hanusinamama 25.01.21, 20:52 Co myślicie o 60 mln zł dla Rydzyka na wystawe o JPII?? Bo aż mi się nie chce wierzyć, ze ludziom majacym więcej niż 3 komórki nerwowe w mózgu to nie zgrzyta...nawet jak sie wyznaje wiarę w PISJarka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: Do troli PISowych 25.01.21, 20:57 hanusinamama napisała: > Bo aż mi się nie chce wierzyć, ze ludziom majacym więcej niż 3 komórki nerwowe w mózgu to nie zgrzyta. no to move your mind, hanusina i uwierz. Odpowiedz Link Zgłoś
sunheart Re: Do troli PISowych 26.01.21, 00:20 Dużo śniegu dziś spadło, jest pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Do troli PISowych 26.01.21, 01:19 W Toruniu jest ciepłe błotko, nawet śnieg się nie utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Do troli PISowych 25.01.21, 23:03 60 mln zl to na wystawe i jeszcze jeden pomnik powinno starczyc. Wypasione jak nalezy. Rydzykowi jednak zabraknie i trzeba bedzie mu znow nawrzucac...... jak Owsiakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Do troli PISowych 26.01.21, 01:18 Owsiak za to, co mu się nawrzuca kupuje sprzęd dla szpitali, Rydzyk tapla się w ciepłym błotku. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Do troli PISowych 26.01.21, 01:19 Trawestując klasyka: Ta wystawa im się po prustu należała! Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Do troli PISowych 26.01.21, 07:56 Na wyposażenie jednej lub kilku sal w eksponaty dotyczące JPII to nie jest duża kwota.Ciekawe czy jaki$ biznes plan ojczulek musiał przedstawić?😳😳 Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Do troli PISowych 26.01.21, 07:59 Może to na instalację pokazującą orgie z młodymi klerykami w Watykanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 10:34 ale cisza. albo ma ich wygaszonych. ale tego nie da się z żaden rozsądny sposób usprawiedliwić, poza tym, że dajemy naszym a mamy gdzieś nie naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Do troli PISowych 26.01.21, 10:39 I dalej żaden się nie wyrywa... Najbardziej w tym wczorajszym reportażu "podobało mi się" to ostentacyjne żebranie Rydzyka o wiyncyj kasy na tej jego imprezie. Ciekawe, co on ma na Ziobrę i resztę, że tak radośnie mu dokładają, bo nie wierzę, że to z potrzeby serca. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Do troli PISowych 26.01.21, 10:46 Musi miec haka albo hipnotyzuje jak bazyliszek. Straszny typ ale dociera do calej masy ludzi. Pisowe trolle pochowane, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Do troli PISowych 26.01.21, 10:51 Rydzyk to jest ruski agent. Coś musi mieć. Maciora zresztą to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 12:31 W latach dziewięćdziesiątych lobbował pozostawienie GRU w byłych sowieckich bazach wojskowych oraz pomysł NATObis. ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ ₽ Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 12:52 o a ja nie widze w telewizorze zadnego Rydzyka tylko Jurka, nawet w sklepie polskim przy kasie nie ma Rydzyka a Jurek jest Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:25 ja nie pytam skad dostaje ale na co wydaje, "Konsultowaliśmy się z podwykonawcami naszego finałowego studia, które będzie stało na Placu Defilad - czasowo zdołamy postawić halę i odpalić Finał 31 stycznia." wyborcza.pl/7,162657,26619262,wosp-przesuwa-29-final-decyzja-jerzego-owsiaka-po-ogloszeniu.html Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:29 odwal się od owsiaka, bo NIE JEST finansowany z budżetu. my piszemy o wypieprzaniu w kosmos naszych pieniędzy niezgodnie z naszą wolą i wszelkim rozsądkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:31 pytam tylko o hale, nie krzyczcie tylko wyjasnijcie po co sie na nia skladacie i co ona zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:36 a po cholere 60 baniek rydzykowi? żeby się podniecać wystawą patrona pedofilów? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:35 Próżny trud. Toto nie rozumie różnicy pomiędzy dobrowolną zrzutką a ciągnięciem pieniędzy z budżetu i funduszy pomocowych, a przyłazi tu głównie, by porzucać guanem to w Owsiaka, to w Trzaskowskiego, to w Tuska, to w "muzulman", to w kogo tam jej każą. Nie ma co się dziwić, bida na tym zmywaku w kalifacie, to sobie dorabia, jak umie. Zawsze jakiś piniążek wpadnie i będzie na czteropak Tatry Mocnej w polskim sklepie w kalifacie. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:38 moim zdaniem doskonale rozumie, tylko uważa, że kka należy się każda kwota. mentalność kalego, JA nigdy nie kradnę. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:41 a wplacalas na MAteusz Kijowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:34 W przeciwieństwie do rydzyka, Owsiak rozlicza każdy grosz i co roku publikuje raport finansowy fundacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:37 to w malym palcu musicie miec ile kosztuje taka hala na kilka godzin, ile? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Do troli PISowych 26.01.21, 10:49 Miałam o to samo spytać. Trolli jak trolli, trolle piszą to za co im płacą, ale już zwykły suweren powinien być wkur...ny. Przy czym nie łudzę się nawet, do zwykłego suwerena ta wiadomość nie dotrze, a jeśli dotrze, to okraszona sutym komentarzem, że za peło toooo dopieeeero kradli. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 10:56 przecież 60 mln to tylko 1 sasin (mniej więcej). suweren nie rozumie takich kwot. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 12:19 Ośmiorniczki dla całej gminy przez miesiąc. Na przykład tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Do troli PISowych 26.01.21, 12:34 Suweren nigdy się o tym nie dowie, nie po to Kurski z Rydzykiem tańcował, żeby mu zły PR w reżimowej robić. A szkoda. Z obliczeń któregoś posła wychodzi na to, że Rydzol dostaje od nas 154 tysiące dziennie. Ciekawa jestem, naprawdę ciekawa, jakie tajemnice państwowe lub obyczajowe są warte takiej łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 12:53 Czy juz obliczono ile kosztuje rozwlekanie puszek Jurka po calym swiecie. Ciagle czekam na te sumke Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Do troli PISowych 26.01.21, 12:55 Ale to nie jest temat o puszkach Jurka, więc bądź łaskawe wypyerdalać stąd, jeśli nie masz do powiedzenia nic na temat tego, jak naród pomnaża Rydzykowe miliony. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:02 Bądź łaskawa przyjąć do wiadomości że te 60 baniek to jest DWADZIEŚCIA LAT działania telefonu zaufania dla dzieci i młodzieży, któremu to telefonowi pisowskie kur. wy zabrały dofinansowanie. A teraz wypyerdalaj kur. wo pisowska Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Do troli PISowych 26.01.21, 12:31 Rydzyk jest 100% teleewangelistą i nawet się już ubiera w ten sposób - drogi garnitur zamiast sutanny. Ja nie wiem, w jaki sposób osoby nie mogące strawić zegarka Nowaka, nie widzą tego jawnego epatowania kasą i jawnej obłudy. To jest po prostu biznes, i ostatnio nawet zupełnie jawnie to jest biznes, a ja się poważnie zastanawiam, czy ten facet jest wierzący. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Do troli PISowych 26.01.21, 12:32 Natomiast trzeba przyznać, że praktykę zawodu twórczo rozwinął - przyssanie się do państwa zamiast do pojedynczych bogatych ludzi to jest innowacja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 17:22 Oj tak, Amerykanie mogliby sie od niego uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 12:55 Nic nie wiem o rydzyku ale w niemieckiej telewizji TVN 24 bylo ze Jurek buduje sobie na swoja impreze cos w stylu jak nazwal budynku w ktorym moglaby sie odbyc gala oskarowa, serio niezbedna jest taka gala i koszty na nia w srodku pandemmi i najwiekszego kryzysu i ile to wynosi? rozumiem ze ktos lubi na bogato zyc ale wiekszosci sie gorzej wiedzie i nie chca hal oskarowych a kromke chleba Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:13 Podaj źródło. Zmyślac trzeba umiec... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Do troli PISowych 26.01.21, 17:04 Z tego, co znalazłam, stawia duży namiot. Mnie to bardziej przypomina punkt do pobrań wymazów na Covid niż studio Oscarowe. Oscary są rozdawane w namiocie? warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,26701295,na-placu-defilad-buduja-studio-29-finalu-wosp.html Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:28 On tak mówił z tvn24 o tej gali oskarowej ))) Podobno tylko niemiecka telewizje oglądacie a nikt nie słyszał ? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:31 No to raczej się nie zna na Oskarach. Gdyż jest to namiot. Udało ci się wyprowadzić poważny zarzut - Owsiak nie wie, jak i gdzie się filmuje Oskary. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:55 Zaczekaj na efekty , 80 ciężarówekNie na darmo tam pojedzie Odpowiedz Link Zgłoś
zlajedza Re: Do troli PISowych 27.01.21, 22:25 Podobno Niemcy chcą kupić TVP info. Pierdolenie na okrągło A po aktorach zmęczenia nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:02 Ciumciak, ale ty kojarzysz, że Rydzyk dostaje z naszych podatków a WOŚP z datków tych, którzy chcą? Ty to przerasta cię intelektualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:04 na poczatek napisz, po co chcecie wplacac na te hale, do czego wam ona potrzebna bo ja naprawde wymiekam Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:53 zlota.ptaszyna napisała: > na poczatek napisz, po co chcecie wplacac na te hale, do czego wam ona potrzebn > a bo ja naprawde wymiekam A możesz napisać po co rydzykowi 60 mln? Bo ja naprawdę wymiękam. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:56 A myślisz że Namiot Owsiaka ile kosztuje? No właśnie gdzie jest faktura za te 80 ciężarówek? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:45 Pisowska ku.rwo, jak ja będę chciała, to nie tylko będę wpłacać na owsiaka, ale wręcz będę sobie robić samolociki ze stuzłotówek i wypuszczać za okno. Rząd jednak ma obowiązek wytłumaczyć się przed podatnikami z zasadności swoich wydatków. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:48 przeciez tylko rozmawiamy ja pytam po co ktos chcialby wplacac na hale? wplaca sie na cos ladnego albo dla potrzebujacych, na jakis fajny cel po co ktos chcialby miec kiczowaty namiocik w ktorym bedzie siedzial tylko Jurek? Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:06 tylko wg niej rydzykowi się należy zawsze a owsiakowi nigdy. najlepiej by było ustawowo zakazać dawać kasę innym organizacjom niż katolickie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:11 ja myslalam ze wosp kupuje inkubatory a to jednak firma budowlana tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:12 a jakie to ma znaczenie jak to jest finansowane z datków? dokładnie żadne. żałosna jesteś po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Do troli PISowych 26.01.21, 19:52 zlota.ptaszyna napisała: > ja myslalam ze wosp kupuje inkubatory a to jednak firma budowlana tak ? Nie tylko. Wyobraź sobie, że pracują tam ludzie, którzy dostają stałe pensje! STAŁE! Kilka tysięcy złotych! Masakra i rozrzutność! Nie to co rydzyk, tylko z datków i podatków😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:26 A niby skąd miałaby mieć pieniądze żona i dzieci oraz przyjaciele ? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:44 zlota.ptaszyna napisała: > A niby skąd miałaby mieć pieniądze żona i dzieci oraz przyjaciele ? No skoro owsiakowi z pieniedzy „wiernych” wystarcza na pensje dla pracowników i postawienie namiotu ohoho, olaboga jak dużego, to rydzykowi z pieniedzy „wiernych” powinno wystarczyć na pensję i postawienie muzeum, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Do troli PISowych 27.01.21, 17:26 I druga dyszka poleciała do Jurka😂 Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:09 hanusinamama napisała: > Co myślicie o 60 mln zł dla Rydzyka na wystawe o JPII?? Za tyle kasy, to rozumiem, że jp2 bedzie złotem opływał a ośmiorniczki to obowiązkowo dla każdego odwiedzającego!🙈 Bo aż mi się nie chce w > ierzyć, ze ludziom majacym więcej niż 3 komórki nerwowe w mózgu to nie zgrzyta. > ..nawet jak sie wyznaje wiarę w PISJarka. > > Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:12 szczerze to do mnie bardziej przemawia wystawa, ktora jak rozumiem bedzie przez jakis czas dostepna niz hala na jeden wieczor ta hala mi troche przypomina koree polnocna, tam sie tez tak z rozmachem trwoni kase Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:15 Dziękuję! Zaraz robię kolejny przelew dla Owsiaka. Powrzucaj jeszcze trochę Owsiakowi, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:22 na co konkretnie w tej hali wplacisz? na podloge czy na scene? Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:30 no co ty. żeby być takim skurvysynem trzeba nie być głupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Do troli PISowych 26.01.21, 19:09 zlota.ptaszyna napisała: > na co konkretnie w tej hali wplacisz? Ja wpłaciłam, żeby cię podkurwic😁 Za każdy twój post pójdzie następny przelew na WOŚP 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:27 Może ze dwa namioty z tego się postawi ? A może namiot piętrowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:55 zlota.ptaszyna napisała: > Może ze dwa namioty z tego się postawi ? > A może namiot piętrowy ? Co ty masz z tymi namiotami? Strasznie cię to pisstrollu boli. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:56 Jaki jest cel tego namiotu skoro plebs tam nie może wejść? Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Do troli PISowych 27.01.21, 17:22 za każdy post ptaszyny na temat WOŚP wpłacam piątaka. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:46 Przypomniałaś mi że jeszcze w tym roku nie wpłacałam. Leci przelewik. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:49 a to mozesz mi wyjasnic? gdybym wplacala to moge zaznaczyc ze chce zeby skladka poszla na sprzet a nie na zachcianki prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Do troli PISowych 27.01.21, 17:31 Jurek zarobił dzięki tobie już 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Do troli PISowych 26.01.21, 21:17 zlota.ptaszyna napisała: > ta hala mi troche przypomina koree polnocna, tam sie tez tak z rozmachem trwoni > kase Dlaczego martwisz się o naszą kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Do troli PISowych 27.01.21, 14:42 A gdzie są respiratory od handlarza bronią, ruski trollu? Owsiak niechże sobie zamawia co tam chce, bo robi to za zbiorkową kasę i za kasę sponsorów. A widzisz, Pisiory oraz Rydzyk robią wałki za NASZE pieniądze, Z PODATKÓW. Czy Owsiak robi coś z podatków? Nie. No właśnie, dziękuję. Przy okazji - gdzie jest wrak, ruski trollu? I respiratory? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 15:44 Ale zostaw my obu panów megalomanów powiedzmy że teoretycznie miałybyście do wyboru zainwestowanie w trwałą naukowa wystawe na jakiś temat która będzie działała przez kilkadziesiąt lat, oraz w namiocik który będzie wystawiony na dwie doby co byście wybrały? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Do troli PISowych 27.01.21, 15:51 Jeszcze raz : gdzie jest wrak i respiratory, ruski trollu? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 15:55 WosPOwski trollu, Ale przypomnij kto był u rządów jak wrak upadł na ziemię I kto się obściskiwał z Putinem? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Do troli PISowych 27.01.21, 22:38 Ktoś się jednak chwalił, że wrak odzyska Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:10 ale po co ci jakas gigantyczna hala na jeden wieczor? nie wolisz cos kupic dziecku albo sobie jakis kosmetyk? rozumiem ze ktos chce placic dla potrzebujacych ale skladac sie na hale oskarowe to chyba sie ma cos z glowa? Odpowiedz Link Zgłoś
zansibar Re: Do troli PISowych 26.01.21, 17:16 No. Za namiot Dudy na 40 minut zapłaciliśmy milion. Ciężko będzie przebić. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:33 I pacz pani jak przycichło pisowskie kurwi.szcze. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:44 witamy z powrotem wospowskie trolliszcza, zostalyscie przeszkolone odnosnie " namiociku"? troche to dlugo trwalo ale rozumiem ze tamtejsze trolle niezbyt lotne som Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:45 na razie to trolle wosp siedza cicho na okolicznosc kosztow hali budowanej bez zadnego uzasadnienia to jaka to cena? czy jak ktos wplacil to moze sie jakos dowiedziec czy jego skladka poszla na hale czy na potrzebny sprzet dla chorych? Odpowiedz Link Zgłoś
lea_233 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:34 A gdzie te zyski z geotermii zasilającej cały Toruń? Na co przeznaczone zostały te miliardy? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:38 Miliardy pewnie leżą w Luksemburgu albo innej Panamie, przetransferowane do jakiejś spółki powiązanej niezbyt jasno z Lux Veritatis. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:42 to i tak pestka przy oskarowej hali czy moze Rydzyk tez takie budowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:45 Czego nie zrozumiałoś w komunikacie, byś wypyerdalało? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:31 Ależ! Ojciec Dyrektor buduje takie oto budowle. Demonstracja skromności i ubóstwa, tak jak Maybach, w przeciwieństwie do złotego Mercedesa PO. W końcu przychodzi czas na przełamanie nadmiernego ascetyzmu w architekturze. Surowy, pozbawiony przepychu gmach wzbogaci... - nie! - ubogaci procesja wokół bazyliki świętych - skrzatów z twarzami świętych, skonstruowana w Najgłębszej Szkole Medialnej w Toruniu. Pielgrzymkę będzie prowadzić lewitująca figura Ojca Dyrektora. Zasilanie indukcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:39 ile wazy ten budynek i ile ciezarowek zwozilo czesci? chcialabym sie dowiedziec kto wygral ten pojedynek Rydzyk-Owsiak "Namiot, kontenery, światło i inne multimedia przyjadą i odjadą w 80 ciężarówkach. Cała konstrukcja namiotu budowanego pod Pałacem Kultury i Nauki w Warszawie ważyć będzie 140 ton." www.wosp.org.pl/aktualnosci/ruszyla-budowa-studia-29-finalu-wosp i niestety strzelacie sobie w stope bo ten palac o wiele ladniejszy od hali Jurka Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Do troli PISowych 26.01.21, 15:09 Tę halę zbudują, po czym ją złożą, wsadzą na tiry i za parę tygodni/miesięcy będzie mogła posłużyć w zupełnie innym celu, ustawiona w zupełnie innym miejscu. Takie namioty to rzeczy wielorazowego użytku. Ten wyrzyg pseudobarokowej architektury, który cię tak zachwyca, Rydzyk buduje z PODATKÓW. Weź w końcu qrwa ogarnij różnicę pomiędzy finansowanymi w całości z dobrowolnych składek imprezami WOŚP, a inwestycjami ojca Rydzyka, na które kasa idzie z ministerstw, jest zabierana muzeom, została zabrana Funduszowi Sprawiedliwości mającemu pomagać ofiarom przemocy. Teraz już żadnej nie pomoże, bo sqwrle z PiS uznały, że bardziej się przyda jako łapówka dla Rydzyka. W sumie nie wiem, po co ci to tłumaczę, bo spisiały móżdżek i tak udaje, że nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 15:12 ona doskonale rozumie, tylko się cieszy z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 15:17 i gdzie jest reszta trolli wospowych? rozbiegly sie po instrukcje jak wyszla na jaw sprawa hali oskarowej czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Do troli PISowych 26.01.21, 21:16 Zgadzamy się na halę i wpłacamy dalej. W czym jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 07:37 no ale po co ktos chcialby sie skladac na hale, tego nie rozumiem po co ci hala? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 07:39 nawet trolla Olene przyslali, to musi bardzo palic sie w sztabie fiu fiu Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 15:16 ale potwierdz ze zgadzasz sie ze twoje datki beda wykorzystane na ulepienie kiczowatego namiociku a nie na pomoc potrzebujacym czy ty to swiadomie wplacasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Do troli PISowych 26.01.21, 16:19 Asma, w odróżnieniu od ciebie nie muszę się prostytuować na forum ad maiorem PiS gloriam i stać mnie na wpłacanie na co chcę. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:30 No to wiemy Sponsorowałas nawet iPhone Mateusza Kto bogatemu zabroni ? Tylko czemu ciagle na jakichś facetów w czerwonych spodniach ? Odpowiedz Link Zgłoś
error.404 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 16:09 A mnie się zawsze wydawało, że te składki idą na sprzęt do szpitali. Dzięki za wyprowadzenie z błędu 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 16:14 zaraz się zdziwisz, że Owsiak wydaje na koncerty. o koncerty to się robią same, charytatywnie. Szok normalnie. za to rydzyk i kościół sumiennie każdą zebraną złotówkę przekazuję biednym. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:31 Ale po co te koncerty? Bez koncertów byście nie dały ani grosika ? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:45 zlota.ptaszyna napisała: > Ale po co te koncerty? > Bez koncertów byście nie dały ani grosika ? A po co rydzykowi radio maryja? Toż to też taki koncert, niestety ciągnący sie w nieskonczoność Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 20:57 Rydzyk nie udaje że pomaga potrzebującym Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Do troli PISowych 26.01.21, 17:18 Ptaszyno, czemu ty tak sr...sz, skoro nie dokładasz ani złotówki? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Do troli PISowych 26.01.21, 18:58 iwles napisała: > > Ptaszyno, czemu ty tak sr...sz, skoro nie dokładasz ani złotówki? Przeciez ona sama nie wie, to jej natura taka jak u skorpiona - dziabie odruchowo nawet na swoja zgube. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:46 roznica jest taka ze te projekty Rydzyka choc z nazwy brzmia jakos sensownie, muzeum itp Jurek wymiata ta hala Oskarowa, cieszyl sie jak dziecko oprowadzajac po niej ponawiam pytanie, po co wam ta hala? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:51 serio to takie ladne i wpisuje sie w wasza estetyke? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Do troli PISowych 26.01.21, 21:15 Na kilka dni się wpisuje My tak wolimy. Inni wolą np. słabą muzykę w TVP Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 07:39 ale koszty tego mieliscie przeslane do akceptacji? ktos widzial fakture za 80 ciezarowek? ile to kosztuje w przeliczeniu na osoby dla ktorych jest zbiorka? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Do troli PISowych 27.01.21, 22:41 zlota.ptaszyna napisała: > ale koszty tego mieliscie przeslane do akceptacji? > ktos widzial fakture za 80 ciezarowek? > ile to kosztuje w przeliczeniu na osoby dla ktorych jest zbiorka? Wpłacałaś ze pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
error.404 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:35 Kiedy do was w końcu dotrze, że suweren już dawno by zagłosował nie na PiS... gdyby miał na kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:39 jeżeli jedynym oczekiwaniem suwerena jest kasa za nic nie robienie to tylko byśmy wymienili pis na pis2 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:33 Gdyby dostał większą łapówkę, to by zagłosował. Ale Wladimir Władimirowicz Putin ma ostatnio kłopoty finansowe i na partię Ojca Dyrektora nie ma co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:49 Suweren to za 500 zł opitoliłby kiełbachę samemu Che Guevara. To już wiemy. Za tysiaka by się nawet zaszczepił Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:40 w dobie internetu i smmigajacych darmowy aplikacji moglby nadawac ze swojej kuchni ( mozna nawet juz zmieniac tlo na teamsie), po co ta hala w srodku kryzysu, serio pytam Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:45 po gówno. żebyś się miała doczego dopierdolić. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:53 Wyborcza by oczerniala swoje bozyszcze???????????????? do czego to doszlo, eh wyborcza.pl/7,162657,26619262,wosp-przesuwa-29-final-decyzja-jerzego-owsiaka-po-ogloszeniu.html Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 13:58 Z żalem muszę przyznać że masz rację co do miejsca. Żadnej racji co do kwestii finansowych. W przeciwieństwie do ciebie potrafię przyznać się do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:02 ".....muszę przyznać że masz rację..." co za piekny dzien, stalam sie wzorem dla wospowego trolliszcza alez mi sie poprawil humor Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:32 No musi być słaby po tym sprzedawaniu się za zeta dwadzieścia za wpis pisiorom. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Do troli PISowych 26.01.21, 14:02 No nie ładnie, nie ładnie. Takie ... bezpośrednie to zaproszenie. Niemniej jednak bardzo słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Do troli PISowych 26.01.21, 17:32 No jak to? Ośmiorniczki. NALEŻY SIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Do troli PISowych 27.01.21, 07:01 Jeden troll coś walczy, nie idzie mu ale szacun za próby, nawet dość żałosne, reszta wymiękła. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 07:37 jak tylko napisalam o namiociku to wszystkie trolle wosp uciekly, a przeciez mialy nawrzucac nieudane te trolle troche moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:16 bo merytoryczna dyskusją z tobą ptaszyno, uwłacza każdej inteligencji powyżej 70 IQ Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:24 i wlasnie w tym tkwi sila wosp i KOD, gromadzi osoby o malych rozumkach bo nawet osoba o inteligencji 70, 0000001 IQ bylaby zaniepokojona tym, na co ida jej skladki..... a juz nawet osoba o inteligencji 69 IQ po wpadce ze skladkami w KOD na pewno by zadala wyjasnien a nie na slepo wpychala cos do puszki Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:40 Ale po co ma żądać wyjaśnień, pisia prostytutko, jeśli sprawozdania finansowe WOŚP są ogólnodostępne i każdy może sprawdzić, na co idą jego dobrowolne składki? A u Rydzyka wszystko wsiąka i nie wiadomo, gdzie te miliony "składek" z instytucji państwowych przepadają... Wot, magia Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:46 skoro fianse wosp masz w malym palcu to odpowiedz na proste pytanie ile kosztuje namiocik? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 10:52 aha, za rok jak juz wszyscy zapomna no to bylo do przewidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Do troli PISowych 27.01.21, 14:27 zlota.ptaszyna napisała: > skoro fianse wosp masz w malym palcu > to odpowiedz na proste pytanie > ile kosztuje namiocik? > > Uważasz że wiecej niż 60 mln z podatków🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 15:38 Niesamowite tylko wybiła czternasta a już na wątku zaroiło się od wosPOwskich Trolli Od razu widać że saopłacone niemieckim euro bo Bardzo porządku pilnują Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Do troli PISowych 27.01.21, 16:29 zlota.ptaszyna napisała: > Niesamowite tylko wybiła czternasta a już na wątku zaroiło się od wosPOwskich T > rolli > > Od razu widać że saopłacone niemieckim euro bo Bardzo porządku pilnują Dopiero narzekałaś że nas tu nie ma, a teraz masz pretensje że jesteśmy🙈 Naprawdę żaden Niemiec mi nie musi płacić, żebym napisała ci, że jesteś popierdolona. Zrobię to z chęcią za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Do troli PISowych 27.01.21, 12:07 zlota.ptaszyna napisała: > jak tylko napisalam o namiociku to wszystkie trolle wosp uciekly, a przeciez mi > aly nawrzucac > nieudane te trolle troche moim zdaniem ja nie uciekłam, toty mi nie odpisałaś, więc ponawiam pytanie. skoro owsiak może wystawić namiocik za pieniądze darczyńców, to dalczego rydzyk rownież z pieniedzy darczyńców nie może zrobić wystawy? odpowiesz czy ci pomysłu zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Do troli PISowych 27.01.21, 15:46 Ale skąd Pomysl że Rydzyk nie ma darczyńców? Odpowiedz Link Zgłoś