tessoro79 28.06.11, 22:26 Warto bywać, takiego kabaretu nawet mistrz od kabaretów z rady nie zafunduje;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberto16933 Re: I jak Wam się podobała sesja? 29.06.11, 01:11 tessoro79 napisała: > Warto bywać, takiego kabaretu nawet mistrz od kabaretów z rady nie zafunduje;-) A może więcej szczegółów? Wydawało się, że będzie to prosta sesja. Absolutorium i do domu. Co tam było jeszcze do radzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tfoje_lom Re: I jak Wam się podobała sesja? 29.06.11, 01:15 W pierwszej chwili chciałem napisać, że codzienny kabaret w dwóch budynkach przy Warszawskiej jest o niebo lepszy. Ale nie, kabaret jest śmieszny, a tam tylko tfórcy się ośmieszają. To chyba jednak co innego. Dlatego nie wiem jak to nazwać... Wiem! Tragedia nieudolnie odgrywana, przez niedouczonych komediantów. Szmira kompletna, a skutki odczujemy wszyscy. Szybciej niż to się nam wydaje. P.S. Serdeczne pozdrowienia dla wyborcóf Rejenta Milczka. Sorry, znowu coś nie tak. Przecież Rejent Milczek był chociaż inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia-d Re: I jak Wam się podobała sesja? 29.06.11, 09:28 A ponoć, jednak milczek przełamał milczenie. Tylko że zamiast mówić o sakli mikro gadał o skali makro, ale dzięki temu ocalił straż miejską! I chwała mu za ocalenienie roznosicieli przesyłek! Niech motłoch broni się sam! Odpowiedz Link Zgłoś