cnz66
21.09.11, 20:47
Oglądałem sesję. Jestem zupełnie zdegustowany zachowaniem radnych PełO w Łomiankach. Nie myślić z PO, Tuska. Podczas wejścia na sesję pani poseł Olechowskiej(poseł PO, film nr. 4), na sali tylko radni PełO w Łomiankach nie bili brawa. Mało tego podczas gdy pani poseł próbowała zabrać głos, protestowała przeciwko temu radna PełO w Łomiankach pani Sylwia Maksim-Wójcicka, która próbowała nie dopuścić panią poseł Olechowską do mikrofonu. Dlaczego radni PO, utrudniają pracę nawet swoim posłom. To jest chyba jakiś skandal.
Czy radni PełO zupełnie zwariowali, czy postradali rozum? Nie wiem na pewno gdzieś się zagubili w swojej nienawiści:(
Sytuację ratował radny Krystecki(chciał dopuścić posłankę Po do głosu), ale mu wyłączyli mikrofon,
Oby radni PełO odnaleźli w końcu właściwą drogę i zeszli ze ścieżki nienawiści do wszystkich i wszystkiego. Obecni na sesji mieszkańcy nie tylko mieli dość takiego zachowania, ale wręcz zapowiedzieli jeszcze większą aktywność przeciwko radym PełO i ich koalicjantowi panu Gradziemu, który idzie ramię w ramię z PełO.
Resztę można zobaczyć tutaj.
vimeo.com/29135844
Film został tak zmontowany aby ukryć wypowiedź pani poseł (dopiero 32 minuta filmu)i zachowanie radnej Wójcickiej i te wypowiedzi wrzucono w najdłuższy ze wszystkich fragment filmu nr 5. Radnemu Krysteckiemu, który domagał się aby udzielić głos pani poseł PO wyłączył przewodniczący też notabene członek PO mikrofon.
Nierozumiem też zachowania redakcji info
Po co takie sztuczki są stosowane przez kiedyś obiektywaną redakcję? Nie wiem. Chcę tylko zwrócić uwagę jak montuje się kolejne filmy, na początku wrzucając to co redakcja chce. Czy teraz lomianki.info bawią się w politykę po jednej stronie? Szkoda, naprawdę szkoda.
od 23 minuty merytoryczna wypowiedź pani Skarbnik. Warto zobaczyć jak zachowują się radni PełO.