Dodaj do ulubionych

Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 18:00

09.03.12, 22:26
Burmistrz Łomianek Tomasz Dąbrowski zaprasza na spotkanie mieszkańców Dziekanowa Polskiego i Nowego 14 marca 2012 r. o godz. 18:00 w Szkole Podstawowej w Dziekanowie Polskim ul. Rolnicza 435.

W programie:
1. Dokonania gminy w 2011 r.
2. Dokonania w sołectwach Dziekanów Polski i Dziekanów Nowy
3. Plany na 2012 r.
- budowa wodociągu w ul. Rolniczej
- autobus KMŁ do Sadowej
- koncepcja rozbudowy szkoły w Dziekanowie Polskim
- plany zagospodarowania przestrzennego.

www.lomianki.pl
Obserwuj wątek
    • roberto196333 Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 09.03.12, 22:38
      Dotyczy Polskiego , nie Bajkowego. Możesz spadać ze swoim populizmem Marcinie E. Zresztą nie jesteś tu mile widzianym gościem drogi Etienne.
      My wodociąg mamy na ukończeniu. Dzięki Bogu nie ma takiego odlota, który by
      nie chciał wodociągu . Tylko dla tego by zademonstrować swą partyjną przynależność.
      Jak wiesz elektorat tu nigdy nie był różowy, tylko PSL-oski , więc Bay,bay, zadymiarzy wynosimy na zewnątrz..
      • roberto16933 Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 09.03.12, 23:27
        roberto196333 napisał:

> Dotyczy Polskiego , nie Bajkowego. Możesz spadać ze swoim populizm
        > em Marcinie E. Zresztą nie jesteś tu mile widzianym gościem drogi Et
        > ienne.
        > My wodociąg mamy na ukończeniu. Dzięki Bogu nie ma takiego odlota, k
        > tóry by
        > nie chciał wodociągu . Tylko dla tego by zademonstrować swą partyjną
        > przynależność.
        > Jak wiesz elektorat tu nigdy nie był różowy, tylko PSL-oski , więc B
        > ay,bay, zadymiarzy wynosimy na zewnątrz..

Nie interesuje mnie co masz do radnego Etienne. Radny jest z Bajkowego, a ja jestem z Polskiego. Mieszkam przy ulicy Rolniczej, niedaleko Wedkarskiej. Tuz obok Automax'u, jesli wiesz gdzie to jest. Niewazne. Wybieram się na zebranie bo interesuje mnie bardzo koncepcja rozbudowy szkoly w ramach zabezpieczonych w budzecie srodkow na ten cel.

A ty tez jestes z Dziekanowa Polskiego? Moze mieszkamy gdzies niedaleko. Daj znac to podjedziemy razem na to zebranie.

Pozdrawiam cie cieplo.
        Robert.
        • roberto196333 Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 09.03.12, 23:34
          roberto16933 napisał:

> roberto196333 napisał:
          >
          > > Dotyczy Polskiego , nie Bajkowego
          > > My wodociąg mamy na ukończeniu. Dzięki Bogu nie ma takiego odlo
          > ta, k
          > > tóry by
          > > nie chciał wodociągu . Tylko dla tego by zademonstrować swą par
          > tyjną
          > > przynależność.
          > > Jak wiesz elektorat tu nigdy nie był różowy, tylko PSL-oski , w
          > ięc B
          > > ay,bay, zadymiarzy wynosimy na zewnątrz..

> Nie interesuje mnie co masz do radnego Etienne. Radny jest z Bajkowego, a ja je
          > stem z Polskiego. Mieszkam przy ulicy Rolniczej, niedaleko Wedkarskiej. Tuz obo
          > k Automax'u, jesli wiesz gdzie to jest. Niewazne. Wybieram się na zebranie bo i
          > nteresuje mnie bardzo koncepcja rozbudowy szkoly w ramach zabezpieczonych w bud
          > zecie srodkow na ten cel.

> A ty tez jestes z Dziekanowa Polskiego? Moze mieszkamy gdzies niedaleko. Daj zn
          > ac to podjedziemy razem na to zebranie.

Być może się spotkamy ,kto wie? Wędkarska ? cóż ulica osławiona przez rozrzutność w sadzeniu drzew. Niechlubne znamię po Pszczole i jego otoczeniu.
          • roberto16933 Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 09.03.12, 23:47
            roberto196333 napisał:

> Być może się spotkamy ,kto wie? Wędkarska ? cóż ulica osławiona p
            > rzez rozrzutność w sadzeniu drzew. Niechlubne znamię po Pszczole i
            > jego otoczeniu.

To sa bardzo ladne drzewka. Przyjely sie. Rosnal sobie. Zieleni nigdy nie za wiele. Ja jestem bardzo zadowolony ze posadzono tam drzewa. Jezdzilo sie niegdys pomiedzy pustymi polami a teraz przynajmniej jest tam zrobiona ładna alejka. Chyba nie masz nic przeciwko sadzeniu drzew. Wszystkie te drzewka kosztowaly niecale 3000 zl. Przyznasz ze ladnie sie prezentuja.
            • phalena Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 09.03.12, 23:56
              Utkwiło mi w pamięci, że wiosną poprzedniego roku posadzono dużo drzew, które także ładnie się przyjęły na pustym placu vis a vis szkoły podstawowej.
              W akacji tej brał czynny udział wiceburmistrz Piotr Rusiecki, następnie były jego zdjęcia na stronie urzędu.
              No to chyba sadzenie drzew nie jest takie do końca złe, skoro i następna władza je uprawia. Zdrowe drzewa są potrzebne w wielu różnych miejscach.
              • neptun666 Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 10.03.12, 00:20
                To te klapsydry co porozwieszane są w Polskim, Nowym i chyba w Bajkowym to zaproszenie na spotkanie? A co tak burmistrza zmotywowało do spotkania przez 14 miesięcy nie spotykał się mieszkańcami a teraz jak dostał cykoru z referendum to na spotkanie " Panicz" przybędzie.
                A jakimiż to osiągnięciami może się pochwalić Dziekanów Polski i Nowy?
                chyba że włazidupstwem w wykonaniu sołtysa z Polskiego przed wyborami a po wyborach zaraziła się sołtys z Nowego?ciekawe co mają obiecane?
                Dąbrowski zastosuje metody z przed wyborów i znowu naobiecuje gruszek na wierzbie
                i wierzy że głupi naród jeszcze raz to kupi, tym razem to się nie uda, nie z nami te numery.
                • roberto16933 Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 10.03.12, 00:51
                  neptun666 napisał:

> A jakimiż to osiągnięciami może się pochwalić Dziekanów Polski i Nowy?
                  > chyba że włazidupstwem w wykonaniu sołtysa z Polskiego przed wyborami a po wybo
                  > rach zaraziła się sołtys z Nowego?ciekawe co mają obiecane?

Zrobili nam Podrożną. Mogę sobie teraz do Sadowej smigac niemal dwupasmową arterią przez pola. Jeśli chodzi o soltysa. Jedno wiem - ma niezle jaja. Wiem - bo kupuję :-) Jesli chodzi o soltyske z Nowego to tyle co slyszalem ze ponoc z buta potraktowala developera ktory przyszedl ustalac nazwe nowopowstalej ulicy. Swoją droga dobrze, ze nazwa jest juz nadana. Bedziemy chcieli na spotkaniu poprosic o zmiane nazwy naszej wsi z Dziekanow Polski na Dziekanow Krolewski. Nic nam wiecej do szczescia nie potrzeba.
                  • mieczprawdy Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 12.03.12, 20:54
                    Neptun zaświadcza, że burmistrz Dąbrowski nie zrobił prawie nic w Dziekanowie Nowym i Polskim. Fundusze na wykonanie Podróżnej zdobył Pszczółkowski i za jego kadencji też powstały plany. Zgodnie z tymi planami i za pieniądze zdobyte przez poprzednika została wybudowana ulica. Jeżeli tylko tym może pochwalić się burmistrz, to kiepsko. Propagandziści z urzędu zaraz przypiszą Dąbrowskiemu remont Warszawskiej i budowę ICDS-u.
                    • neptun6666 Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 12.03.12, 21:09
                      mieczprawdy napisał:

> Neptun zaświadcza, że burmistrz Dąbrowski nie zrobił prawie nic w Dziekanowie N
                      > owym i Polskim. Fundusze na wykonanie Podróżnej zdobył Pszczółkowski i za jego
                      > kadencji też powstały plany. Zgodnie z tymi planami i za pieniądze zdobyte prze
                      > z poprzednika została wybudowana ulica. Jeżeli tylko tym może pochwalić się bur
                      > mistrz, to kiepsko. Propagandziści z urzędu zaraz przypiszą Dąbrowskiemu remont
                      > Warszawskiej i budowę ICDS-u.

Ale ksywa , nic wspólnego z realem. Gdybyś był chłopie oblatany wiedziałbyś że jest już wodociąg, i perę innych rzeczy. No ale skąd ty możesz wiedzieć wszak tyś nie z Polskiego tylko referendalnego -kółka wzajemnej adoracji.
                      Jeszcze jedno nie kłam , bo o niczym takim nie pisałem.
                      Miecz - Ciekaw jestem , gdzie Bolesław Chrobry wsunął miecz do pochwy?
                      • mieczprawdy Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 12.03.12, 21:21
                        Wodociąg załatwił z Czosnowem poprzednik Tomasza Dąbrowskiego, w zamian za przedłużenie ełki do Czosnowa. Czy jeszcze masz w rękawie jakieś cudze osiągnięcia, które chcesz przypisać Tomaszowi Dąbrowskiemu , śmiało.
                        • lomianki2011 Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 12.03.12, 23:16
                          Gadaj zdrów kolejny mutancie bezradnych
                        • przyjaciel_siara argumenty lomianki2011 13.03.12, 00:11
                          mieczprawdy napisał:

Wodociąg załatwił z Czosnowem poprzednik Tomasza Dąbrowskiego, w zamian za przedłużenie ełki do Czosnowa. Czy jeszcze masz w rękawie jakieś cudze osiągnięcia, które chcesz przypisać Tomaszowi Dąbrowskiemu , śmiało.

Kolegę gadułę neptuna6666 nie po raz pierwszy zamurowało, a lomianki2011 swoje argumenty zawarł w treści powyżej. Ciekawe, czy równie elokwentni obaj panowie będą na spotkaniu w Dziekanowie Polskim :)

Z drugiej strony zastanawiam się, czy będzie wiceburmistrz Rusiecki, który dostał ponoć od burmistrza żółtą kartkę i jest obecnie na hmmm... przymusowym urlopie.

Twój Przyjaciel Siara
                          • neptun6666 Re: argumenty lomianki2011 13.03.12, 07:29
                            Mnie zamurowało? Siara pogięło Cię, to już nie można iść spokojnie poczytać sobie książką na dobranoc i położyć się spać. Czy trzeba żyć mieczowymi kłamstwami?

Po prostu ręce i nogi opadają , gdy piszecie bajki na forum .
                            Faktem jest wodociąg , przebudowa szkoły , parę innych rzeczy które zostaną przedstawione na w/w spotkaniu -o czym naoiszę już po nim by udowodnić jak mizerną wiedzę o inwestycjach planowanych ,drodzy malkontenci , posiadacie. .

Znów z kartką to zamulenie i zmyła. Ja też słyszałem o Erewaniu i rowerach
                            • jwc3 Re: argumenty lomianki2011 13.03.12, 08:58
                              Czy prawdą jest, że ma byc również pokaz filmów "referendalnych" z Ostródy? Może ktoś wie których filmów, bo na You Tube Gazety Olsztyńskiej "wisi" ich kilka. Kto wpadł na pomysł wyświetlania właśnie w szkole w Dziekanowie podczas spotkania z Burmistrzem?
                              POzdrowienia
                              • przyjaciel_siara Re: argumenty lomianki2011 13.03.12, 09:29
                                jwc3 napisał:

Czy prawdą jest, że ma byc również pokaz filmów "referendalnych" z Ostródy? Może ktoś wie których filmów, bo na You Tube Gazety Olsztyńskiej "wisi" ich kilka. Kto wpadł na pomysł wyświetlania właśnie w szkole w Dziekanowie podczas spotkania z Burmistrzem?
                                POzdrowienia

Wow! To się widzę szykuje coś większego :)
                                Zresztą mogłem się tego spodziewać po tym jak zobaczyłem na wsi duże kolorowe plakaty. Spotkanie zapowiada się niewątpliwie ciekawie...

Twój Przyjaciel Siara
                          • roberto16933 Re: argumenty lomianki2011 13.03.12, 08:49
                            przyjaciel_siara napisał:

> mieczprawdy napisał:
                            >
                            > Wodociąg załatwił z Czosnowem poprzednik Tomasza Dąbrowskiego, w zamian za p
                            > rzedłużenie ełki do Czosnowa. Czy jeszcze masz w rękawie jakieś cudze osiągnięc
                            > ia, które chcesz przypisać Tomaszowi Dąbrowskiemu , śmiało.

>
                            > Kolegę gadułę neptuna6666 nie po raz pierwszy zamurowało, a lomianki2011 swoje
                            > argumenty zawarł w treści powyżej. Ciekawe, czy równie elokwentni obaj panowie
                            > będą na spotkaniu w Dziekanowie Polskim :)
                            >
                            > Z drugiej strony zastanawiam się, czy będzie wiceburmistrz Rusiecki, który dost
                            > ał ponoć od burmistrza żółtą kartkę i jest obecnie na hmmm... przymusowym ur
                            > lopie
                            .
                            >
                            > Twój Przyjaciel Siara

I chwala Bogu panie Dąbrowski. Urlop Piotrusia to pierwsze dobre pana posuniecie. Jeszcze kilka tak trafnych decyzji i zmienie o panu zdanie. Panie Dąbrowski chyba nadszedl już czas dać mu czerwoną kartkę a nie zoltą! Wiecej odwagi!
                            • neptun6666 Re: argumenty lomianki2011 13.03.12, 09:05
                              Filmy? Piotruś?
                              Widzę że strzelacie po ciemaku ślepakami. Dobrze że nie wiecie o co chodzi.
                              Sołtyso -radny, też nie ogarnia tematu, widzę?

To nie Sadowa , i żadnego Hyde Parku , nie przewidujemy w wykonaniu krzykaczy.
                              • 11chwilka Re: argumenty lomianki2011 14.03.12, 10:26
                                Ależ spotkanie za mieszkańcami gminy neptunie6666 to właśnie Hyde Parku. Bo inaczej wkraczamy w erę zamordyzmu i terroru! I dlatego właśnie jestem za referendum! Bo wyt tego nie rozumiecie!
                                • brycezion Re: No i jak było na spotkaniu 20.03.12, 12:57
                                  Nie słyszałem jakoś opinii dyżurnych referendum po spotkaniu w Dziekanowie ?
                                  Roznieśli burmistrzów ?
                                  • kw40 Re: No i jak było na spotkaniu 20.03.12, 19:14
                                    No i jak był na spotkaniu? Ponieważ nikt się nie kwapi , to może ja.
                                    Była prezentacja na temat ostatniego roku. Bardzo dobra i komunikatywna. Wynika z niej, że pomimo kłód pod nogi rzucanych przez opozycję, bardzo dużo udało się zrobić. Drugi wniosek związany jest z Radą Miejską - tam gdzie nie byli w stanie nic zablokować były same sukcesy =>> Rada Miejska = główny hamulcowy dla Łomianek.
                                    Na sali siedział radny Etienne. Zaczynał spotkanie siedząc dumnie oparty na krześle. Kończył trzymając głowę w dłoniach. Nie był w stanie zaprzeczyć obiektywnym faktom, a przecież taki jest wygadany.
                                    Prezentacja cytowała Forum i groźby pod adresem burmistrzów. Cytowani byli dr. sztrosmajer, lobotomia, czy jakaś inna kolonoskopia... nie pamiętam.
                                    W sumie spotkanie = duży sukces burmistrza.
                                    • be-cacy Re: Może kilka przykładów 20.03.12, 19:26
                                      kw40 napisał/a:
                                      No i jak był na spotkaniu? Ponieważ nikt się nie kwapi , to może ja.
                                      > Była prezentacja na temat ostatniego roku. Bardzo dobra i komunikatywna. Wynika
                                      > z niej, że pomimo kłód pod nogi rzucanych przez opozycję, bardzo dużo udało si
                                      > ę zrobić. Drugi wniosek związany jest z Radą Miejską - tam gdzie nie byli w sta
                                      > nie nic zablokować były same sukcesy =>> Rada Miejska = główny hamulcow
                                      > y dla Łomianek.

Dobrze byłoby, żebyśmy mogli poznać te efekty . Można prosić o kilka przykładów?
                                      • kw40 Re: Może kilka przykładów 20.03.12, 20:20
                                        Burmistrz mówił, że będą inne spotkania. Co Ci będę truł - warto pójść samemu i posłuchać z "pierwszej ręki"
                                        • esscort Re: Może kilka przykładów 20.03.12, 20:22
                                          to burmistrz osobiście przemawia na spotkaniach?
                                          • kw40 Re: Może kilka przykładów 20.03.12, 20:59
                                            nie tylko przemawia, ale i dobrze gada
                                            • kowalik22 Re: Może kilka przykładów 20.03.12, 22:22
                                              Skrzętnie to dotąd ukrywał zatem. Po co?
                                              • racjo987 Re: Może kilka przykładów 20.03.12, 22:39
                                                Tak jak z debatą podczas wyborów miał nie przyjść, a przyszedł.
                                        • kmsanczia Re: Może kilka przykładów 21.03.12, 09:06
                                          Obawiam się Kw, że burmistrz przemawia tylko tam, gdzie go lubią, także musisz nam tu napisać o tych tajemniczych sukcesach, bo istnieje obawa, że będziemy żyć w nieświadomości. Co też to mogło być, że radnym nie udało się tego zepsuć?
                                    • kowalik22 Re: Poproszę o przykłady 21.03.12, 09:33
                                      kw40 napisał:
                                      >Wynika
                                      > z niej, że pomimo kłód pod nogi rzucanych przez opozycję, bardzo dużo udało si
                                      > ę zrobić. Drugi wniosek związany jest z Radą Miejską - tam gdzie nie byli w sta
                                      > nie nic zablokować były same sukcesy

Bardzo będę zobowiązana o przybliżenie, co - zdaniem burmistrza - udało się zrobić.
                                      • brycezion Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 10:05
                                        W miejsce bezmózgów Mezarka i Lobotomii_d pojawił się nowy dyżurny referendum - Kowalik22/Frags. Dziennikarz z dyplomem o czarnym PR. Swego czasu walczył z przeciwnikami Sokołowskiego, teraz zwolennik referendum.
                                        • esscort Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 10:12
                                          Brycezion, daj spokój, Kowalik to Kowalik - nie ma nic wspólnego z dyplomem o czarnym PR
                                          • kmsanczia Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 10:21
                                            Ess uważaj, bo dołączysz do nas, bezmózgów. :>
                                            • brycezion Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 10:36
                                              Jak ktoś zajmuje się "kotletami", ile kto zjadł w Jachrance, a nie ważne jest dla niego 57 mln dotacji, to nawet bezmózg jest chyba komplementem.
                                              • j.urek Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 10:51
                                                Bryc, ogarnij się trochę, te kotlety w Jachrance były kilka lat temu, a ty do tej pory je przeżywasz. Kogo to dziś obchodzi, czy zjadłeś kotleta, czy nie? Niebawem mianujesz się dowódca oddziału partyzanckiego w puszczy kampinoskiej. W obronie wartości chrześcijańskich i komunizmu. Tylko partyzantów nie ma. Spróbuj się przebić nocą do Jachranki.
                                                • brycezion Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 11:02
                                                  J.ureczku - nic nie przeżywam, to Kowalik22/Frags przypomniała te "kotlety' w Jachrance.
                                                  Ten oddział partyzancki, to też ściągnęłeś z ulubionych zwrotów Fragsa.
                                                  Widzę, że piszesz już na 3 komputerach, Fragsie...
                                                  • j.urek Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 11:14
                                                    Kowalik przypomniała link, gdy ty od miesiąca o jakimś swoim wyczynie w Jachrance opowiadałeś, więc ktoś spytał, o co chodzi. Okazało się, że o nic, poza zjedzeniem kotleta.
                                                    Obsesję masz z tym fragsem. A który to 3 komputer?
                                                  • kasia.buczkie Re: Brycek i KW zwolennicy referenduym 21.03.12, 11:47
                                                    Skoro rządy TD to nieprzerwane pasmo sukcesów, skoro burmistrz ma się czym pochalić, to nic prostszego jak podać konkretne informacje. na razie Brycek i KW zaklinają rzeczywistość. Żeby zamknąć paszcze tym wstrętnym krytykom i zwolennikom referendum napiszce po ludzku ile czego, kiedy (daty) i gdzie. Tym bezsensownym gołosłowiem tylko szkodzicie burmiostrzowi.
                                                  • brycezion Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 11:48
                                                    J.ureczku - Kowalik22/Frags w wątku "W ramach oszczędności" 13/3 23.26 napisała :"...przeczytałam wątek o Jachrance, który był interesujący jedynie ze względu na cięte posty-riposty Fragsa...". I tyle z tego wątku o Jachrance zrozumiała i wtedy i teraz.
                                                    Ty tez tyle samo pojąłeś ? Już zapomniałeś o 2015 roku i karach za kanalizację ?

To może przypomnę jeszcze raz tamten wątek.
                                                  • j.urek Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 11:54
                                                    Brycek, wszyscy czekamy na wątki z twoimi odgrzewanymi kotletami z Jachranki. Podrzucaj je tutaj śmiało. Marzymy, żeby je poczytać. Podrzucaj też linki do jednokolorowych ksiąg. Nie zapomnij dodać, że możesz przyjąć zlecenie na kolejną.
                                                  • kowalik22 Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 12:07
                                                    Brycezion, kowalik przywołała link o Jachrance na wyraźną prośbę innego forumowicza:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,229,134137585,134137585,Bryc_czy_moglbys_podac_.html
                                                    a nie w celu pokazania, że ktoś, gdzieś, kiedyś zjadł kotleta.

Nawet mi za podlinkowanie wątku o Jachrance dziękowałeś:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,229,134137585,134179667,Re_Kowalik22.html
                                                    I nigdy nie wypowiadałam się o tym nieszczęsnym przysłowiowym kotlecie.

A Sokołowskiego broniłam, i owszem. Skoro jednak masz tak dobrą pamięć, to zapewne pamiętasz takze że "broniłam" takze Pszczółkowskiego a czasem takze Dąbrowskiego.
                                                  • kmsanczia Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 12:12
                                                    Czy jest jakieś w miarę eleganckie słowo na kogoś, kto podlizuje się tym, którzy są aktualnie u władzy, przy okazji waląc we wszystkich wokół?
                                                    Bo oportunista i konformista nie do końca oddają złożoność takiej osobowości. ;)
                                                  • j.urek Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 12:15
                                                    jest: brycezionowanie
                                                  • brycezion Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 12:22
                                                    Kmsanczia -W kogo walę, jakich wokół ? Tylko tych, którzy zapominają o 2015 roku i karach za brak kanalizacji.
                                                    Czy Ty w końcu zaczniesz myśleć o przyszłości Łomianek zamiast o dowcipnych gierkach w internecie ?
                                                  • kmsanczia Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 12:44
                                                    JA mam myśleć o przyszłości Łomianek?? Chyba coś ci się popiętroliło. Ci co się pchali do rządzenia i biorą za to kasę niech myślą, albo raczej zaczną działać.
                                                    Co do bredzenia natomiast, to nikt tobie nie dorówna.
                                                  • j.urek Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 12:53
                                                    Tylko jakieś płatne zlecenie może Brycka uspokoić. Może ktoś z organizatorów referendum ma jakiś PIT do zrobienia? Inaczej Brycek swoim zatroskaniem o przyszłość łomianek wszystkich zamęczy, a burmistrza zagłaszcze.
                                                  • brycezion Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 12:59
                                                    J.ureczku, dziecinko! Uspokój się, nie możliwe jest jakieś zlecenie dla mnie. Mam czas na 2012 wypełniony w 100% do listopada.
                                                    Odetchnąłeś ???
                                                  • kasia.buczkie Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 12:46
                                                    A ty biedaku myślisz i myślisz i nic z tego nie wynikało i nie wynika. Bez dodatkowego wynagrodzenia, zleceń i puszenia się na forum mogę doradzić, że trzeba budować i kanalizować. Trzeba przeznaczać pieniądze na inwestycje i pozyskiwać je z zewnątrz, nie 57 milionów, ale najlepiej 104 mln. Czy burmistrz TD coś w tym kierunku zrobił ? Może coś przeoczyłam ?
                                                  • brycezion Re: Nowy dyżurny referendum 21.03.12, 12:36
                                                    Walę we wszystkich wokół ? Tylko tych, którzy nie pamiętają o 2015 roku i karach za kanalizację.
                                                    Nikomu nigdy się nie podlizywałem, zaczynasz Kmsanczio bredzić.
                                    • swojak_net Re: No i jak było na spotkaniu 21.03.12, 11:02
                                      Jakiś czas temu na forum była wzmianka,że Pan może zostać wiceburmistrzem :))
                                      I chyba w tym momencie okazuje Pan wdzięczność :)
                                    • otwarty-live Re: No i jak było na spotkaniu 21.03.12, 21:02
                                      kw40 napisał: > Na sali siedział radny Etienne. Zaczynał spotkanie siedząc dumnie oparty na krz
                                      > eśle. Kończył trzymając głowę w dłoniach.

Pochylona głowa radnego ma dawać dowód na osiągnięcia burmistrza? Powiedziałbym, że to dziwne kryterium. Wydaje się bardzo mało przekonujące i niekonkretne. Czy to na pewno był skłon wykonany pod wrażeniem sukcesów? A gdyby radny pochylił głowę z jakiegoś innego powodu?
                                      • kmsanczia Re: No i jak było na spotkaniu 21.03.12, 21:18
                                        Nasuwa się wniosek, że przekonanych nie zniechęcisz, a nie przekonanych nie ma czym przekonać. ;)
    • esscort Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 20.03.12, 13:54
      Pewnie się jeszcze nie skończyło. Program był bardzo bogaty.
      • j.urek Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 20.03.12, 13:58
        Jasne. Sam punkt programu o dokonaniach gminy w 2011 to wielki obszar zagadnień. Ponadto jak wiadomo burmistrz jest gadułą
      • brycezion Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 20.03.12, 14:03
        Nie spodziewałem się Twojej relacji Esscorcie. Przejąłeś pałeczkę od dyżurnych : Mezark, Lobotomia-d, 11chwilka, Kasia.buczkie ?
        • brycezion Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 20.03.12, 14:05
          Pewnie j.urek opowie coś ciekawego ?
        • esscort Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 20.03.12, 14:20
          Ale nie było zastrzeżenia, że tylko dla wyżej wymienionych

• brycezion Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 20.03.12, 14:33
            Oni z pewnością byli, więc mogą coś powiedzieć. Ty też byłeś ?
            • esscort Re: Burmistrz zaprasza na spotkanie 14 III godz. 20.03.12, 14:34
              a skąd. co ja bym tam robił?
    • kowalik22 Re: KW - czym pochwalił się burmistrz? 21.03.12, 18:56
      Już prosiłam kilka godzin temu, ale utonęło w natłoku innych postów, pewnie kw40 nie zauważył, więc proszę jeszcze raz. Proszę bardzo uprzejmie (i bez podtekstów) .

kw40 napisał:
      >Wynika
      > nie nic zablokować były same sukcesy

Bardzo będę zobowiązana o przybliżenie, co - zdaniem burmistrza - udało się zrobić.
      • kw40 Re: KW - czym pochwalił się burmistrz? 21.03.12, 19:43
        właśnie przed chwilą zauważyłem Twój wpis.
        Droga kowalik22 szanuję Cię ale bez urazy. Jestem wykończony po pracy i po prostu nie chce mi się zaczynać pisania. Cóż z tego, że rozmowa z Tobą jest konstruktywna skoro jak amen w pacierzu wyniknie dyskusja z wszystkimi sztrosmajerami i różnymi ....tomiami, ...skopiami (tymi kolono też). Zrozum z niektórymi osobami nie mam przyjemności dyskutować i nie będę.
        Jak chcesz konkretów, to idź na kolejne spotkanie.
        • neptun666 Re: KW - czym pochwalił się burmistrz? 21.03.12, 22:24
          Panie Konradzie czy już przejmuje Pan obowiązki zastępcy burmistrza od Pana Kłódkiewicza?
          • kw40 Re: KW - czym pochwalił się burmistrz? 22.03.12, 23:05
            zdecydowanie NIE. Bogdan Kłódkiewicz jest najlepszym człowiekiem na to stanowisko. Moją potrzebę aktywności w znakomity sposób zaspokaja moja praca, z której nie zamierzam rezygnować. Ten pociąg ze stacji Łomianki już dawno odjechał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka