Dodaj do ulubionych

Kolektory słoneczne taniej do 70%

05.03.12, 14:16
W związku z realizacją w Państwa w Gminie programu:

„PROGRAM SOLARNY DO – 70% NA ZAKUP I MONTAŻ KOLEKTORÓW SŁONECZNYCH

realizowanego przez SUNMAX Sp z o.o. zapraszamy wszystkich zainteresowanych zakupem kolektorów słonecznych do kontaktu pod nr tel: 22 889-01-69 lub adres e-mail: biuro@sunmax.pl w celu umówienia bezpłatnej wizyty naszego doradcy technicznego.

Podczas spotkania nasz doradca:
• odpowie na wszystkie Państwa pytania dotyczące działania systemów solarnych,
• przedstawi korzyści związane z zakupem systemów solarnych w ramach „Programu Solarnego do - 70 % na zakup i montaż kolektorów słonecznych”,
• dobierze najbardziej optymalny dla Państwa potrzeb system solarny,
sporządzi bezpłatną wycenę całej instalacji.

Z pełną treścią programu można zapoznać się na naszej stronie internetowej KLIKNIJ TUTAJ

Zapraszamy serdecznie do kontaktu
Obserwuj wątek
    • mmc_lomianki Re: Kolektory słoneczne taniej do 70% 05.03.12, 14:24
      A to w ogóle w naszym ciemnym i zimnym klimacie ma sens? Nie jesteśmy Portugalią czy Turcją... Ktoś znajomy założył i miał z tym same kłopoty. A może ktoś z Forowiczów ma jakieś ciekawe doświadczenia i może się podzielić?
    • esscort Re: Kolektory słoneczne taniej do 70% 05.03.12, 14:29
      Była na forum dyskusja na ten temat.
      Winsoki z grubsza były takie (chyba):
      - w klimacie łomiankowskim oszczędności byłyby bardzo niewielkie, jeśli w ogóle (we Wrocławiu większe)
      - biorąc pod uwagę wzrost cen energii i w ogóle względy ekologiczne, to przy budowie nowego domu warto by było o kolektorach pomyśleć (oczywiście ma tez znaczenie położenie domu). Natomiast w domu, który juz jest - to raczej czas zwrotu inwestycji trwałby wieeeele lat
      • roberto196333 Re: Kolektory słoneczne taniej do 70% 05.03.12, 17:43
        Poproszę cwaniaczku o potwierdzenie notarialne zwrotu 70% nakładu.
    • doplata70procentnakolektory Re: Kolektory słoneczne taniej do 70% 05.03.12, 14:37
      Co osoba to inna opinnia,
      dlatego też zapraszamy do kontaktu wszystkie zainteresowane osoby

tel: 22 889-01-69 lub adres e-mail: biuro@sunmax.pl

w celu umówienia bezpłatnej wizyty naszego doradcy technicznego., który sporządzi wycenę i odpowie na wszelkie pytania.
    • dodo70 według mnie warto 05.03.12, 21:56
      mam kolektory 2 szt +-4m2 w łomiankach i w miesiącach maj-wrzesień woda gorąca za darmo non stop zasobnik 300 lt w następnych przed majem i po październiku już w zależności od słońca ale w moim przypadku dodatkowy koszt instalacji paneli to 4000zł .
      • gosc-20 pompa ciepła 05.03.12, 22:26
        A ja bym chciał zainwestować właśnie w takie urządzenie. Czy w naszej gminie też są dopłaty i płaci się tylko 30% kosztów?
        • neptun6666 Re: pompa ciepła 06.03.12, 00:03
          Nic nie stoi na przeszkodzie byście sobie dołożyli jeszcze po dwa kolektory.
          Skoro tak fajnie przedstawcie cały rachunek ekonomiczny łącznie z nakładami na remont i przeróbkę. Ile wyniósł grant z UE, o ile w ogóle go dostaliście. Koszt przeglądów pogwarancyjnych, i przeróbki. Po ilu latach zużyją się solary i ile kosztuje jeden panel.

W ptaka cięcie ,też zajęcie. Szczególnie prawdomówność sklepowego ptaka ,,DO DO,,
      • krzysiom1 Re: według mnie warto 06.03.12, 18:18
        Co robisz z tą ciepłą wodą jak nikogo nie ma w domu przez 3 najbardziej gorące tygodnie?
        • neptun6666 Re: według mnie warto 06.03.12, 18:29
          Wskakuje niczym ptak dodo na dach i przykrywa ręcznikami by się nie gotowało. Wodę natomiast spuszcza do ogrodu pod figowce i daktylowce.
          • lomiankiinfo Re: według mnie warto 22.06.12, 18:01
            warto
    • lomiankowska Re: Kolektory słoneczne taniej do 70% 23.06.12, 00:21
      fajne
      • lomiankiinfo Re: Kolektory słoneczne taniej do 70% 24.06.12, 11:14
        oczywiście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka