Dodaj do ulubionych

Sesja w dniu 29.03 - żenada

29.03.11, 19:54
Gratuluje wszystkim radnym, którzy zablokowali budżet - nie ma co, gmina w wileu kwestiach zablokowana z działaniami. Zamiast uchwalic budżet a do niego poprawki i słuchac przytomnych ludzi (pani skarbnik) to lepsze popaprane wywody Grądzkiego i jego żenujące działania matematyczne (szkoda ze nawet dodawac i odejmowa poprawnie nie potrafi). P. Berger też wg mnie się popisał dzisiaj klasą: stronniczośc była jego najmocniejszą stroną - jako przewodniczący Rady i jednocześnie prowadzący obrady powinien chcoiaż starac się obiektywnie je prowadzic. Po raz kolejny się przekonałem, że ta rada nie doprowadzi do rozwoju gminy, bo będzie blokowała wszystko co ustali Burmistrz. Nie wygląda to dobrze....
Obserwuj wątek
    • wardecka78 Burmistrzowie - żenada 29.03.11, 20:01
      Dobrze że przynajmniej w większości mamy przytomnych radnych, bo chyba niedługo nasz kochany Tomek zrobi w Łomiankach powtórke z Radziejowic.
      Jakie będzie wytłumaczenie?
      "ale ja zostałem wybrany - co ja mogłem zrobić"
      Ano zrezygnować!
      ...a podobno złego diabli nie biorą...
      • roberto19633 Re: Burmistrzowie - żenada 29.03.11, 20:54

Hestio -wardecka . Z całą pewnością już twój ,,oblubieniec,, ,nie powróci na fotel burmistrza, ty już więcej zleceń z dostępem do łatwej gotówki nie dostaniesz.
        Możesz ewentualnie migrować razem z gęsiami do Afryki lub Australii.

Lub założyć fan club, Jana G. . Wszak twoje awanturnictwo podżeganie i pieniactwo są wielce bliskie w/w postaci.
        • wardecka78 Re: Burmistrzowie - żenada 29.03.11, 21:05
          moze i nie, ale jeszcze chwila i twoj król poleci ze stołka burmistrza i również nie będziesz już go tam oglądać
          alleuja!
    • neptun666 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 29.03.11, 22:21
      johnsecada napisał:

> Gratuluje wszystkim radnym, którzy zablokowali budżet - nie ma co, gmina w wile
      > u kwestiach zablokowana z działaniami. Zamiast uchwalic budżet a do niego popra
      > wki i słuchac przytomnych ludzi (pani skarbnik) to lepsze popaprane wywody Grąd
      > zkiego i jego żenujące działania matematyczne (szkoda ze nawet dodawac i odejmo
      > wa poprawnie nie potrafi). P. Berger też wg mnie się popisał dzisiaj klasą: str
      > onniczośc była jego najmocniejszą stroną - jako przewodniczący Rady i jednocześ
      > nie prowadzący obrady powinien chcoiaż starac się obiektywnie je prowadzic. Po
      > raz kolejny się przekonałem, że ta rada nie doprowadzi do rozwoju gminy, bo będ
      > zie blokowała wszystko co ustali Burmistrz. Nie wygląda to dobrze....

Oświadczam Ci że radni nie uchwalali dziś budżetu, zanim się coś napisze warto z kim mądrym pogadać.
      Radni mieli dziś uchwalić zmiany w budżecie dokonane przez burmistrza i można powiedzieć "jakie zmiany takie uchwalanie."
      Jak się na następną sesję burmistrz przygotuje ,odrobi zadaną lekcję to radni na pewno porą takie zmiany, nie można radnych traktować jak gó...arzy.
      • roberto19633 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 29.03.11, 22:23
        Ależ neptunie, chyba jesteś przyzwyczajony do takiego sposobu traktowania, z poprzedniej kadencji.
      • marcin-gruszka Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 29.03.11, 22:26
        Na początek to trzeba przeczytać to co się podpisuje... Żeby wiedzieć o czym dyskutować... Chociaż nasza niemowa chyba i tak za dużo by nie powiedział, nawet gdyby zapoznał się z dokumentami :)
        • wardecka78 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 29.03.11, 22:31
          Oj Marcin!
          Jego trema żre - tylko ostatniego każdego miesiąca wymownie mowi I'm RICH!
          (o ile zna angielski:P)
          • marcin-gruszka Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 29.03.11, 22:35
            To chyba jednak nie trema, tylko brak podstaw merytorycznych ;)
            • wardecka78 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 29.03.11, 22:39
              jak to?
              ludzie wybrali TŁ u mocca ?

nie wierze! :P
              • marcin-gruszka Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 29.03.11, 22:43
                wardecka, nie rób tak więcej, ze śmiechu monitor oplułem... ;P

A tak serio... No na to wychodzi... Na szczęście ludzie powoli otwierają już swoje zamgolne agresywną kampanią oczęta :) Miejmy nadzieję, że otworzą je już całkiem do października ;)
                • wardecka78 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 29.03.11, 22:47
                  to już wydaje się być pewne:)

P.S.

Oszczędzaj monitor:P
                  • lomlive Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 29.03.11, 23:14
                    wardecka, powinnaś napisać:

P.S.

Oszczędzaj śline:P

:D
                    • wardecka78 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 29.03.11, 23:17
                      my mistake I'm sorry:)
                    • marcin-gruszka Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 30.03.11, 09:31
                      lomlive, ale na kogo mam ją oszczędzać? ;)
                      • baldur1 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 30.03.11, 21:08
                        roberto19633 napisał:

>
                        > Hestio -wardecka . Z całą pewnością już twój ,,oblubieniec,, ,nie powróc
                        > i na fotel burmistrza, ty już więcej zleceń z dostępem do łatwej g
                        > otówki nie dostaniesz.
                        >

Teraz Q.. My powiedział roberto
                        • roberto19633 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 30.03.11, 22:25
                          baldur1 napisał:

> roberto19633 napisał:
                          >
                          > >
                          > > Hestio -wardecka . Z całą pewnością już twój ,,oblubieniec,, ,nie powróc
                          > > i na fotel burmistrza, ty już więcej zleceń z dostępem do łatwej g
                          > > otówki nie dostaniesz.
                          > >
                          >
                          >
                          > Teraz Q.. My powiedział roberto

Nie wmawiaj mi półgłówku czegoś , czego nie powiedziałem
                          • wardecka78 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 30.03.11, 22:40
                            rob znów Ci nerwy puszczają(po raz kolejny obrażasz ludzi) - wyluzuj sie
                            przewietrz siwy łeb

• robeerto19633 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 31.03.11, 19:40
        A wracając do meritum sprawy, którą jak zwykle rozwodnił swoimi niskimi uwagami mój klonik <Oświadczam Ci że radni nie uchwalali dziś budżetu, zanim się coś napisze warto z kim mądrym pogadać. Radni mieli dziś uchwalić zmiany w budżecie dokonane przez burmistrza i można powiedzieć "jakie zmiany takie uchwalanie."
        Jak się na następną sesję burmistrz przygotuje ,odrobi zadaną lekcję to radni na pewno porą takie zmiany, nie można radnych traktować jak gó...arzy
        . >
        • roberto19633 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 31.03.11, 19:47
          robeerto19633 napisała:

> A wracając do meritum sprawy, którą jak zwykle rozwodnił swoimi niskimi uwagami
          > mój klonik <Oświadczam Ci że radni nie uchwalali dziś budżetu, zanim si
          > ę coś napisze warto z kim mądrym pogadać. Radni mieli dziś uchwalić zmiany w bu
          > dżecie dokonane przez burmistrza i można powiedzieć "jakie zmiany takie uchwala
          > nie."
          > Jak się na następną sesję burmistrz przygotuje ,odrobi zadaną lekcję to radni n
          > a pewno porą takie zmiany, nie można radnych traktować jak gó...arzy
          . >

Klonie o jaką ,,porą,, ci chodzi o pora/warzywo/ o porę /godzinę/ czy może o coś
          zupełnie innego ,może jaka literufkę.
          Idź do pracy w domu rano się marnujesz./glonie.
          • baldur1 Re: Sesja w dniu 29.03 - żenada 31.03.11, 22:31
            > > roberto19633 napisał:

> Nie wmawiaj mi półgłówku czegoś , czego nie powiedziałem

Roberto twoje skłonności do chamstwa mogą być albo dziedziczne, albo zakaźne
            - zbadaj się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka