Dodaj do ulubionych

ostatni gasi światło.

13.10.11, 20:59
W UM ,anarchia, w zarządzaniu gminą -rządzi ten kto wcześniej wstanie.
Nowy Dwór rozdaje karty w Łomiankach. Kim jest ten młody glut w okularach, czy to aby nowy nabytek prawniczy? Może go natchnął i pomazał ,,duch nowodworski,,?
Myślę że nie ma co marzyć o nowym budżecie.. Niestety do stycznia, dalej komisarz.
Póżniej dla Piotrka, Krysteckiego i Kłódkiewicza wstyd na parę dobrych lat. Niesmak
i totalna porażka. Niestety T.D może się zawierzać komu zechce - rzeczywistość
dopadnie go w styczniu.
Jednym słowem ,,popelina,, .
Obserwuj wątek
    • dzn30 Re: ostatni gasi światło. 13.10.11, 21:05
      co się takiego stało, że tak źle mówisz o ludziach, których jeszcze w styczniu popierałes?
      • neptun6666 Re: ostatni gasi światło. 13.10.11, 22:01
        dzn30 napisał:

> co się takiego stało, że tak źle mówisz o ludziach, których jeszcze w styczniu
        > popierałes?

Co takiego? zrobiłem bilans /arkusz kalkulacyjny/ dokonań i kosztów. Wyszły totalna plajta. Rozbite zaplecze , brak realizacji którejkolwiek z obietnic, brak odpowiedzialności za słowo. Zablokowanie wydawania pozwoleń na budowę. Jeszcze? wystarczy przejść się trochę po ludziach,posłuchać co mówią ludzie. Rządzą kolesie i koleżanki z Nowego Dworu.
        • dzn30 Re: ostatni gasi światło. 13.10.11, 22:10
          zgadzam się - słabe to!

Niestety brak kompetencji i obycia okazał się za dużą przeszkodą do pokonania dla nich!
          Szkoda, że nie mają tyle odwagi, żeby przyznać się do błędu i zrezygnować ze stanowisk.
          No chyba, że nie słyszą rozmów zwykłych ludzi na ulicy albo chodzi o ciągnięcie tego cyrku dla uposażeń comiesięcznych, ale czy nie zdają sobie z tego sprawy, że później mieszkańcy na ich widok będą spluwać?
          Dziwi mnie zachowanie Dąbrowskiego i Kłódkiewicza, bo po tym trzecim to szczerze, nie spodziewałem się niczego innego( to taki odpowiednik Hoffmana z pisu)
        • kmsanczia Re: ostatni gasi światło. 14.10.11, 11:16
          Tak to jest jak ktoś wierzy w obietnice i wystarcza mu pozorne zainteresowanie jego okolicą. Dobrze, że w końcu przejrzałeś na oczy. Tylko po co zwalać na ludzi z NDM, ktoś ich tu na miejscu mianował, sami nie przyszli.
    • kampinoskii Re: ostatni gasi światło. 13.10.11, 21:17
      Oj tak , niestety nie ma co liczyć na dodatkowe pieniążki. Zresztą najbliższa sesja wszystko pokaże. Panowie czas przyznac się do błędów. Wspołczuje vickowi R jak on to zniesie?Pracownicy urzędu szepczą bo się boją głośno mówić, ale załamują ręce jak mozna byc tak niekompetentnym. ....Czas nas uczy pokory... to będzie hit sezonu !!!!
      • neptun666 do neptuna6666 13.10.11, 22:09
        neptun, jednak wyszło na moje już dawno pisałem że tak będzie to szydziłeś ze mnie.
        To dopiero początek końca już niedługo wszyscy przekonają się do czego doprowadzi
        nasza święta trójca właściwie czwórca:)
        To może już niedługo zakopiemy topór wojenny i pójdziemy na wódkę,tylko musimy
        się pospieszyć bo po ciemku do kieliszków nie trafimy:)
    • obserwatorka1947 Re:Nowy Dwór rządzi upomnienie za prąd 13.10.11, 22:32
      Nowy Dwór rządzi,burmistrz błądzi.
      Brak poszanowania ludzi,odbija się na efektach pracy.
      Szkoda czasu na niekompetencje.
      • stefanprawo co na to wszystko cnz66 14.10.11, 15:30
        Co na to powie słynny orędownik czy "rzecznik" urzędu na tym forum osobnik ukrywający się pod nickiem cnz66 ? Czy nie skomentuje tych poważnych zarzutów?
        • obserwatorka1947 Re: co na to wszystko cnz66 14.10.11, 18:09
          Stefan prawo zapytał:
          "Co na to powie słynny orędownik czy "rzecznik" urzędu na tym forum osobnik
          ukrywajacy się pod nickiem cnz66 ? Czy nie skomentuje tych poważnych zarzutów? "

Te zarzuty zapewne dotyczą jego.
          Ten osobnik cnz66 zamilkł,widocznie przed sesją martwi się ,co z nim będzie.
          Kopie dołki,niech w nie wpada po uszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka