Dodaj do ulubionych

Prostackie wypowiedzi posła PiS

31.01.12, 10:28
wiadomosci.onet.pl/kraj/wniosek-o-ukaranie-suskiego-za-rasizm-i-ksenofobie,1,5013027,wiadomosc.html
niestety prostackie, moim zdaniem, wypowiedzi Suskiego, przepraszam posła Suskiego o związkach partnerskich oraz o Pośle Godsonie są nie do przyjęcia...takie wypowiedzi są niegodne posła...po takim zachowaniu Suski winien złożyć mandat...a PiS powinien go wykluczyć z partii...
oburzające i karygodne!!! Panie Godson niech Pan się nie przejmuje ciemnogrodu w Polsce jest dużo...niestety....miejmy nadzieję,że ta partia, która chciała w Warszawie Budapeszt nigdy nie dojdzie do władzy...
Obserwuj wątek
    • stefanprawo Re: Prostackie wypowiedzi posła PiS 31.01.12, 12:02
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11060697,Mowa_nienawisci_posla_Suskiego__Ostre_pismo_do_komisji.html?lokale=warszawa
      kolejny komentarz odnośnie wypowiedzi Suskiego
    • elfkabezhaltera He he 31.01.12, 18:36
      Z oburzeniem za "murzynka" się zgadzam. Powinien był powiedzieć "murzyn" i już.
      A co partnerskiego stosunku do zwierząt - zarówno zoofilia i homoseksualizm to zboczenia. Dla mnie nie ma większej różnicy czy Robert dyma Jacka czy Azorka - i jedno i drugie jest chore.
      • vox.populi666 Re: He he stefanku 31.01.12, 19:19
        Zdaje się że to ty jesteś tym czymś zwanym biustenhalter, lub jak wolisz elfka nie nosząca biustonosza. Im dłużej przygniata cię mróz jako developera, tym większe puszczasz wiatry na forum .
        Oby do wiosny, wszyscy wtedy odetchną świeżym powietrzem.
      • behemot.1 Re: He he 31.01.12, 19:32
        Hm, i tu się nie zgadzamy.

Homoseksualizm jest odmiennością, fakt, ale starą jak świat, i od pewnego czasu WHO nie uznaje go za chorobę. Choć nie rozumiem, nie potępiam, dopóki nie krzywdzi się niewinnych osób, nie obchodzi mnie, co Kowalski robi we własnym łóżku. Twoja opinia jest cokolwiek kontrowersyjna. Inne - tak, ale czy chore - nie wydaje mi się.
        • uprl Re: He he 02.02.12, 15:02
          behemot.1 napisała:

> Hm, i tu się nie zgadzamy.
          >
          > Homoseksualizm jest odmiennością, fakt, ale starą jak świat, i od pewnego czasu
          > WHO nie uznaje go za chorobę.

WHO skreślając homoseksualizm z listy chorób zadziała w sposób "demokratyczny"...
          Pierwszy raz w historii o skreśleniu czegoś z listy chorób zadecydowały nie badania naukowe, a referendum przeprowadzone wśród psychiatrów i psychologów.
    • mezar73 Re: Prostackie wypowiedzi posła PiS 31.01.12, 22:35
      www.tvn24.pl/0,1574473,0,1,pijany-posel-zasnal-w-sejmie,wiadomosc.html
      Krzysztof Grzegorek, wiceminister zdrowia w rządzie PO, pijany zasnął na korytarzu poselskiego hotelu. Skandal.

Jacy Polacy, tacy posłowie. Suski, Grzegorek, Tusk. I masz pełen przekrój. Ciekawy, który z nich najbardziej przypomina stafana.... Tuska bym nie obstawiał ;-)
    • phalena Re: Prostackie wypowiedzi posła PiS 31.01.12, 22:44
      Stefanie. Idź Ty sobie z takimi postami i apelami na właściwe forum. Jest mnóstwo, anty-pisowskie, pro-pisowskie i pośrednie. Napisz do posła Godsona, że go popierasz, a do tego drugiego - że potępiasz. Jako przyszły burmistrz i do szefa PiSu napisz, co ma zrobić.
      • stefanprawo Re: Prostackie wypowiedzi posła PiS 01.02.12, 15:31
        Niestety ignorancja Was forumowiczów brak reakcji i potępienia za rasistowskie i niegodne moim zdaniem wypowiedzi w kierunku innego człowieka o odmiennym kolorze skóry jest porażająca...rzeczywiście posłowie są emanacją społeczeństwa i to forum to potwierdza...
        Mnie nic nie obchodzi co robi Biedroń w swoim domu więc takei wypowiedzi Suskiego są moim zdaniem nie do przyjęcia nie móiąc już o wypowiedzi wobec Pani Grądzkiej też z ust tym razem innego posła Pis zdaje się byłego harcerza...nie jestem symatykiem PO lecz jestem przeciwko ksenofobii i rasizmowi jakbyście byli wśród czarnoskórych,którzy by Was nazywali od bioałasów też Wam by się to nie podobało,ale do bycia normalnym trzeba szerokich horyzontów...a niestetty takie media jak radio maryja Rydzyka skutecznie strącają nas w stronę moim zdaniem ciemnej stropny ksenofobii i rasizmu...ale to jest tylko moje prywatne zdanie...
        • lomianki2011 Re: Prostackie wypowiedzi posła PiS 01.02.12, 16:52
          Znikaj rasisto, przeczytaj swój pierwszy post i zastanów się nad tym, że nie jesteś lepszy....
          • stefanprawo do lomianki2011 01.02.12, 18:23
            nie jesteś w stanie mnie obrazić...buahaahahahaha nieudolne próby odwracania kota ogonem nic nie dadzą wszyscy wiedzą i widzą jak jest jakie treści padały i padają z radia maryja wystarczy wejść na youtube i sobie posłuchać i obejrzeć, nie odwrócicie tego co powiedział Suski oraz tego co powiedział instruktor harcerstwa RP,były rzecznik rządu Kaczyńskiego oraz poseł z listy PiS Jan Dziedziczak w stosunku do Pani Poseł Grądzkiej...nie zgadzam się w wielu sprawach z poglądami P.Grądzkiej,ale zachowanie Dziedziczaka wobec Pani Grądzkiej uważam za delikatnie mówiąc za niestosowne...a wy pamiętajcie nie odwrócicie kota ogonem!!
            Precz z ciemnogrodem,ksenofobią i rasizmem!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka