kmsanczia 03.12.09, 12:26 Sprawdzone osobiście i polecane przez innych. Np fryzjer, podobno najlepszy teraz (sądząc po obłożeniu klientami) ten na Fabrycznej koło boiska. Dentysta dla dzieci podobno tam gdzie choinki (koło Leśnej). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank.burns Re: Polecane usługi w Ł. 03.12.09, 12:40 Rozumiem, że bez podawania nazw firm i dokładnego adresu aby nie robić kryptoreklamy? Ja mogę polecić usługi ziemne (niwelacje gruntu) wykonywane przez firmę mieszczacą się na Wiślanej (niedaleko posterunku). Dodatkowo ostatnio znajomy zatrudnił ich do przesadzenia drzew na działce (sosny i brzozy do 6-7 metrów wysokości). Przyjechał facet, który na prawdę wiedział jak podejść do tematu, wykopywał drzewa wraz korzeniami i dużą bryłą ziemi, kopał dołek i pakował drzewo do środka). W razie potrzeby dzwoniąc tam pytajcie o niego... Frank Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Polecane usługi w Ł. 03.12.09, 12:47 Bez przesady, po prostu nie wiem pod jaką nazwą te akurat firmy funkcjonują. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Polecane usługi w Ł. 04.12.09, 17:07 pytanie za ile te drzewa przesadził, znalazłabym parę sztuk u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
frank.burns Re: Polecane usługi w Ł. 06.12.09, 08:55 Normalna stawka godzinowa jak za koparkę plus dojazd. Z tego co wiem jest to kilkukrotnie taniej niż specjalistyczne usługi przesadzania drzew. Frank Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Polecane usługi w Ł. 06.12.09, 08:57 Dziękuję, pytałam właśnie dlatego, że specjalistyczne stawki już sprawdziłam. Niestety powalają na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Polecane usługi w Ł. 04.12.09, 17:13 magiel - odbierają i dowożą poprawki krawieckie - moje ulubione Panie z ul. Wiejskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdak75 Re: Polecane usługi w Ł. 04.12.09, 17:28 krawcowe na wiejskiej fryzjer i pazurki polecam na Warszawskiej koło secondhandu, blisko poczty Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki.1 Re: Polecane usługi w Ł. 04.12.09, 20:17 fryzjer koło starego przystanku przy kościele, Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka120888 Re: Polecane usługi w Ł. 05.12.09, 07:18 krawcowe na wiejskiej:) paznokcie na Warszawskiej naprzeciwko cukierni "Tiramisu":) fryzjer na Warszawskiej przy jubilerze i stomatologu polecam p.Basię :) solarium w salonie "ŁUCZAK ":) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Polecane usługi w Ł. 05.12.09, 15:52 dorotka120888 napisała: > fryzjer na Warszawskiej przy jubilerze Ten koszmarek w piwnicy, blisko Wiejskiej? Byłam tam na paznokciach, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
grizzli-1 Re: Polecane usługi w Ł. 06.12.09, 11:28 Też NIE polecam - robiłam tam trwałą, która była baaardzo ... nietrwała, bo już po ostatnim umyciu głowy przeżyłam szok: na głowie zero loczków mimo ponad 2 godzin zabiegów.Albo preparaty do bani albo wykonawca.Nigdy więcj! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_im Re: Polecane usługi w Ł. 06.12.09, 13:41 A ja znalazłam f-mę, która za DUUUUUŻO mniej niż Ksiądz Dobrodziej z kadzidłem, przeprowadzi dezyntegrację www.slownik-online.pl/kopalinski/886703C1DC34C96B412565B8001284DB.php doczesnych szczątków Naszego Drogiego Zmarłego. Zainteresowani namiarami? Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz szklarz 06.12.09, 13:56 Polecam szklarza na Leszczynowej przy Ogrodowej (reklama przy wjeździe). Mozna zamówić coś według własnego projektu, a i panowie coś ciekawego podpowiedzą .... Odpowiedz Link Zgłoś