kw40 25.03.11, 20:19 powinien przeprosić za kataklizm i za karę obniżyć sobie pensję. Koniec i basta ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real_mad_hatter Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 20:28 lpr nie istnieje - koncepca upadła co KW40(Waśniewski) na to? co jego żona nauczycielka na to? Czy Dąbrowski powinen przez to obniżyć sobie pensje!? Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 20:43 Dąbrowski odpowiada za wszystko - za decyzje Wacława Jopka, brak kanalizacji w Łomiankach, tsunami, a nawet za rozbiory. Obniżyć mu pensję. Koniec i basta ! Odpowiedz Link Zgłoś
real_mad_hatter Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 20:47 Kondziu żebyś wiedział:) za koklusz i gradobicie odpowiada Pszczółkowski, ale za całą resztę Dąbrowski, który mizernie się sprawdza w roli burmistrza przez 29/30 miesiąca, jedynie jest super jak 30. każdego miesiąca wpływa mu na konto pokazna sumka (to podobno jakieś 150 metrów wodociągów miesięcznie dałoby się położyć za jego "rządzenie") wtedy jest boskim burmistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 21:01 Słusznie prawisz. Pszczółkowski nie odpowiada za stan Łomianek po 4 latach - za ekstremalne drogą modernizację Warszawskiej, za wyborcze pośpieszne naprawy niektórych ulic, które się teraz sypią, za swoje decyzje o podwyżkach wynagrodzenia urzędników tuż przed swoim odejściem. On odpowiada za koklusz i gradobicie. Nie jego wina, że chciał tak dobrze a wyszło tak źle. Za to wyszło źle odpowiada Dąbrowski i za tsunami też. Dąbrowski zmarnował 3 miesiące, bo w tym czasie powinien wykonać 150 km kanalizacji. Panie Dąbrowski - zima nie jest wytłumaczeniem. Nie jest wytłumaczeniem skandalicznie zły projekt budżetu zostawiony przez Pszczółkowskiego. Chuck Noris potrafi , a Pan nie?! Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
real_mad_hatter Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 21:07 dobrze Kondziu prawisz Dąbrowski w kierat i do roboty, bo trzeba spełnić obietnice! A naobiecywał! Jak niegdyś Roman co nie Kondziu? A teraz Tomcio wyciaga łapki to tej przebrzydłej unii - pamietasz co kiedyś o unii gadałeś? A teraz jesteś prawie równie gorliwym zwolennikiem pozyskiwania kasy z unii co katolikiem. Amen Kondziu Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 21:19 Jestem zaskoczony Twoją odmianą i Twoim stwierdzeniem "dobrze prawisz". Nawet Ty dostrzegasz fakt, że to Pszczółkowski stoi za fatalnie drogą modernizacją ulicy Warszawskiej, za partackimi naprawami ulic przed wyborami, za podwyżki pensji urzędnikom tuż przed swoim odejściem. Tak było. Zgadzam się z Tobą do tego stopnia, że nie piszę od siebie, tylko cytuję Twoje słowa: " Dąbrowski w kierat i do roboty, bo trzeba spełnić obietnice! A naobiecywał! Jak niegdyś Roman co nie Kondziu? A teraz Tomcio wyciaga łapki to tej przebrzydłej unii - pamietasz co kiedyś o unii gadałeś? A teraz jesteś prawie równie gorliwym zwolennikiem pozyskiwania kasy z unii co katolikiem." Popieram twoje słowa. Za te obietnice ja też będę rozliczał Dąbrowskiego, tak samo jak radnych. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mad_hatter Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 21:25 Akurat ja Pszczółkowskiego nie znam i szczerze mowiąc nie inteesowałem się polityką jak On rządził" ale.. nie probuj mnie łapać za słówka o Pszczółkowskim Zgadzam się z Tobą w kwestii Dąbrowskiego. Nie będziesz TeDe rozliczał bo jesteś za nim całym sercem bo razem składacie rece do boga o wszystko. A Ciebie nostalgia ogarnęła po sromotnie przegranych wyborach na burmistrza 2 kadencje temu? Jak to było? KW Zgoda? Zastanowiłeś się dlaczego miałeś taki mizerny wynik? Jeśli wnioskiem było zaufanie Dąbrowskiemu to na prawdę niech bóg ma Cie w opiece bo żeś walnął jak łysy grzywką o kant kuli.... Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 21:41 Zawsze miło posłuchać mądrego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
real_mad_hatter Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 21:44 oj Kondziu mizerna ta Twoja odpowiedź.... ...ale nie wymagam elokwencji i wylewności w tak bolesnych momentach jak błędne wybory, których dokonałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
niecugow Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 10:50 toś wytężył intelekt pajacu > A Ciebie nostalgia ogarnęła po sromotnie przegranych wyborach na burmistrza 2 k > adencje temu? sprawdź przynajmniej jakie bzdury piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 00:52 kw40 napisał: > On odpowiada za koklusz i gradobicie. Kw, czyli że gdybyś jako kandydat na burmistrza nie był tak sromotnie przegrał i do Pszczółkowskiego i do Sokołowskiego, to stan Łomianek byłby dziś o wiele lepszy, zarówno w kanalizacji, jak i w autobusach. Nie dotknęłoby nas żadne tsunami, a wręcz przeciwnie - przez cały czas mielibyśmy piękne, jasne słoneczko. Oczywiście, żadna z ulic wykonanych przez Ciebie nie posypałaby się nigdy a nawet dłużej, Warszawska byłaby tańsza o 99, 99 procent i z całą pewnością żadnemu urzędnikowi nie dałbyś nigdy choćby najmarniejszej podwyżki. Prawda, że tak właśnie by było? Odpowiedz Link Zgłoś
321art Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 22:15 Za rządów WP, kilometr kanalizy kosztował melona, to jest 1000 zł za metr, wedle tego co piszesz, za TD cena spadła do stówki, ja już się ciesze, aby tak dalej, chyba że to kolejny kit, więc za pensje burmistrza było by tylko 15 metrów rury. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mad_hatter Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 22:18 jakiego melona 100 zł za metr - byc moze walnałem sie o jedno zero ciesz się że jestesmy pierwsza gminą wynaniowa w UE mam nadzieje ze uprawiasz sex tylko w celach prokreacji no mniemam, że samogwałtu tez nie doświadczasz pytanie jak sobie radzisz z "ciśnieniem" bo wiesz sex po katolicku to tylko w celu zapłodnienia Prawda Kondziu? (zwracam się do Ciebie jak do gorliwego katolika) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mad_hatter Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 22:21 a jednak 321 nie umiesz liczyc - dobrze napisałem 15000/100 = 150 oj jednak wyznawcy tomaszowej prawdy to jednak ludzie o niskiej wartości pewnego współczynnika Odpowiedz Link Zgłoś
321art Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 23:16 real_mad_hatter napisał: > a jednak 321 nie umiesz liczyc - dobrze napisałem > > 15000/100 = 150 > > oj jednak wyznawcy tomaszowej prawdy to jednak ludzie o niskiej wartości pewneg > o współczynnika > Dlaczego dzielisz przez 100, skoro na forum piszecie że na kilometr rury potrzeba 1000000, dzielone przez 1000 m daje 1000 zł za metr, wal się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 11:35 Tak, Dąbrowski odpowiada za wszystko. Także za seksualne problemy real_mad_hatter. Oj nieładnie panie burmistrzu. Dochodzi jeszcze do tego przegrana naszych piłkarzy z Litwą - nie pomoże nawet "bursztynowy świerzop i gryka jak śnieg biała". Oj Euro 2012 będzie zagrożone. Panie Dąbrowski co Pan na to? Odpowiedz Link Zgłoś
robeerto19633 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 10:31 www.tvp.pl/warszawa/publicystyka/interwencje-jolanty-erol/wideo/14-marca-2011/4148376 To prawdziwe polskie tsunami w wykonani bezwolnego TD Odpowiedz Link Zgłoś
real_mad_hatter Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 25.03.11, 20:34 Co do Tsunami to Dąbrowski powinien niebieską księge w urzedzie wyłożyć i walnąć swoją homilię Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 10:41 Uważam, że powoływanie się na tsunami w Japonii w kontekście naszych małych lokalnych kłótni jest cholernie niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 11:42 Masz z pewnością rację. Tylko coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że tylko obrazoburcze i niesmaczne wpisy są zrozumiałe przez zakute łby niektórych. Twój komentarz świadczy, że nie zaliczasz się do nich i za to dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 11:50 No to Kw 40 teraz pojechałeś :))) Rozumiem że w imię wyższych celów zniżasz się do takich prymitywnych grepsów, żeby trawić do prymitywów, ale tak w ogóle to szlachetność z ciebie bije jak ze źródła :) Odpowiedz Link Zgłoś
niecugow Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 11:54 szlachetny ess podatki już przepisałeś jak zapowiadałeś Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 12:00 Jeszcze nie. Na razie wycofałem się z tego zamiaru. Boję się, że burmistrz nie będzie miał na osobistego papugę i to go kompletnie rozłoży Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 12:34 esscort napisał: > Jeszcze nie. Na razie wycofałem się z tego zamiaru. Boję się, że burmistrz nie > będzie miał na osobistego papugę i to go kompletnie rozłoży :D To patriotyzm lokalny jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 12:01 Tak, bardzo dobrze to ująłeś. Popatrz na niektóre wpisy. Żenada do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 12:12 Nie twierdzę, że niektórzy, to durnie. Powiem raczej, że tchórze. Łatwo jest pisać bzdury ukrywając się za anonimowym nickiem. Trudniej podpisać się imieniem i nazwiskiem z obawy przed kompromitacją. Póki co ja nie występuję anonimowo i od pierwszego dnia na Forum przedstawiłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 12:00 konrad weż baske pod reke i idz na wał! nie pisz bzdur a zakutych pał poszukaj u siebie pod strzechą( w koncu sam napisałeś glupote o tsunami a teraz z Dorotą sie zgadzasz ze to niesmaczne - głupia ta twoja wypowiedz - podobnie jak twoje wybory) Odpowiedz Link Zgłoś
niecugow Re: tsunami w Japonii - co Dąbrowski na to? 26.03.11, 12:06 walniecka smutno było bez ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 homeopatia na Forum 26.03.11, 12:22 Leczyć chorobę śladowymi cząstkami tej choroby. Na Forum przekłada się to pisaniem bzdur w odpowiedzi na durne wpisy. Poza tym nie jestem dla Ciebie Konrad tylko kw40. Przedstaw się, to będziemy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: homeopatia na Forum 26.03.11, 13:56 Kw, ale nie zauważyłeś, że tym wątkiem i niektorymi postami wpisałeś się w tę tendencję kretyńską? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mad_hatter Re: homeopatia na Forum 26.03.11, 15:23 do zauważenia takiego aspektu wymagany jest dosyć spory iloraz inteligencji - dlatego Ess prosze nie dziw się, że taka błacha sprawa nie została zauważona. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: homeopatia na Forum 26.03.11, 17:23 tesscort napisał: > Kw, ale nie zauważyłeś, że tym wątkiem i niektorymi postami wpisałeś się w tę t > endencję kretyńską? Taa, ess , ty również się wpisujesz i to jest najgorsze w tym wszystkim. Legitymujesz debilne wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś