Gość: Tomek IP: *.nsm.pl 28.07.03, 13:37 Ładnie zrobili tą główną ulicę- od mostu. A tak przy okazji- kiedyś na Tarpnie była ulica Kopernika- jak się teraz nazywa- czy może zlikwidowano tę ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parkowy Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: 80.51.242.* 28.07.03, 20:09 Nie jestem pewien... Pobierz plan miasta www.grudziadz.pl/pl/index.phtml?f=15_0.inc&idd=15 ....i po kłopocie.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warionucha Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.spray.net.pl 28.07.03, 20:18 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Ładnie zrobili tą główną ulicę- od mostu. A tak przy okazji- kiedyś na > Tarpnie była ulica Kopernika- jak się teraz nazywa- czy może zlikwidowano tę > ulicę. Oj, chyba coś pokręciłeś... Ul. Kopernika jest na osiedlu Kopernika czyli na południe od Centrum miasta - okolice Zodiaku ;-))) W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: 80.48.150.* 28.07.03, 20:25 Od początku ta lokalizacja KOpernika mi nie pasowała.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 21:06 A ja zupełnie już nie pamiętam, ale są mapy no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 21:14 No Kopernika na osiedlu Kopernika w druga strone niz Tarpno to jak gdzie Rzym gdzie Krym, ale z mapy sie wszystko dowiesz bo jak byla tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 09:52 Tomek i tak dużo wie o Grudziądzu, ja z Gdzńska znam chyba tylko Dwór Artusa no i Dominikańską he he pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:43 Pozdrawiamy Tomka i niech odwiedza Grudziadz, moze mu sie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: BYŁEM W GRUDZIĄDZU!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 10:34 Grudziądz jak Grudziądz ale grudziądzanki.... w kafejce internetowej tyle naraz ślicznych dziewczyn jeszcze nie widziałam, warto zobaczyć Tomku :))) Odpowiedz Link Zgłoś