stefanprawo 25.01.12, 17:02 Jak wyżej w temacie + co z restrukturyzacją urzędu oraz co z obniżeniem diet radnych w obliczu kryzysu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmc_lomianki Re: Co z obniżeniem pensji urzędnikom...? 25.01.12, 17:07 To ogłoszono już nadchodzenie kryzysu? Sądziłem, że ogłoszono to w 2008 roku, a teraz media ogłaszają odchodzenie kryzysu...? Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Co z obniżeniem pensji urzędnikom...? 25.01.12, 17:36 Kryzys trwa a teraz nadchodzi powoli duuuuuuuuuuża recesja i spowolnienie gospodarcze ten rok będzie trudny...będą duże zwolnienia i zero inwestycji...banki kredytów już prawie nie dają a kredyty to motor gospodarki,"paliwo" dla firm....etc czas oszczęności Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki2011 Re: Co z obniżeniem pensji urzędnikom...? 25.01.12, 19:04 Zacznij od siebie, wszystkim nam ulżysz,,, Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo do lomianki2011 30.01.12, 10:32 w przeciwieństwie do urzędników ja swoją kasę sam sobie wypracowuję więc nie muszę się przed nikim tłumaczyć a urzędnik pobiera kasę z pieniedzy pulbicznych więc jest to szczególna zależność od podatników,wyborców wobec czego w dobie kryzysu mamy prawo domagać się obniżenia pensji urzędnikom gminnym tym bardziej,że stan finansów gminy jest tragiczny... a jak tak lubisz płacić to sam prywatnie wypłacaj pensje urzędnikom wyższym w gminie ja uważam tak wysokie pensje burmistrza i wice oraz dyrektorów icds oraz domu kultury za nie własciwe w dobie kryzysu jak lubisz rozrzutnośc to twoja sprawa,ale tu chodzi o NASZE PODATNIKÓW PIENIĄDZE!! Odpowiedz Link Zgłoś