dzn30 10.10.11, 17:55 cz to możliwe, że ta co tak krzyczała ze chce Polski bez Tuska padła od własne broni? Polska bez Sikory - to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lomek2 Re: chce sejmu bez sikory 10.10.11, 18:05 Sikora Anna Ewa 1,79%. Mało, ale kto wie. Będzie mogła się zając dziećmi i chodzić na mecze z przyjaciółmi kibolami. Może się jej obraz środowiska zmieni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: chce sejmu bez sikory 10.10.11, 18:17 Hasło Pani Sikory było moim zdaniem prymitywne i nie zasługujące na uwagę pokroju hasła głoszonego niegdyś przez Leppera pt: "Balcerowicz musi odejść" i hasło wyborcze takie a nie inne świadczy tylko o osobie,która to hasło wymyśliła i która tym hasłem się posiłkowała...a wyborcy zweryfikowali.... Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: chce sejmu bez sikory 10.10.11, 18:57 Przepraszam że zapytam. O kim panowie rozmawiacie? Ja tej kandydatki już nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
gray_ghost Re: chce sejmu bez sikory 10.10.11, 19:08 Przyjmując retorykę Jarosława, to było to podżeganie do morderstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: chce sejmu bez sikory 10.10.11, 20:15 ahaha dobre! masz racje Dzn30 podżegał do kolejnej katastrofy (zamach białołęcki) moze jak bedzie jechać rowerem na ul. ci...gi do starucha to ktoś jej wsadzi kij w szprychy:P swoja droga jestem ciekawa czy teraz tez pojedzie do niego zatroskana w odwiedziny:P Odpowiedz Link Zgłoś