parkowy 13.08.03, 22:30 Mam problemy z wejściem na forum.Jak nigdy pojawił się komunikat:adres zajęty. Upały pewnie powodują topnienie serwera GW.:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: upały winne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 22:43 A ja mam problemy w ogóle z netem, znowu to samo! co kiedyś! A, że serwer zajęty, też było! Może mają nas/mnie? dosyć na tym forum? he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: upały winne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 23:01 ale coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: upały winne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 10:40 ...może Ci i tamci, może sami swoi...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: upały winne IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 15:46 U mnie to samo, no nie mialam cierpliwosci, nawet sie nie pozegnalam, tak sie wkurzylam, myslalm ze to tylko u mnie ciagle cos nie tak.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: upały winne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 18:53 Ja, jak ja ale faktury czekały :(, jakoś pod koniec uspokoiło sie, a byłam baaardzo ciekawa co u WAS? he he he Przyzwyczaiłam się chyba... Odpowiedz Link Zgłoś