slepych i
              głuchych głupców. Wiem , że każdy z nas słuchał i czytał dlatego pozwole sobie
              nie rozwijac tematu ...."temat" pobił wszelkie rekordy na forach! ale założę
              sie , że nie odniesie skutku ... w dziwnym kraju!
              • Gość: parkowy Re: akcja feministek IP: 80.48.150.* 22.06.03, 17:51
                Amen.
                • Gość: naata Re: akcja feministek i nie tylko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 22:13
                  Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Amen.

WIZYTÓWKA Polski postępowej , wchodzĄcej do Unii , demokracji z tradycjami ...
                  z posłami hamami, rozwrzeszczonymi fanatykami, co to Unię będą ze złej drogi,
                  na jedynie słuszną, sprowadzać ! Amen
                  A w tym samym czasie po cichu ! ustalono podatki od osób fizycznych ! , bez
                  zmian ! na podatek linowy nie mamy co liczyć ....jeszcze !!!! Ot, mamy
                  panujących ! Hołocie "igrzyska" aby im dać się wykrzyczeć, uwagę odwrócić....
                  przecież, my to już przerabialiśmy !!!!
                  • Gość: parkowy Re: akcja feministek i nie tylko ! IP: 80.48.150.* 22.06.03, 22:26
                    Pomysł rzeczywiście nie nowy,ale działa,jak widać na załączonym obrazku.Jeśli
                    chodzi o ciemnotę...Spodobała mi się wypowiedż czytelnika Kuriera Szczecińskiego
                    "Chrześcijanie wymordowali Azteków,Majów,Inków i doprowadzili ich cywilizacje
                    do niebytu.Inkwizycja paliła światłych ludzi,niewygodnych dla Kościoła.Jakim
                    prawem chrześcijaństwo ma być przed kulturą grecką i rzymską w preambule do
                    konstytucji Unni?"
                    Coś w tym jest,nie?
                    pzdr
                  • Gość: krysiaroz Re: akcja feministek i nie tylko ! IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:28
                    Ale prosze zauwazyc ze najczesciej i najglosniej zabieraja glos na ten temat
                    mezczyzni hahahaha, . Dzisiaj slyszalam takie cos: Po czym poznac ,ze Miler
                    klamie, po tym, ze otwiera usta fajne co?i prawdziwe?
                    • Gość: naata Re: akcja feministek i nie tylko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 10:03
                      Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Ale prosze zauwazyc ze najczesciej i najglosniej zabieraja glos na ten temat
                      > mezczyzni hahahaha, . Dzisiaj slyszalam takie cos: Po czym poznac ,ze Miler
                      > klamie, po tym, ze otwiera usta fajne co?i prawdziwe?

Krysiuroz, gdyby to byli mężczyźni przez duże M , ale jak można księdza do tego
                      rodzaju zaliczyć? Przecież sukienkę i celibat wybierając nie do spraw
                      doczesnych on! A już o kobiecie i o tym co Ona bewzstydnie z mężczyznami
                      wyczynia to grzech i sromota , potępień godna! Anatema !

Moj dziadek , jeszcze, przed pierwszą światową( późno się ożenił)zarządcą był
                      w pewnym klasztorze .......... a że pobożny był, uciekł stamtąd zgorszon
                      wielce !
                      • Gość: parkowy Re: akcja feministek i nie tylko ! IP: 80.48.150.* 23.06.03, 11:42
                        nic dodać ,nic ująć.:))
                        pzdr
                      • Gość: krysiaroz Re: akcja feministek i nie tylko ! IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:07
                        To sie juz robi niesmaczne, te kontrole, kary itp . Smieszne, a niektorzy tak
                        przezywaja.
                        • Gość: naata Re: akcja feministek i nie tylko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 22:06
                          Dla mnie jest to obrzydliwe ! Cała ta zadyma przyprawia mnie o mdłości, LPR ma
                          przechlapane ! może o tym jeszcze nie wiedza ? Widzieliście tych
                          rozwścieczonych "wyzwolicieli"? , obrazek poszedł w świat ! A niech ich
                          wszystkich ...!!!
                          • Gość: parkowy Re: akcja feministek i nie tylko ! IP: 80.48.150.* 24.06.03, 10:42
                            Właśnie,"wyzwolicieli".Wstyd mi,że to też,faceci?
                            • Gość: naata Re: akcja feministek i nie tylko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 11:21
                              Jacy to faceci!!! Aż dziw bierze, że głupota może mieć takie objawy!
                              Po sprawiedliwości były też tam stare głupie pudła , podejrzewam, że byłe
                              cichodajki , teraz, "cnotą" przenicowaną strach przed piekłem objawiające !
                              "za grzechy wasze i nasze " ..... bój to był ich ostatni jak podejrzewam , a
                              może sie mylę , bo często naiwną jestem jak liczę na jakąś logikę w życiu !
                              Koniec z tym tematem .... szkoda klawiatury
    • chetor Re: akcja feministek 24.06.03, 11:43
      Wybaczcie ale nie chce mi się o tym gadać. To takie wszystko żenujące.
      • naata Re: akcja feministek 22.08.03, 00:01
        To prawda, żenujące!
        Żenujące, jak mężczyźni(???), na tym, politycznie się wzmocnili!!!
        A z błogosławieństwem pójdą dalej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka