babeta1 11.05.06, 19:26 Czy ktos z was poleca ortodonte specjalizujacego sie w leczeniu doroslych? Slyszalam, ze jest ogromna roznica w leczeniu dzieci i doroslych, moze ktos ma takie doswiadczenia (mam na mysli cos kolo 40-tki...) pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awok Re: ortodonta dla doroslych 11.05.06, 20:46 Jestem cos koło 40-tki ;-) leczę się na akademii medycznej - czyli na sali równolegle siedzi czworo pokrzywionych Same dzieciaki ;-) Ja po 16 miesiącach jestem bardzo zadowolona. Nie wiem czy są specjalizacje. Moim zdaniem liczy się doświadczenie lekarza. Moja zna się zarówno na dzieciach, jak i na starszych dzieciach ;-) Nie przejmuj się :-) Odpowiedz Link
babeta1 Re: ortodonta dla doroslych 12.05.06, 07:36 Dzieki za odpowiedz, a dokladnie gdzie sie leczysz i u kogo? Ja wlasnie jestem zapisana na kilka konsultacji myslalam o dr Wierusz na Nowym Zjezdzie (w Warszawie) ale przeczytalam o niej na forum kilka niepochlebnych opinii. Pozdrawiam serdecznie Beata Odpowiedz Link
awok Re: ortodonta dla doroslych 12.05.06, 09:39 Gdańsk :-) rozejrzyj się dookoła, na pewno znasz dorosłych, którzy noszą bądź nosili aparat ja nie znałam mojej orto "przed", ale poleciła mi ją paradonta mojego Taty, po pierwszej konsultacji byłam pewna, że chcę się u niej leczyć jakieś 7 lat temu zostałam potraktowana jak "kolejna osoba z kolejki" i zrezygnowałam z leczenia... szukaj, ty Ty musisz mieć przkonanie, że ufasz tej właśnie orto... Odpowiedz Link
babeta1 Re: ortodonta dla doroslych 14.05.06, 08:09 Strasznie trudno sie zdecydowac, zapisalam sie na kilka (!) konsultacji i zobacze czy ortodonci beda mowic mniej wiecej to samo, chyba najlepsza bylaby osoba z najwiekszym doswiadczeniam, niestety wsrod moich znajomych nie mam osob z aparatem. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link