Dodaj do ulubionych

Dostałem dziś prezent

24.11.11, 21:30
Ze skrzynki sterczała foliowa torebka, a w niej Gazeta Polska Codziennie (2,80 PLN) i ulotka członków i sympatyków PiS (gratis).
Chciałem bardzo serdecznie podziękować za nieproszoną przesyłkę.
Dręczy mnie tylko jedno pytanie - dlaczego właśnie ja zostałem tym szczęśliwcem?
To jakaś szeroko zakrojona akcja?

Waham się czy przeczytać... Nie wiem czy będę mógł potem spokojnie zasnąć.
Obserwuj wątek
    • gray_ghost Re: Dostałem dziś prezent 24.11.11, 23:04
      Nawet nie próbuj tego otwierać. Wiem co mówię, bo spróbowałem. Naprawdę nie rób tego.
      • esscort Re: Dostałem dziś prezent 25.11.11, 00:36
        nie ma się co bać.
        A który PiS do ciebie napisał? Stary czy nowy (ziobry)?
        • m3j Re: Dostałem dziś prezent 25.11.11, 09:31
          No dobra, przeczytałem. Chociaż było trudno.
          O ile płatna gazetka trzyma jako taki poziom stylistyczny, o tyle cztery strony pod szyldem jedynie słusznej partii nie trzymają żadnego poziomu. Panowie i panie, szkoda marnować tyle papieru.
          Ess - PiS nie jest stary albo nowy. PiS jest i będzie tylko jeden :)
          • 2hestia Re: Dostałem dziś prezent 25.11.11, 10:26
            Ja w skrzynce znalazłam dwa prezenty. Jeden to PIS-ki natychmiast wyrzuciłam a druga to Nowa Łomiankowska. Tu to można sobie poczytać..........
            Pani sekretarz Duch, która w urzędzie uczyła się od doświadczonego pracownika samorządowego (sekretarza urzedu) teraz sama Go ocenia. Jajko mądrzejsze od kury.
            • obserwatorka1947 Re: Dostałem dziś prezent 25.11.11, 18:43
              Hestia napisała:
              Ja w skrzynce znalazłam dwa prezenty. Jeden to PIS-ki natychmiast wyrzuciłam a
              > druga to Nowa Łomiankowska. Tu to można sobie poczytać..........
              > Pani sekretarz Duch, która w urzędzie uczyła się od doświadczonego pracownika
              > samorządowego (sekretarza urzędu) teraz sama Go ocenia. Jajko mądrzejsze od kury.

Tak , największą i bolesną jest nieprawidłowością , gdy za dobroć płacą niewdzięcznością.
              Kto pod kim dołki kopie , sam w nie wpada.
              Należy spodziewać się ,że Pani sekretarz Duch doczeka się sprawiedliwej oceny swojej osoby
              Na razie robi , co chce.
              • roberto196333 Re: Dostałem dziś prezent 25.11.11, 19:45
                obserwatorka1947 napisała:

> Hestia napisała:
                > Ja w skrzynce znalazłam dwa prezenty. Jeden to PIS-ki natychmiast wyrzuciłam a
                > > druga to Nowa Łomiankowska. Tu to można sobie poczytać..........
                > > Pani sekretarz Duch, która w urzędzie uczyła się od doświadczonego pracow
                > nika
                > > samorządowego (sekretarza urzędu) teraz sama Go ocenia. Jajko mądrzejsze
                > od kury.
                >
                > Tak , największą i bolesną jest nieprawidłowością , gdy za dobroć płacą niewdzi
                > ęcznością.
                > Kto pod kim dołki kopie , sam w nie wpada.
                > Należy spodziewać się ,że Pani sekretarz Duch doczeka się sprawiedliwej oceny s
                > wojej osoby
                > Na razie robi , co chce.

>>>czyżby wybierała się na kiermasz,, zabawek,, . ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka