georghe Re: Kto burmistrzem ? 15.07.02, 13:10 Słyszałem ostatnio "na mieście" że do roli burmistrza naszego miasta przymierzany jest S. Zając. Ktoś coś słyszał? Co Wy na to, dobrze czy źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: Kto burmistrzem ? 15.07.02, 18:01 ...gdy mysle o polityce lokalnej i krajowej to w glowie mam tylko to- bleeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 15.07.02, 20:22 A moze zaglosujta na Marysie?-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 15.07.02, 20:49 a znasz ją "na żywo"?,ona zbyt impulsywna i szczera nie potrafiła by kraść Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 15.07.02, 21:16 ...no to moze wymyslimy takiego swojego burmistrza(miasto nie gra roli-nasz burmistrz sprawdzi sie wszedzie!!!...nawet na nieznanej planecie PUNUNKU((ale wtajemniczeni mowia na nia po prostu 23ujki4))...wg mnie powinna to byc ponetna kobieta ok 30-tki z wielk....co jeszcze powinien miec ten burmistrz??? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 16.07.02, 20:24 kolor napisał: > A moze zaglosujta na Marysie?-))))) Marysia się na burmistrza nie nadaje bo jest szarą gęsią.Ale jeśli chodzi o pana Zet. to jestem za . Ma chłop układy gdzie trzeba i może nam co załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 17.07.02, 07:10 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Marysia się na burmistrza nie nadaje bo jest szarą gęsią.Ale jeśli chodzi o > pana Zet. to jestem za . Ma chłop układy gdzie trzeba i może nam co załatwi. Załatwi albo dostanie -za przeproszeniem - w łeb od czerwonych w ramach rozliczeń za ubiegłą kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 17.07.02, 09:43 Marysia na Burmistrza (nie mam nic zdrożnego na myśli) a propo Marysiu czy ten obecny jest w Twoimn typie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 17.07.02, 11:18 gadacz napisał: > Marysia na Burmistrza (nie mam nic zdrożnego na myśli) a propo Marysiu czy ten > obecny jest w Twoimn typie ???? Bo my z Gadaczem ni cholery nie jesteśmy do niego podobni.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 17.07.02, 14:55 Oj nie!!! - reprezentujemy bardziej defetystyczno, autystyczny typ urody - ten pan na fotelu burmistrza wygląda przy nas jak pyzata Małgosia wśród recydywistów.. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 18.07.02, 08:04 Mam jednak wrażenie że Pan Z. na burmistrza nie będzie startował tylko prawdopodobnie będzie kogoś popierał - kandydatów upartywałbym napewno w trójce naszych byłych burmistrzów i paru jegomościach o nośnych nazwiskach ale ich gębunie będziemy pewnie oglądać na każdym słupie od końca sierpnia. Prawda niestety jest taka że nie umiejętności ale koneksje i układziki (tak jak napisała Marysia) to kryterium doboru najlepszego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:05 pan z. na purmistrza nie bedzie startował, ale nie bedzie też oponował. co zrobić skoro wszscy tak usilnie będą go prosić no to sie zgodzi. na burmistrza proponuję prezesa czarnych !! jurek węgrzyn na burmistrza !! TYLKO CZARNI ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 18.07.02, 23:07 georghe napisał: > gadacz napisał: > > > Marysia na Burmistrza (nie mam nic zdrożnego na myśli) a propo Marysiu czy > > ten > > obecny jest w Twoimn typie ???? > > Bo my z Gadaczem ni cholery nie jesteśmy do niego podobni.... > :)) Uffff, jaka ulga !!!!!Nareszcie spokojnie zasnę.Dotychczas sen z oczu spędzała mi niepewność czy też dwaj panowie G. nie są przypadkiem podobni do naszego burmistrza. PS.Nie wiem czy możemy tu takie dyrdymały pisać bo działa link do naszego forum w wyszukiwarce Urzędu Miasta < Gadaczu-)))))))))))> i pan burmistrz może nas tu odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 19.07.02, 06:17 > Uffff, jaka ulga !!!!!Nareszcie spokojnie zasnę.Dotychczas sen z oczu spędzała > mi niepewność czy też dwaj panowie G. nie są przypadkiem podobni do naszego > burmistrza. > PS.Nie wiem czy możemy tu takie dyrdymały pisać bo działa link do naszego forum > > w wyszukiwarce Urzędu Miasta < Gadaczu-)))))))))))> i pan burmistrz może > nas > tu odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 19.07.02, 10:45 Pan Burmistz nas tu nie odwiedzi -bo pan Burmistrz tyra i wół i nie ma czasu na surfowanie po sieci - zresztą pewnie z korzyścią dla niej a niekorzyścia dla naszego miasta ... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 20.07.02, 07:54 a wiadomo napewno że nie ma go tutaj?? Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) 21.07.02, 08:00 ...niech no tylko naszemu kochanemu burmistrzowi nie wyrosnie garb od tego tyranie,bo nie bedzie taki ladny...i zle sie bedzie prezentowal na zdieciach przedwyborczych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: Burmistrzem Marysia:-))))))))))))))))) IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 19:40 nie boj, nie boj........... wyratuszują. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz NOWY KANDYDAT!!!! 21.08.02, 08:31 Zasłyszane na mieście i w niektórych kręgach zbliżonych do kół: Nowym kandydatem którejś tam frakcji prawicy na burmistrza jest miłościwie panujący włodarz naszego sejmiku - Bogdan Rzońca.. To chyba dowód ostateczny jak władza uzależnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: NOWY KANDYDAT!!!! 21.08.02, 10:08 gadacz napisał: > Zasłyszane na mieście i w niektórych kręgach zbliżonych do kół: > Nowym kandydatem którejś tam frakcji prawicy na burmistrza jest miłościwie > panujący włodarz naszego sejmiku - Bogdan Rzońca.. > To chyba dowód ostateczny jak władza uzależnia.. Jeśli do wyścigu o folet burmistrza staną: Czernecki, Rzońca, Zając itd. to chyba przestana niebawem być kolegami, a zaczną się przepychanki i utarczki. Może i my - czyli plebs jasielski - dowiemy sie przy okazji wielu ciekawych rzeczy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: NOWY KANDYDAT!!!! 27.08.02, 08:04 Prawdopodobnie nie będzie takiej rywalizacji - układ zmierza (zasłyszane na mieście) w kierunku personalnego zamieszania: Rzońca - Burmistrzem, Pawluś - Sekretarzem - Czernecki - Starosta, Górczyk sekretarz powiatu czy coś takiego . To oczywiście zasłyszane na mieście ploty - ale moim skromnym zdaniem nie wróżą nic dobrego. Mamy szanse zostać takim Twin Peaks (mam nadzieje że z mniejszą ilością trupów...). Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: NOWY KANDYDAT!!!! 27.08.02, 19:55 ...Twin Peaks-Jaslo...ciekawe...ostatnio(podobno) w naszym miescie ktos kogos zabil,kogos wylowili z rzeki(martwego i nieswiezego)...powoli rusza "kampania" wyborcza...moze tak jest wszedzie...osobiscie mysle ze to amerykanskie miasteczko nie umywa sie do naszego... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: NOWY KANDYDAT!!!! 28.08.02, 08:13 To może GIM SAT Productions zreazlizuje serial - Miasteczko Jasło. Proponuje grupe filmowców: Scenariusz: A. Czernecki Reżyseria: S. Zając FX: Górczyk Opieka artystyczno - etyczna: ks. M. Putyra Kierownictwo produkcji: M. Gancarz Dystrybucja i rozpowszechnianie: W. Jajko Casting: B. Rzońca Obsada aktorska: My - społeczeństwo, temat pierwszego odcinka "jak zamordować w mieście Jaśle ustawę o zamówieniach publicznych i dostać za to premie". Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: NOWY KANDYDAT!!!! 04.09.02, 16:51 georghe napisał: > Dobre !! :)))))))))))))))) Nie tylko, że bardzo dobre ale powiem więcej. Jadąc autobusem słyszałam jak gość ten tekst komuś opowiadał. JESTEŚMY CZYTANI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Do Marysi 05.09.02, 07:57 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Nie tylko, że bardzo dobre ale powiem więcej. Jadąc autobusem słyszałam jak > gość ten tekst komuś opowiadał. JESTEŚMY CZYTANI !!!!! O kurcze !!! teraz kiedy w Zaiksie taka padaczka :((jestem cytowany w autobusach... - wszem i wobec w myśl ustawy zastrzegam sobie prawa autorskie do onego postu. Następnym razem Marysiu skasuj gościa za rozpowszechcnianie bez zezwolenia - masz moje upoważnienie. Uzyskaną kwotę proszę przekazać Gertrudzie na prace w instytucie nad specjalną ławką powyborczą dla ww. grupy producenckiej. A tak ogólnie to fajnie że wróciłaś... Dzień dobry ! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Gadacza 05.09.02, 13:15 A co Ty facet takim jakimś wierszem tutaj walisz ? Co to za ścieg ? Dwa słowa i enter, dwa słowa i enter...... ups... :))))))) :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do siebie :-O 05.09.02, 13:17 O kurcze !! To w tym wątku wszyscy tak mają !! Co to się podziało ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Marysi 05.09.02, 16:18 A juści wróciłam !!!!!!! Będę na nowo marysiować forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Do Marysi 05.09.02, 17:49 Piyknie witomy i do pisonia zaprosomy:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Do Nabijacza 11.09.02, 08:13 Te Nabijacz przed Tobą sporo pracy. Zgłoś się do najbliżeszgo komitetu wyborczego - jest okropne zapotrzebowanie na nabijaczy. Pewnie niedługo ktoś zapuka do Waszych drzwi i będzie zachęcał do startowania. Nowy typ politycznej akwizycji. Dajecie swoją twarz i nazwisko, płacicie kaske do wspólnej puli - dostajecie 47 miejsce na liście i nabijacie cwaniaczkom głosów. Jeśli nie dostaniecie konkretów - nie dajcie się wrobić !!!!! Słyszałem od znajomych że sezon polowań już otwarto !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Zerkanie ze smakiem 26.09.02, 10:51 Zauważyliście jak obecny Pan Burmistrz zerka z plakatu smakowicie na swój urząd w perspektywie kolejnej kadencji ?! Ruszyła kampania. W mieście zaczeły się prawybory... ciekawy miesiąc przed nami. Mam tylko pytanko - jak rozegrano przetarg na lokal PP w samym przecież centrum miasta?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Zerkanie ze smakiem IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 26.09.02, 22:24 ZAGRANIE BEZ SMAKU Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Zerkanie ze smakiem 01.10.02, 08:23 Gość portalu: SZAK napisał(a): > ZAGRANIE BEZ SMAKU A to niby dlaczego bez smaku ? Chyba można się dopytać jak władzuchna zarządza mieniem miejskim - przecież nie swoim i nie na ich partyjne potrzeby. Lokalik jest dość atrakcyjny - więc i czynsz płacony przez partyjkę burmistrza jest na pewno adekwatny do miejsca. Tylko jakoś ciężko mi w to uwierzyć - na to pytanie w UM Jasło - nie dostaniesz odpowiedzi w jakim trybie i za jaką cenę. Zresztą większość przetargów w tym mieście od 1998 roku jest rozstrzyganych w przedziwny sposób. Zagraniem bez smaku jest o tym nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Kandydaci 01.10.02, 14:35 Kandydatów jak dotąd jest pięciu: Czernecki, Rzońca, Augustyn (PSL), Przetacznik, Balik ["bezpartyjny" z SLD :))] Bodaj w środę o północy mija ternin "zgłoszeń". Boże, w czym tu wybierać ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Kandydaci 03.10.02, 08:09 Chyba się coś zmieniło i zamiast Przetacznika zobaczymy kogoś innego na liście. Ale dokładnie jeszcze nie wiem kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Kandydaci 03.10.02, 10:41 gadacz napisał: > Chyba się coś zmieniło i zamiast Przetacznika zobaczymy kogoś innego na liście. > > Ale dokładnie jeszcze nie wiem kogo... ...może "KLAPACZA", on też Przetacznik się nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Kandydaci 03.10.02, 12:36 Klepacz ?! - to ten co się drze na meczu do sędziego "chamie zepsuty, psie łańcuchowy" ? jego bym dał do komisji sportu i egzekwowania czytej polszczyzny... A tak już na poważnie to wiem że zamiast Przetacznika będzie Kachlik. czyli- Rzońca, Czernecki, Kachlik, Bialik i ktoś tam jeszcze... Na kogo głosujecie Jaslanie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Kandydaci 03.10.02, 13:00 Szczerze mówiąc to myślałem o Przetaczniku, ale w sytuacji gdy go nie ma wśród kandydujących to pewnie postawiłbym na KLEPACZA :)))))) No bo co zostaje ? Komuchy odpadają, prawicowcy już mieli okazję się wykazać i co ? I - za przeproszeniem - dupa ! No to kto ? Gadacz, a Ty na kogo ? Może mi coś w głowie rozjaśnisz ma CIEMNOŚĆ WIDZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Kandydaci 03.10.02, 13:14 Starzy wybrali :D W moim przypadku zmiana Przetacznika na Kachlika spowodowała odwrotną reakcje. Głosuje na Kachlika. Gdyby nie było Kachlika miałbym poważnego zgryza. Na prawą stronę nie mogę patrzeć - komuchy mnie zawsze rozśmieszały ... Nie spodziewam się cudów - ale tęsknie do normalności... może będzie normalniej. PS. Najlepsze odzywki Klepacz miał na siatkówce kobiet - zgrywał kulturalnego kibica... tarzaliśmy się ze śmiechu...koleś nawet zapisywał zobaczę czy zostało mu coś z tych złotych myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Kandydaci 03.10.02, 13:32 Zobacz koniecznie ! To będzie hit ! Tylko, że wejście na te dygresje KLAPACZA trzeba by zdaje się jakimś hasłem zabezpieczyć żeby małotaów nie zgorszyć, a i miejscowa dewocja miała by sporo do zarzucenia. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Kandydaci 09.10.02, 08:52 Intensywne poszukiwania trwają... Jak tam pierwsze wrażenia z kampani i obcowania z wizerunkami naszych kandydatów? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Kandydaci 09.10.02, 14:27 Szczerze mówiąc to jakoś nie dane mi było narazie "poobcować". Po mieście nie łażę bo nie mam po co, śmignę autkiem i po krzyku - nie muszę się denerwować. :) Wiem, że "Drukarnia Jasło" jest tak zwalona robotą (czytaj: produkcją ulotek przedwyborczych i innych dupereli dla kandydatów), że lewdie zipie więc pewnie przed nalotem przedwyborczym nikt się nie uchroni. A ja dalej nie wiem na kogo....... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Kandydaci 10.10.02, 01:33 Ja na marginesie wtrące ze obcowałem z jednym "niezależnym" :-)) kandydatem.Obcowanie odbyło się w sobotę ,obcowało nas 3-ech i 4-ry butelki wódki.Pod koniec obcowania ustaliliśmy konsensus. Odpowiedz Link Zgłoś