Dodaj do ulubionych

Wyprawka dla noworodka

15.02.10, 11:40
Jestem w ciąży i pomału przymierzam sie do gromadzenia
wyprawki.Napiszcie gdzie w Lubinie można skompletować wyprawkę dla
noworodka?Wiem, że kiedyś była taka hurtownia w Krzeczynie, ale nie
wiem, czy jeszcze funkcjonuje.A może gdzieś w okolicach lubina jest
jakiś fajny sklep, bądź hurtownia?Podajcie jakieś namiary.Z góry
dziękuję!!
Obserwuj wątek
    • rachela25 Re: Wyprawka dla noworodka 15.02.10, 12:03
      w krzeczynie już nie ma. Teraz otworzyli coś na towarowej, nie byłam
      tam ale podobno spory asortyment. Z mniejszych sklepów polecam
      bobasa bo mają bardzo przystępne ceny. Odradzam zaś piotrusia
      • ptaqowa77 Re: Wyprawka dla noworodka 15.02.10, 17:11
        na towarowej autobobas chyba z tym ze poki co maja niewiele ubranek za to full
        wypas wózków łóżeczek fotelików i innych.
        ciuszki albo w bobasie albo w realu na pasażu zaraz obok jysk-a
        ewentualnie na bazarze scorpion wchodzac od A. Krajowej trzeba przejsc przez
        hale i wychodzac skrecic w lewo i do konca. najpierw jest sklep z butami a zaraz
        obok dla dzieci
        PIOTRUSIA odradzam
        • rachela25 Re: Wyprawka dla noworodka 16.02.10, 16:10
          w pepco w kauflandzie też są ciuszki dla niemowlaków,bardzo tanie
          • 7tim Re: Wyprawka dla noworodka 15.10.13, 17:44
            Patrzcie nie ma ceny a na producenta. Skąd pochodzi odzież. Chińczycy pakują masę chemii do barwników szczególnie czarnych rzeczy, jak wyjeżdżają ciuszki z kontenera w Gdynii nikt tego nie kontroluje. Kupujcie polskie, hopenderskie a najlepiej niemieckie rzeczy tam Chińczycy nie maja wstępu do sklepów dla maluszkow.
        • ritm1 Re: Wyprawka dla noworodka 05.03.10, 11:33
          Witam,
          Dziękuję za uznanie Klientów:-))
          Zapraszam serdecznie do REAL-a na pasaż - zmiana miejsca: na wprost
          drugiego wejścia, obok "DEICHMANN")bielizna,odzież,ręczniczki z
          kapturem,pieluszki itp. dla niemowląt i dzieci w rozmiarach od 50 do
          104
          www.truskaweczka.lubin.pl
    • basieq13 Re: Wyprawka dla noworodka 16.02.10, 16:54
      Witamy Wszystkie Mamy i do Baby mobil na Towarową 5 zapraszamy.
      Baby Mobil to największy w Lubinie sklep z artykułami dla dzieci.

W swojej ofercie posiadamy:
      * Wózki,
      * foteliki,
      * mebelki,
      * butelki,
      * smoczki,
      * pościele,
      * i innych wiele...

Nasz sklep to 200m2 ekspozycji:

17 wiodących marek wózków
      19 różnych najbezpieczniejszych marek fotelików
      Meble drewniane i MDF DREWNOSTYL * TRAMA * KLUPŚ * DREWEX* MEBLIK*
      Butelki i smoczki LOVI * AVENT * CANPOL * DREWEX * TOMMEE TIPPEE * NUK
      Pościele GLUCK * FERETTI * NINO * KLUPŚ * DRWEX * EMA
      Posiadamy niezbędny dla noworodka asortyment kosmetyczny, higieniczny i kąpielowy, koce, pledy, okrycia kąpielowe, wanienki a także pieluszki tetrowe i flanelowe.
      W naszej ofercie znajdą Państwo odzież niemowlęcą oraz NOWOŚĆ-zabawki

ZAPRASZAMY

www.babymobil.pl
    • basieq13 Re: Wyprawka dla noworodka 16.02.10, 17:16
      Witamy wszystkie MAMY i do Baby mobil na Towarową 5 Zapraszamy
      Baby mobil to największy w Lubinie sklep z artykułami dla dzieci.
      W swojej ofercie posiadamy:

* Wózki,
      * foteliki,
      * mebelki,
      * butelki,
      * smoczki,
      * pościele,
      * i innych wiele...

Nasz sklep to 200m2 ekspozycji:

17 wiodących marek wózków
      19 różnych najbezpieczniejszych marek fotelików
      Meble drewniane i MDF DREWNOSTYL * TRAMA * KLUPŚ * DREWEX * MEBLIK *
      Butelki i smoczki LOVI * AVENT * CANPOL * DREWEX * TOMMEE TIPPEE * NUK
      Pościele GLUCK * FERETTI * NINO * KLUPŚ * DRWEX * EMA
      Posiadamy niezbędny dla noworodka asortyment kosmetyczny, higieniczny i kąpielowy, koce, pledy, okrycia kąpielowe, wanienki a także pieluszki tetrowe i flanelowe.
      W naszej ofercie znajdą Państwo odzież niemowlęcą oraz NOWOŚĆ-zabawki.
      Zapraszamy!!!
      www.babymobil.pl
    • alexandratw Re: Wyprawka dla noworodka 18.04.10, 23:18
      www.wyskiel.pl/ fajne rzeczy dla maluszków - no i angielski next to nie
      polskie "ciuszki"
    • beton2007 Re: Wyprawka dla noworodka 26.10.10, 00:51
      angielskie cichy dla dzieci i wszystko na ten temat: polskie to bawełna przemysłowa
      • beton2007 Re: Wyprawka dla noworodka 02.03.11, 19:14
        ten wzór, jakość materiału o czym my gadamy www.next-ubrania.pl/
    • babasiasia Re: Wyprawka dla noworodka 26.10.10, 12:02
      Ja bardzo dużą część wyprawki ( oprócz wózka i fotelika) kupiłam w Lednicy na ul. Mickiewicza . To jest sklep / hurtownia. Pojechałam w jedno miejsce i kupiłam ubranka , ręczniki, kocyki, wanienkę, materac, pieluchymają tam łóżeczka, przybory pielęgnacyjne i kosmetyki i wiele innych rzeczy . No i zostałam uczciwie obsłużona jako młoda matka . Właścicielka uczciwie mówiła co mi będzie potrzebne od razu , a co niekoniecznie i żeby się lepiej wstrzymać z zakupem , aż okaże się niezbędne. I miała racje mi , np. laktator nie był potrzebny.
      • mama_lubin Re: Wyprawka dla noworodka 28.10.10, 10:11
        Rzeczywiście hurtownia w Legnicy na Mickiewicza jest ok, obsługa bardzo fajna, nie kupowałam tam wyprawki, tylko byłam tam z koleżanką, która chciała dokupić kilka rzeczy, których jeszcze nie miała. Jedyny minus za to, że pani sprzedawczyni wmawiała mojej koleżance, że wszystkie materacyki kokos-gryka mają grykę wszytą w pokrowiec i nie powinno się ich prać, bo od tej gryki żółkną. Kiedy powiedziałam, że ja mam w domu materacyk, który ma grykę w materacyku, a nie w pokrowcu, usłyszałam, że na pewno źle sprawdziłam, bo takich materacy nie ma. Po powrocie do domu rozebrałam materacyk na części pierwsze i okazało się, że to ja miałam rację :)

Sklep na Towarowej bardzo polecam, ja tam kupiłam praktycznie całą wyprawkę od wózka po pieluszki tetrowe. Dostałam rabat za to, że tyle u nich kupiłam (chyba 3% na wszystko, dokładnie nie pamiętam). Bardzo fajnie doradzono mi w kwestii wózka, jestem z niego bardzo zadowolona. Wtedy to był jedyny sklep w Lubinie, który miał tak szeroki asortyment i wszytskie wózki można było obejrzeć i dotknąć, i nawet mają miejsce na małą "jazdę próbną". Teraz kupowałam tam fotelik samochodowy i mogłam synka do niego przymierzyć, co podobno w niektórych sklepach w Lubinie jest niemożliwe :)

A kikla dni temu otworzył się nowy sklep, na ul. Polnej, na Ustroniu obok Retro zajrzałam tam z ciekawości i wygląda na to, że mają jeszcze większy asortyment niż na Towarowej. Nie wiem jak ceny.
        • renata.bw Re: Wyprawka dla noworodka 09.12.10, 23:32
          super jakość angielskich ciuszków, fajne wzory, idealne na prezent www.next-ubrania.pl/
          • madja84 Re: Wyprawka dla noworodka 09.03.11, 10:32
            polecam sklep u kubusia na ustroniu przestrzenny i duzy wybor jest tam wszystko ceny tez ok.
            • sfaradi wyprawka 25.03.11, 08:37
              Ja robiłam zakupy w Babymobil na Towarowej, i jest ok. mają największy wybór wózków oraz posiadają wszystkie potrzebne dla maluszka akcesoria. Kupiłam 3 funkcyjny wózek taniej niż oferowano mi w innych sklepach, a na resztę zakupów dostałam rabat. I najważniejszy atut tego sklepu to obsługa i fachowe doradztwo.
              • beton2007 Re: wyprawka 28.12.11, 00:46
                www.next-ubrania.pl/ tylko do końca grudnia wysłka gratis - na wybrane produkty angielskiej firmy next
            • beton2007 Re: Wyprawka dla noworodka 15.08.11, 21:08
              od miesięcy się nic nie zmienia z netu (allegro i sklepy internetowe) mają najlepsze oferty i ceny
    • beton2007 Re: Wyprawka dla noworodka 02.01.12, 16:58
      www.next-ubrania.pl/
      NIE PODNOSIMY CEN !
      Od 1 stycznia 2012 obowiązuje wyższy podatek VAT na ubranka dla niemowląt i obuwie dziecięce. Mając świadomość obciążenia budżetu domowego NASZYCH KLIENTÓW tymi zmianami, podjęliśmy decyzję, że podwyżka pozostanie naszym kosztem i ceny ubranek na naszych aukcjach NIE ULEGNĄ ZMIANIE.
      • foxcharityfox Re: Wyprawka dla noworodka 07.01.12, 20:46
        Zapraszam do sklepu Lisek - mix dzieciecy na ul. Sybirakow 6.
        Towar prosto z Anglii. Zabawki oraz ubranka. Szeroki wybor akcesorii dla niemowlakow, ubrania, maty edukacyjnie, chodziki, jezdziki
        W sprzedazy glownie odziez uzywana ale nowa z metkami tez mozna znalezc.
        Sklep znajduje sie niedaleko galerii Cuprum Arena.
        Towar bardzo dobry jakosciowo.
        Zapraszam
    • beton2007 Re: Wyprawka dla noworodka 15.09.13, 22:51
      www.next-ubrania.pl/ letnia wyprzedaż odzieży dziecięcej i nowa oferta jesienno-zimowa 2013-2014 zapraszamy
    • martaa.34 Re: Wyprawka dla noworodka 25.04.16, 15:07
      Znalazłam ciekawy artykuł o rzeczach potrzebnych przed narodzinami dziecka: intopassion.pl/przed-narodzinami-dziecka-checklist/. Co sądzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka