esscort 30.09.10, 09:13 modelki.plejada.pl/37934,news,,1,tu_zamieszkaja_modelki,newsdetal.html Ktoś powiedział, że ten dom jest w Łomiankach. Ktoś wie, gdzie? Może już im niepotrzebny i da się korzystnie odkupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: top model 30.09.10, 09:17 O, faktycznie w łomiankach www.se.pl/rozrywka/plotki/top-model-odcinek-4-relacja-na-zywo-w-internecie_155150.html Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: top model 30.09.10, 09:49 Ja już wiem gdzie. Tak jak myślałem. Z Chopina to nawet niedaleko :) Wejdź w mapę googla nastaw na satelitę i jedź wiślaną w stronę kościelnej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: top model 30.09.10, 10:04 Ja też tak myślałam :) Top model. No super! Kolejny "hit" w TV. Zaczynam się poważnie zastanawiać na ile i po cholerę jest mi telewizja w domu....Bo że idiotek wokół mrowie to wiem od dawna. Panowie, ależ Wy macie fajne życie! Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: top model 30.09.10, 10:06 Ale przecież praca modelki nie polega na prowadzeniu wykładów na studiach doktoranckich na SGH :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: top model 30.09.10, 10:17 no dobrze, ale one niestety "mówią" w tym programie, nie zauważyłeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: top model 30.09.10, 10:22 nie śledzę za bardzo, ale z tego, co widziałem, to chyba głównie wydają okrzyki lub płaczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: top model 30.09.10, 10:22 Ale ta najgłupsza na szczęście odpadła. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: top model 30.09.10, 10:22 Mieszacie pojęcia. Modelka jest do oglądania a nie słuchania:) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: top model 30.09.10, 10:27 nie mieszam, Papi, skoro modelka to po cholerę mówi. Niech chodzi jak Anioł i tyle. Zupełnie jak Andrew, do mówienia się nie nadaje, no ale jemu jto uż chyba mówic zabronili. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: top model 30.09.10, 11:00 Jak słabo się wypowiada to na pewno przez tremę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: top model 30.09.10, 10:29 Faktycznie, przed piaskarnią, tak jakby przedłużenie Łużyckiej po prawej stronie Wiślanej. Odpowiedz Link Zgłoś
ksfilipek Re: top model 30.09.10, 15:28 gdzies zasłyszalam, jak ktoś z jurorów mówił że wybiora taką która będzie również potrafiła "mówić" co by obciachu nie narobila w "wielkim świecie" Odpowiedz Link Zgłoś
nii-dea Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 15:42 Wyuczone formułki o wspieraniu dobroczynności, promocji własnego kraju i pomocy humanitarnej dla głodujących w Afryce. To, co wszystkie piękne dziewczyny w tego typu programach mówić powinny... Ależ nuda i obłuda:-P Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 16:08 No nie, przecież czasami i porozmawiać trzeba. Ale kobiety szybko się uczą i z wiekiem zwiększa im się zasób słów, odwrotnie proporcjonalnie do urody. Odpowiedz Link Zgłoś
sparrow.jack Re: Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 16:09 To tak nie do końca jest. Choć niestety z modellingiem nie mam nic wspólnego, to znam kilka osób z branży, i wiem, że to trudna praca, nie tylko fizyczna, i czasem trzeba się ,,odezwać" z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
nii-dea Re: Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 20:46 No tak, zdecydowanie. np. na pytanie: "Co dla Ciebie?" odpowiedzieć: "dwa listki sałaty i mineralna, ew. środki wymiotne..." :-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalabamaa Re: Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 20:52 Tak jadąc ul. Wiślaną w stronę wału, jakoś za boiskiem sporo, nawet chyba za tymi dwoma większymi skrętami pomiędzy drzewami wyjeżdżamy już na prostą i w prawo jest taka mała uliczka, na wjeździe do niej zakaz wjazdu chyba nieupoważnionym czy coś takiego, wąska bardzo i jakoś kilkadziesiąt metrów przejeżdżamy i wysoka brama grodzi nam dalej drogę do posesji, jak przeczytałam w jakiejś kolorowej gazetce o tej willi wiedziałam, że chodzi o nią, kręcono tam jak napisali już gdzieś inny serial, z ciekawostek podano chociażby, że za koszt roślin z samej palmiarni wybudowano by domek jednorodzinny czy miesięczny koszt utrzymania to kilkanaście tyś złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
pencroff Re: Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 22:37 Willa, palmiarnia, kilkanaście tysięcy złotych. I to wszystko na terenie zalewowym?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Co "top model" mówić powinna 01.10.10, 07:31 Dlaczego nie? Ludzie na terenach zalewowych mieszkali od setek lat i będa mieszkali. Dopiero w tym roku, część łomiankowiczów zaczęła z tego powodu popuszczać w spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś