camel_3d 14.01.07, 16:56 jeszcze caly tydzien slonca!!!!!! i plazy!!!! i pluskania sie w falach cieplego oceanu indyjskiego!! pozdrawiam forumowiczow! camel Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingadpl Re: :)) pozdrowionka z RPA!!! 14.01.07, 17:55 no prosze! Jak milo! Dzieki i baw sie dobrze! Odpowiedz Link
1stoma Re: :)) pozdrowionka z RPA!!! 15.01.07, 00:13 Wracaj i opowiedz jak było prawda jak szybko przeleciał ten czas.Pozdrawiam Odpowiedz Link
camel_3d wrocilem!!!! 22.01.07, 09:52 i znow bede caly rok tesknil za sloncem...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! ech w tym roku bylo zdecydowanie najciekaweij:))) Odpowiedz Link
micko2 Re: wrocilem!!!! 22.01.07, 19:53 Ja moge opowiedziec: bylo wspaniale, cudowne morze, wspaniali lidzie, niezwykle gościnni, najwspanialsza przygodoa mego życia. Niezwykle wiele sie nauczylem... Gdyby ktos chcial wywiad z malyszem albo z pilkarzami prosze sie do mnie zgosic (na skladzie mam zarowno wywiady przedmeczowe [te, ze damy z siebie wszystko] i pomeczowe [ze gralismy tak jak przeciwnik pozwalal]) a poza tym to ktos chyba obiecal tu oopowiadanie o ruandzie. Odpowiedz Link
camel_3d Re: wrocilem!!!! 23.01.07, 08:56 no micko, z ust mi to wyjales:))) no fakt, co mozna opowiadac, wszystkiego sie nie da, a wlasnie w skrocie to tak by wygladalo. z ta przyrada to tak roznie...nie bylo parkow narodowych:) za to bylo wloczenie sie po gorach calymi dniami, wyprawy na przelaj. Moze i nierozsadne ale zato ciekawe. Poznalismy troche ludzi, glownie dzieki jezdzeniu stopem i zabieranie autostopowiczwo wracajacych z pracy do domu. Moza si eduzo o codziennym zyciu dowiedziec... Kapsztad...w dalszym ciagu uwazam, ze jest dosc nudnym miastem. Poza przykrym incydentem w dzielnicy arabskiej (nazywaja to "burka"). Odpowiedz Link
emka26 Re: wrocilem!!!! 24.01.07, 12:56 Rozmawialismy tutaj niedawno o kosztach, wraciles z PRA wiec jestes na bierzaco. Czekamy wiec na opis trasy z kosztami. Jak sie uwine ze swoimi sprawami napisze o kosztach wycieczki: JHB- CPT-George-JHB. Zaciekawilo mnie co masz na mysli, piszac ze Cape Town jest "dosc nudnym miastem"? Dosc nudnym w porownaniu do? Ze wzgledu na? Odpowiedz Link