21.03.12, 12:22
Witam
Czy ktos moze mi dac namiar na dobrego hydraulika?
Jednak nie mam na mysli przyslowiowego "Pana Henka" ( przepraszam wszystkich Henkow :) )
ktory ma klucz zabe i umie tylko zamontowac uszczelke, dokrecic nakretke i pokrecic sprezyna, a kogos z porzadnymi narzedziami do udrozniania rur( kanalizacyjnych, ale cale szczescie kuchennych).
Dziekuje
Turnplayer
Obserwuj wątek
    • graid Re: Hydraulik 21.03.12, 14:48
      Mam, to jest 4 hydraulik z którym współpracuję i tylko on poradził sobie z problemem zapchanej podłogówki / wcześniej panowie różne teorie mieli na ten temat/, instalacji grzewczej itp. Teraz wszelakie prace hydrauliczne robię tylko u tego pana
      • turnplayer Re: Hydraulik 21.03.12, 15:14
        a moge poprosic o namiar?
        • turnplayer Re: Hydraulik 29.03.12, 13:37
          Witam,
          Szukanie powaznej firmy zakonczylo sie sukcesem, jednak 'firma' krzyknela 1000zl za odetkanie rury, wiec powrocila koncepcja poszukania kogos tanszego:)
          postanowielm dac szanse "Panu Henkowi" i okazalo sie to strzalem w 10tke.
          Punktualny, kulturalny, przygotowany-mial duzo sprzetu, awarie usunal, kosztowalo go to nie malo pracy ale sie udalo.
          No i co dla mnie najwazniejsze , wzial za to duuzzzzzooooooo mniej pieniedzy niz "firma" chciala.
          Takze jakby ktos mial problem to polecam 601-718-718. Wiadomo moze byc roznie, awaria warii nierowna, ale ja jestem zadowolony bardzo.
    • lomiankiinfo Re: Hydraulik 22.06.12, 18:36
      polecam
    • lomiankowska Re: Hydraulik 23.06.12, 00:15
      fajne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka