Dodaj do ulubionych

Grudziądz bezpieczny

16.10.03, 20:57
www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20031016/GRUDZIADZ/110160127
Jeszcze niedawno dyskutowaliśmy o celowości zainstalowania systemu monitoringu
niebezpiecznych miejsc w mieście.Miniony czs pokazał celowość takich
inwestycji.
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Grudziądz bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 21:19
      Pomys bardzo dobry, należy tępić gnojstwo na kazdym kroku! Lepiej zaradzić niz
      leczyć.
    • chetor Re: Grudziądz bezpieczny 17.10.03, 08:39
      Na pewno ta decyzja to wynik naszych rozważań, przecież policja sama by na to
      nie wpadła ;-))))
      • Gość: naata Re: Grudziądz bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 12:41
        :))) Nie zaczepiaj :D
        Ile jest kawałów o policji???
        Nie ma ani jednego! To wszystko prawda. ;-))
    • magikos Re: Grudziądz bezpieczny 17.10.03, 19:26
      CZy ja wiem :-/, kamerki ,więcej patroli ....to i tak nic nie pomoże-
      najgorsza to tu jest znieczulica ludzka ,przechodzą obok ,a niech sie biją :-
      (, chyba że działają w myśl zasady : gdzie dwóch sie bije tam trzeci
      skorzysta, jak sie nie dołączy to nie dostanie po pysku LoL
      • parkowy Re: Grudziądz bezpieczny 17.10.03, 20:41
        Przykłady innych miast ,w których zainstalowano monitoring,wskazują na znaczne,
        bądź całkowite ograniczenie występowania różnego rodzaju przestępstw.Jestem tego
        dobrym przykładem,w przeciągu pół roku skradziono mi cztery razy lusterka w
        samochodzie.Po zaistalowaniu kamer,odpukać,od dwóch lat jest spokój.
        pzdr
        • naata Re: Grudziądz bezpieczny 17.10.03, 21:16
          Szkoda, że kamer nie było w czasie, jak mi auto podprowadzono!
          • chetor Re: Grudziądz bezpieczny 18.10.03, 16:26
            No wiesz, i tak nie na wszystkich ulicach są kamery.
            • Gość: naata Re: Grudziądz bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 18:59
              Moja ulica powinna być pod kamerą! :))
              • Gość: parkowy Re: Grudziądz bezpieczny IP: 80.48.150.* 18.10.03, 23:12
                przecież to peryferie!:)
                • Gość: naata Re: Grudziądz bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 01:40
                  Najciekawsza pętla tramwajowa? W całym województwie? No nie...
                  • chetor Re: Grudziądz bezpieczny 20.10.03, 08:31
                    Gość portalu: naata napisał(a):

> Najciekawsza pętla tramwajowa? W całym województwie? No nie...

Każda pętla(tramwajowa) ma to do siebie, że można chodzić po niej w kółko,
                    nieprawdaż? Pożytek z tego taki, że nie można zbytnio się zgubić ;-)
                    • parkowy Re: Grudziądz bezpieczny 20.10.03, 09:11
                      Naata znów się pogubiła.:) Usprawiedliwia Ją jedynie fakt długiej nieobecności
                      w Grudziądzu.Teraz przyjechała i już zaczyna się uczyć miasta na nowo.Jeszcze
                      chwila i odnajdzie najbliższą kawiarenkę netową.:)Czekamy!!!
                      pzdr
                      • Gość: toja Re: Grudziądz bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:24
                        No czekamy, dzisiaj nawet chodzilam kiele zolnierza ale nikt nieznajomy tam nie
                        krazyl, a moze sie zapetlil na tej najciekawszej petli tramwajowej?, ale w
                        Tarnie, czy gdzie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka