mieszkanka19
29.02.12, 00:07
Z tego forum dowiedziałam się, że Pan Przewodniczący Rady Miejskiej ,mój szef rezygnuje z funkcji.
Szkoda,bardzo szkoda.Jest to Pan o wysokiej kulturze osobistej,nie poddający się presjom ,emocjom,nakazom.
Pan W.Berger był moim bezpośrednim szefem.Jako Przewodniczący Rady Miejskiej kieruje pracą Biura Rady, w którym ja ostatnio pracowałam.
Zawsze będę miło wspominała naszą kilkumiesięczną współpracę.
Dziękuję Panu Panie Przewodniczący - serdecznie dziękuję i ubolewam nad tym , że źli ludzie doprowadzili do tego chaosu ,do tego, że Pan Przewodniczący rezygnuje,a ja i inni pracownicy otrzymaliśmy za długoletnią pracę bardzo negatywne oceny pracy.
Ja otrzymałam ocenę - zero i upomnienie,że zachowałam się agresywnie i arogancko wobec Pana Piotra Rusieckiego,gdyż powiedziałam,że Pan Rusiecki jest osobą , która powoduje konflikty z Radą i poniża pracowników.Tak jest i to ,co powiedziałam podtrzymuję.Otrzymałam upomnienie ,a następnie tego samego dnia negatywną ocenę pracy.
Takie upokorzenie spowodowało bardzo poważny rozstrój mojego zdrowia.
Pani Duch Kosiorek była przez kilka lat moim pracownikiem,obecnie jest odwrotnie.
Ta Pani pokazała swoje oblicze dziękując mnie i teraz też Panu Sokołowskiemu za pracę.
Pan Sokołowski będąc Burmistrzem powołał Ta Panią na stanowisko sekretarza i bardzo-bardzo pomagał jej w sprawowaniu tej funkcji.
Serdecznie dziękuję również moim poprzednim szefom,a szczególnie Panu Markowi Zielskiemu Przewodniczącemu Rady Miejskiej poprzednie kadencji i Panu Wiesławowi Pszczółkowskiemu-Burmistrzowi , Państwu Radnym oraz zawsze bliskiej mojemu sercu Asi i też obecnie Judytce, z którymi ostatnio pracowałam.Dziękuję moim koleżankom i kolegom za wieloletnią współpracę.
Podjęłam decyzję przejścia na emeryturę.
Nie mogę znosić upokorzeń, patrzeć na wyczyny P.Rusieckiego i P.Duch Kosiorek i związane z tym łzy pracowników w Urzędzie Miejskim.
Nigdy do tej pory takiej atmosfery w Urzędzie nie było.
Ponieważ nie mam możliwości podziękowania osobiście, pragnę podziękować na łamach forum.
Do :
Lomianki2011 -ja nazywam się Anna Rynkowska.
Jestem najdłużej pracującym pracownikiem w Urzędzie.Piszę pod tym nickiem.
Proszę nie mieszać mnie i nie poniżać,bo z takimi pleciugami jak Lomianki 2011 nie mam ochoty korespondować.