p_prawdziwy 01.04.12, 15:00 No i co lewacy i kocmołuchy i partyzanci? Boicie się prawdy? To dopiero początek. Możecie się już zamykać! wrzucacz.pl/file/9691333269158/rynek-prasy.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
achaja.beauty Re: Łomianki - rynek prasy 01.04.12, 15:17 Pełofce, masony, cykliści - fszyscy won. Tu nadaje jedyny słuszny organ. Organ bez organu, bo nie umie się przyznać, że to jego organ :) Odpowiedz Link Zgłoś
11chwilka Re: Łomianki - rynek prasy 02.04.12, 10:08 Ależ ta jedynie słuszna prasa wyalienowała się z otoczenia. Mnogość spojrzeń nie szkodzi. Sęk w tym, że większość zdaje się patrzeć albo przez czarne albo przez różowe okulary. Jedynie słuszne organy to te które wspierają burmistrza. I to nie zależnie w jakim stopniu manipulują czytelnikiem. Dla nich gmina to różowe zjawisko istny eden, gdzie władza pracuje przewspaniale, jedyną przeszkodą są dla nich radni i oczywiście sami mieszkańcy. No bo jak to władza nie może zbyt natarczywego petenta wziąć wziąć za kapotę i wyrzucić najzwyczajniej za drzwi. Jak to nie może kazać radnym zatwierdzić nawet najbardziej idiotycznego, choć formalnie poprawnego budżetu! Jak to śmią skarżyć się na stale narastające doły na dojazdach do Kolejowej, które jakoś miały wystarczyć według fachowej oceny radnego K, a nie wystarczają. Przykłady można mnożyć. Ich formowi zwolennicy mają jakieś dziwaczne ciągotki w kierunku dupy i okolic a ich jeżyk to ewenement, a źródłosłów ubożuchny i z najniższej półki. I działają na tyle sprawnie że w ciągu ponad roku potrafili do siebie zrazić większość aktywnych Łomiankowiczów. Bo któż z ludzi wolnych ulegnie różnego rodzaju naciskom, mobilom i podobnym manewrom, skutecznym w stosunku do podległych urzędników, ale po mieszkańcach spływających jak czysta woda. Arogancja i ignorancja jest doprawdy wszechpotężna. Połączona z butą daje mieszankę eksplodującą, w efekcie lada dzień zostanie ogłoszone referendum w sprawie odwołania burmistrza. . Odpowiedz Link Zgłoś
p_prawdziwy Re: Łomianki - rynek prasy 02.04.12, 10:17 11chwilka napisała: > bo jak to władza nie może zby > t natarczywego petenta wziąć wziąć za kapotę i wyrzucić najzwyczajniej za drzwi > . Jak to nie może kazać radnym zatwierdzić nawet najbardziej idiotycznego, choć > formalnie poprawnego budżetu! Jak to śmią skarżyć się na stale narastające doł > y na dojazdach do Kolejowej, które jakoś miały wystarczyć według fachowej oceny > radnego K, a nie wystarczają. Przykłady można mnożyć. Ich formowi zwolennicy m > ają jakieś dziwaczne ciągotki w kierunku dupy i okolic a ich jeżyk to ewenement > , a źródłosłów ubożuchny i z najniższej półki. I działają na tyle sprawnie że w > ciągu ponad roku potrafili do siebie zrazić większość aktywnych Łomiankowiczów > . Bo któż z ludzi wolnych ulegnie różnego rodzaju naciskom, mobilom i podobnym > manewrom, skutecznym w stosunku do podległych urzędników, ale po mieszkańcach s > pływających jak czysta woda. Arogancja i ignorancja jest doprawdy wszechpotężna > . Połączona z butą daje mieszankę eksplodującą, w efekcie lada dzień zostanie o > głoszone referendum w sprawie odwołania burmistrza. . NIEPIERDOL A mieszkańcom prawdę już pokazujemy. Jedyną prawdziwą! i nie będzie takiego zakłamania jak z Zamachem Smoleńskim. wrzucacz.pl/file/9691333269158/rynek-prasy.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: Łomianki - rynek prasy 02.04.12, 11:02 p_prawdziwy napisał: NIEPIERDOL > A mieszkańcom prawdę już pokazujemy. Jedyną prawdziwą! > i nie będzie takiego zakłamania jak z Zamachem Smoleńskim. > rel="nofollow">wrzucacz.pl/file/9691333269158/rynek-prasy.pdf Super, to takim językiem posługuje się władza?? A jaką to prawdę chcesz nam przekazać, nie przypominam sobie żeby w Łomiankach był jakiś zamach? Daj już spokój i nie zaśmiecaj forum w każdym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
be-cacy Re: Łomianki - rynek prasy 02.04.12, 16:39 p-prawdziwy napisał: NIEPIERDOL > A mieszkańcom prawdę już pokazujemy. Jedyną prawdziwą! > i nie będzie takiego zakłamania jak z Zamachem Smoleńskim. > rel="nofollow">wrzucacz.pl/file/9691333269158/rynek-prasy.pdf Prawdziwy,czy nawiedzony? Słowa z rynsztoku. Tak dobrze operujesz nazwiskami innych ludzi,więc podpisz się pod swoimi artykułami,które kopiujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Łomianki - rynek prasy 02.04.12, 21:57 Nowa Łomiankowska - nie dziwi mnie, że p.Niegrzybowska chciałaby wrócić do UM. Twoje Łomianki - nie dziwi mnie, że są źli za nieobsadzenie po wyborach paru stanowisk "zasłużonymi" ludźmi. Ale dziwi mnie, że Lomianki.info dało się wciągnąć w krąg Ruchu Palikota. Zaproszenie na jego witrynie na koncert z okazji rocznicy śmierci Jana Pawła II brzmi co najmniej fałszywie. Odpowiedz Link Zgłoś
achaja.beauty Re: Łomianki - rynek prasy 02.04.12, 22:26 Ty jednak jesteś ograniczony. Myślałam, że jesteś bardziej inteligentny od ludzi pokroju bojowników radia maryja. Każdego trzeba zaszufladkowac? Tak uważasz? Dla ciebie mi szuflad zabrakło, został kosz pod biurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Łomianki - rynek prasy 02.04.12, 22:50 Wolę już być zaliczonym do bojowników Radia Maryja, niż do zgrai wymyślającym od chamów członkom Kościoła. Jeszcze trochę, a zaczną opluwać Jana Pawła II. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: Łomianki - rynek prasy 02.04.12, 22:52 brycezion napisał: > Nowa Łomiankowska - nie dziwi mnie, że p.Niegrzybowska chciałaby wrócić do UM. > Twoje Łomianki - nie dziwi mnie, że są źli za nieobsadzenie po wyborach paru st > anowisk "zasłużonymi" ludźmi. > Ale dziwi mnie, że Lomianki.info dało się wciągnąć w krąg Ruchu Palikota. Zapro > szenie na jego witrynie na koncert z okazji rocznicy śmierci Jana Pawła II brzm > i co najmniej fałszywie. A skąd ty człowieku wiesz że chciała by wrócić? pytałeś ją o to? I odczep się w końcu od niezależnej prasy, nie podoba się nie czytaj, ogranicz się do czerwonej gazety redagowanej przez twojego przyjaciela redaktora Tadka. Najlepiej idż już spać w twoim wieku musisz się wysypiać, z braku snu w głowie ci się miesza. Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Łomianki - rynek prasy 02.04.12, 23:06 Wygląda na to, że "czerwona" to jest TŁ i Lomianki.info - wg. "rynku prasy". Nie miałem jeszcze okazji przeczytać "Łomianek". Jak dostanę, to opiszę swoje uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
tede-3 Re: Łomianki - rynek prasy 03.04.12, 10:54 Wstyd p. Rusiecki. Jednak prawdą jest to, że niektórzy sprzedadzą się za garść srebrników. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: Łomianki - rynek prasy 04.04.12, 17:56 Ponieważ czuję się wywołana do tablicy - jako że w ww artykule zostałam okrzyknięta główną lewaczką Lomianek, a i jak napisano mam dosyć bliskie kontakty z Ruchem Palikota - chciałam podziękować redaktorom, że zadali sobie mnóstwo trudu żeby odnaleźć moją skromną osobę na zdjęciach z Kolorowej Niepodległej. Byłam z synem, było kolorowo, przyjaźnie i bezpiecznie. Szukałam potem w internecie żeby pokazać synowi, że byliśmy i zaznaczyliśmy naszą obecnością poparcie dla pokojowych idei i tolerancji. Niestety ja nie znalazłam, a tu proszę, komuś się chciało i zadał sobie trud i nas znalazł - bo na zdjęciach jestem i ja i mój 9-letni syn! DZIĘKUJE!!! :-) Sprawiliście nam ogromną radość! Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: Łomianki - rynek prasy 04.04.12, 19:17 dorota.alex napisała: > Ponieważ czuję się wywołana do tablicy - jako że w ww artykule zostałam okrzykn > ięta główną lewaczką Lomianek, a i jak napisano mam dosyć bliskie kontakty z Ru > chem Palikota - chciałam podziękować redaktorom, że zadali sobie mnóstwo trudu > żeby odnaleźć moją skromną osobę na zdjęciach z Kolorowej Niepodległej. A widzę fascynatka nazioli komunistycznych z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: Łomianki - rynek prasy 05.04.12, 18:24 dorota.alex napisała: > idiota A nie lepiej to od razu dać mi kopa i w zęby jak uczy Krytyka Polityczna i komunistyczni bojówkarze z Niemiec? Nie krepuj się moja ty kolorowa niepodległości:-) Odpowiedz Link Zgłoś
achaja.beauty Re: Łomianki - rynek prasy 05.04.12, 18:56 Ty jesteś poebany, ciebie nie można sądzić, trzeba cię leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: Łomianki - rynek prasy 05.04.12, 18:58 achaja.beauty napisała: > Ty jesteś poebany, ciebie nie można sądzić, trzeba cię leczyć. O widzę, że towarzyszka od Palikota pod dwoma nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
anti-machiavel Re: Łomianki - rynek prasy 05.04.12, 19:09 Błąd , lomianki live. Dorocie do socjalistów ,jak tobie na księżyc. Ona się ledwo zaróżowiła ocierając o Palikota. Zresztą i jedno i drugie to liberałowie o lekko pomarańczowym zabarwieniu. Ja bym ich nazwał odłamem liberalno-libertyńskim. No taką ledwo dojrzałą pomarańczką z Biedronki. Do lewicy dla nich droga jak stąd na Madagaskar. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: Łomianki - rynek prasy 05.04.12, 19:17 sama nie wiem, czy lepiej być lewaczką-kocmołuchem, czy ledwie dojrzałą pomarańczką z Biedronki... Macie niezwykle malownicze określenia :-) że tak powiem: kolorowe! Odpowiedz Link Zgłoś
p_prawdziwy Re: Łomianki - rynek prasy 06.04.12, 11:55 dorota.alex napisała: > sama nie wiem, czy lepiej być lewaczką-kocmołuchem, czy ledwie dojrzałą pomarań > czką z Biedronki Kocmołuchy, partyzanci i lewacy już nie kombinujcie. Wszyscy wiedzą, że reprezentujecie opcję anty-Łomiankowską Odpowiedz Link Zgłoś
anti-machiavel Re: Łomianki - rynek prasy 06.04.12, 13:17 p_prawdziwy napisał: > dorota.alex napisała: > > sama nie wiem, czy lepiej być lewaczką-kocmołuchem, czy ledwie dojrzałą p > omarań > > czką z Biedronki > > Kocmołuchy, partyzanci i lewacy już nie kombinujcie. Wszyscy wiedzą, że repreze Wiesz ,ile zjesz. > ntujecie opcję anty-Łomiankowską > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Łomianki - rynek prasy 06.04.12, 13:32 p_prawdziwy napisał: > Kocmołuchy, partyzanci i lewacy już nie kombinujcie. Wszyscy wiedzą, że repreze > ntujecie opcję anty-Łomiankowską A na czym to (ta opcja) polega? Tak z grubsza? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Łomianki - rynek prasy 06.04.12, 13:35 Partyzanci też? O, to ciekawe jak to się ma do organizacji bitew. I czy przypadkiem nie obraża się rodziny burmistrza? Odpowiedz Link Zgłoś
astroi5 Re: Łomianki - rynek prasy 06.04.12, 15:09 Jak widać radny Etiene udaje znowu kogoś innego teraz "polaka". To już jest 3 w 1, to co najmniej 10 w 1. Panie radny na święta? Odpowiedz Link Zgłoś