30.09.10, 09:13
modelki.plejada.pl/37934,news,,1,tu_zamieszkaja_modelki,newsdetal.html
Ktoś powiedział, że ten dom jest w Łomiankach. Ktoś wie, gdzie? Może już im niepotrzebny i da się korzystnie odkupić?
Obserwuj wątek
    • esscort Re: top model 30.09.10, 09:17
      O, faktycznie w łomiankach
      www.se.pl/rozrywka/plotki/top-model-odcinek-4-relacja-na-zywo-w-internecie_155150.html
      • kmsanczia Re: top model 30.09.10, 09:34
        Ciekawe gdzie.
        • esscort Re: top model 30.09.10, 09:49
          Ja już wiem gdzie. Tak jak myślałem.
          Z Chopina to nawet niedaleko :)
          Wejdź w mapę googla nastaw na satelitę i jedź wiślaną w stronę kościelnej drogi
          • i_bella Re: top model 30.09.10, 10:04
            Ja też tak myślałam :)
            Top model. No super! Kolejny "hit" w TV. Zaczynam się poważnie zastanawiać na ile i po cholerę jest mi telewizja w domu....Bo że idiotek wokół mrowie to wiem od dawna. Panowie, ależ Wy macie fajne życie!
            • esscort Re: top model 30.09.10, 10:06
              Ale przecież praca modelki nie polega na prowadzeniu wykładów na studiach doktoranckich na SGH :)))
              • i_bella Re: top model 30.09.10, 10:17
                no dobrze, ale one niestety "mówią" w tym programie, nie zauważyłeś? ;)
                • esscort Re: top model 30.09.10, 10:22
                  nie śledzę za bardzo, ale z tego, co widziałem, to chyba głównie wydają okrzyki lub płaczą :)
                • kmsanczia Re: top model 30.09.10, 10:22
                  Ale ta najgłupsza na szczęście odpadła. ;)
                • papirus22 Re: top model 30.09.10, 10:22
                  Mieszacie pojęcia. Modelka jest do oglądania a nie słuchania:)
                  • i_bella Re: top model 30.09.10, 10:27
                    nie mieszam, Papi, skoro modelka to po cholerę mówi. Niech chodzi jak Anioł i tyle. Zupełnie jak Andrew, do mówienia się nie nadaje, no ale jemu jto uż chyba mówic zabronili.
                    • papirus22 Re: top model 30.09.10, 11:00
                      Jak słabo się wypowiada to na pewno przez tremę :)
          • kmsanczia Re: top model 30.09.10, 10:29
            Faktycznie, przed piaskarnią, tak jakby przedłużenie Łużyckiej po prawej stronie Wiślanej.
            • ksfilipek Re: top model 30.09.10, 15:28
              gdzies zasłyszalam, jak ktoś z jurorów mówił że wybiora taką która będzie również potrafiła "mówić" co by obciachu nie narobila w "wielkim świecie"
              • esscort Re: top model 30.09.10, 15:31
                a co miałby mówić? :)))
                • nii-dea Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 15:42
                  Wyuczone formułki o wspieraniu dobroczynności, promocji własnego kraju i pomocy humanitarnej dla głodujących w Afryce. To, co wszystkie piękne dziewczyny w tego typu programach mówić powinny... Ależ nuda i obłuda:-P
                  • roberto19633 Re: Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 16:08
                    No nie, przecież czasami i porozmawiać trzeba. Ale kobiety szybko się uczą i z wiekiem zwiększa im się zasób słów, odwrotnie proporcjonalnie do urody.
                  • sparrow.jack Re: Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 16:09
                    To tak nie do końca jest. Choć niestety z modellingiem nie mam nic wspólnego, to znam kilka osób z branży, i wiem, że to trudna praca, nie tylko fizyczna, i czasem trzeba się ,,odezwać" z sensem.
                    • nii-dea Re: Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 20:46
                      No tak, zdecydowanie. np. na pytanie: "Co dla Ciebie?"
                      odpowiedzieć: "dwa listki sałaty i mineralna, ew. środki wymiotne..."

:-P
                    • catalabamaa Re: Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 20:52
                      Tak jadąc ul. Wiślaną w stronę wału, jakoś za boiskiem sporo, nawet chyba za tymi dwoma większymi skrętami pomiędzy drzewami wyjeżdżamy już na prostą i w prawo jest taka mała uliczka, na wjeździe do niej zakaz wjazdu chyba nieupoważnionym czy coś takiego, wąska bardzo i jakoś kilkadziesiąt metrów przejeżdżamy i wysoka brama grodzi nam dalej drogę do posesji, jak przeczytałam w jakiejś kolorowej gazetce o tej willi wiedziałam, że chodzi o nią, kręcono tam jak napisali już gdzieś inny serial, z ciekawostek podano chociażby, że za koszt roślin z samej palmiarni wybudowano by domek jednorodzinny czy miesięczny koszt utrzymania to kilkanaście tyś złotych.
                      • pencroff Re: Co "top model" mówić powinna 30.09.10, 22:37
                        Willa, palmiarnia, kilkanaście tysięcy złotych. I to wszystko na terenie zalewowym??
                        • krzysiom1 Re: Co "top model" mówić powinna 01.10.10, 07:31
                          Dlaczego nie? Ludzie na terenach zalewowych mieszkali od setek lat i będa mieszkali.
                          Dopiero w tym roku, część łomiankowiczów zaczęła z tego powodu popuszczać w spodnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka