mmaly 30.09.03, 22:26 No i bardzo dobrze. Wilk będzie syty i owca cała. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Pozdrowienia dla Pustaka, -- www.anglista.org Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teatroman Bez planów IP: proxy 01.10.03, 07:24 Dzięki Bogu już paździrnik a Pani Dyrektor nie ma planów i koncepcji na listopad. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dwa teatry IP: *.kozieglowy.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 09:46 Trzymaj się Perepeczko, ja pierwszy przyjdę na twój spektakl do filharmonii. Rzaem wywalimy tych pajaców. Te ich rządy już mnie wkurzają... Życzę Ci powodzenia.. pamiętaj, że mimo tych pajaców Częstochowa jest z Tobą. Pozdrawiam Życzliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak Re: Dwa teatry IP: *.pcz.czest.pl 01.10.03, 09:54 brawo - wreszcie coś nowego i w dodatku pozytywnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eedek i jeszcze cyrk IP: *.artnet.net.pl / 192.168.10.* 01.10.03, 11:38 W filharmonii jest juz kino , teraz teatr proponuje jeszcze cyrk i przybytek . Podobno od przybytku glowa nie boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Re: Dwa teatry to sposób na wronę????? IP: 213.199.204.* 01.10.03, 12:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanc Re: Dwa teatry IP: *.net.kn.pl / 10.104.49.* 02.10.03, 00:16 Bardzo dobrze! Zresztą, czy to będzie konkurencja? Z tego co słyszałem w Teatrze im. Mickiewicza repertuar ma być tak ambitny, że nie będzie on chyba żadną konkurencją dla "nowego teatru" w filharmonii;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Dwa teatry IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 01:16 Brawo Marku, jestesmy z Tobą i to co zrobiłeś dla Częstochowy nie będzie zapomniane. Masz teraz nie tylko dwie morgi utrapienia i dlatego wstyd nam za władze Miasta Częstochowy. Deklarujemy, że będziemy na każdej Twojej sztuce granej w Częśtochowie. Andrzeja 90 była sygnałem do -boju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Dwa teatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:37 jestem po obejrzeniu "Panny Julii" jest to świetna zrobiona rzecz...podobnie jak plany dyrekcji teatru ,o których dowiedziałam sie wczoraj!!! ,,,,proszę o wspaniałe sztuki i inne przedsięwzięcia ,o których wczoraj mówiła pani sekretarz i p.Slosarski...zobaczycie ,ze bedzie okey....więc....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolennik p. P Re: Dwa teatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 15:26 CO to za dyrektor teatru który nic nie słyszała , słyszy pierwszy raz,Mówi jak Michnik na przesłuchani"nie pamieta lub niewie",gdyby powstał teatr p. Perypeczki napewno chodził bym na przedstawienia z samej sympati do Niego. Wolę kdy przedstawienie jest lekkie{Komedia},farsa.Programy ambitne funduje nam p.Wrona P.O. PiSia. LPR.TV.Dramatyzowania mam już dość wołę komedię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grapa Re: Dwa teatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 18:01 Podobnie jak kreska byłam wczoraj w tetrze na "Pannie Julii" Spektakl poprawny ale mam wrażenie że gdyby nie darmowe wejściówki to na widowni byłoby nie więcej niż 10 osób. Natomiast po prezentacji pani sekretarz i Pana Marka Ślosarskiego przyszłość teatru widzę czarno. Co niektórzy niedawno jeszcze zachłystywali się dalekosiężnymi i ambitnymi planami Pani Dyrektor Deszcz a tymczasem zaczęto od przeprowadzenia dość rozpaczliwej ankiety pod hasłem "co robić?" Niedługo wszyscy będą z łezką w oku wspominać czasy Dyrektora Perepeczki. Oczywiście z wyjątkiem T. Wrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Dwa teatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 16:00 Pani Deszcz nie wie jak reaguje publiczność na "Dwie morgii..." - to niech popatrzy na ilość sprzedawanych biletów na ten spektakl i będzie miała jasność. To duże szczęście, że Pan Perepeczko nie rozstaje się z Częstochową i planuje robić nadal w niej teatr. Jest szansa, że jednak coś intersującego będzie się działo w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydz Re: Dwa teatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 11:11 BRAWO PAN PERYPECZKO !!!!!!!!!! JESTESMY Z TOBA Odpowiedz Link Zgłoś