Dodaj do ulubionych

Pijany problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 20:59
Jak policja obliczyla i podala, to tylu pijanych kierowcow co w ubiegly
weekend nie zatrzymano jeszcze nigdy. Co piaty kierowca w stanie wskazujacym,
ludzie ! to strach sie bac. Czy Wam jako kierowcom zdazylo sie takie cos?
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: Pijany problem 04.11.03, 00:29
      Dla mnie to jest szok! Parę dni temu czytałem o lotnym patrolu przed Radzyniem,na drodze z Wąbrzeźna.W godzinach południowych w ciągu 15 minut zatrzymano trzech kierowców na podwójnym gazie.Każdy z nich miał w wydychanym powietrzu ponad 2 promile alk.Nie chciałem wierzyć,jednak po ostatnich doniesieniach z okresu świąt uwierzyłem.Jest to chore i nie powinno mieć miejsca na drodze.takim kierowcom powinno się dożywotnio odbierać prawa jazdy i dodatkowo nakładać wysokie grzywny.Na szczęście jakoś omijają mnie tacy idioci,oby tak dalej.
      pzdr
      • chetor Re: Pijany problem 04.11.03, 07:28
        To jest szok, ok. 1500 zatrzymanych, pijanych, kierowców. A ilu nie złapano?!!
        Ręce opadają. Tylko odbieranie prawa jazdy i wysokie grzywny. Ale co zrobić z
        sądami, które nie chcą karać, bo niska szkodliwość społeczna. Dopóki kogoś nie
        zabije tak debil.
        • Gość: naata Re: Pijany problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 08:42
          Tak, to jest szok! Absolutny brak wyobraźni i zupełny brak odpowiedzialności.
          Za taki "numer" prawo jazdy do kosza i spoko.Ciągle zbyt dużo "pieszczenia" się
          z debilami. No i jeszcze nasz narodowy wręcz talent do "ukręcania łba" sprawie.
          Może te 1500 sztuk kiedyś "coś" załatwiło i dalej jeździ...
          Piszę o tym wściekła, wiem co znaczy widok pijanego idioty na szosie!
    • chetor Re: Pijany szok!! 05.11.03, 10:07
      Wczoraj policja zatrzymała 35-latka. We krwi miał 4,17 promila alkoholu.
      Takiemu to od razu robić lobotomię i do psychiatryka.
      • Gość: toja Re: Pijany szok!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 10:14
        Jak ja nie lubie pijanych, a szczegolnie mlodziezy, ale niestety tego jest
        coraz wiecej i jeszcze bedzie. Bieda sprzyja piciu / tylko za co oni pija/?
        • chetor Re: Pijany szok!! 05.11.03, 10:17
          Z żebractwa, kradzieży itp. :(
          Pod marketami, na parkingach całe grupy zorganizowanych nastolatków, prawie
          wymuszają datki.
          • Gość: toja Re: Pijany szok!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 10:44
            I jeszcze Ci sie podobaja markety? jak to siedlisko tylego zla, ech!!!!!!ludzie
            przeciez to wszystko przez te markety :(
            • chetor Re: Pijany szok!! 05.11.03, 10:47
              Gość portalu: toja napisał(a):

> I jeszcze Ci sie podobaja markety? jak to siedlisko tylego zla, ech!!!!!!
              ludzie
              >
              > przeciez to wszystko przez te markety :(

Tys prowda, pono wczoraj dyszcz tyz bez markety był ;-))
    • chetor Re: Pijany problem 24.11.03, 08:43
      Dzisiaj usłyszałem, że w tym roku, jak na razie, zatrzymano ponad 54.000
      nietrzeźwych kierowców. Normalnie nóż sie sam otwiera. Chyba rzeczywiście tylko
      konfiskata auta może zapobiec temu zdziczeniu.
      • chetor Re: Pijany problem 24.11.03, 10:05
        chetor napisał:

> Dzisiaj usłyszałem, że w tym roku, jak na razie, zatrzymano ponad 54.000
        > nietrzeźwych kierowców. Normalnie nóż sie sam otwiera. Chyba rzeczywiście
        tylko
        >
        > konfiskata auta może zapobiec temu zdziczeniu.

Bardzo przepraszam ale byłem zbytnim optymistą.
        Te 54 tys. dotyczy tylko I półrocza :(
        • parkowy Re: Pijany problem 24.11.03, 10:31
          Problem nasila się,to widać gołym okiem.Wcześniej pisałem,należy karać dożywotnim odebraniem prawka i konfiskatą samochodu!Inaczej nie rozwiąże się tego problemu.
          • Gość: toja Re: Pijany problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 12:45
            Wczoraj mialam takie spotkanie. Jazda na gazie, pod prad i zaparkowanie na
            chodniku. Na zwrocona uwage mlody czlowiek / ABS / powiedzial do mnie
            ssppp.......... Takie mamy obyczaje. Musze poczekac jak pies podrosnie.
            • chetor Re: Pijany problem 25.11.03, 08:43
              Pieska ucz od maleńkości żeby gryzł chamów!
              • Gość: toja Re: Pijany problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 14:07
                Narazie gryzie wszystko co mu wpadnie w lapy, kurcze, jestem umeczona, dobrze,
                ze nie udreczona hehe, bo musialabym korzystac z niebieskiej linii:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka