real_mad_hatter 17.04.12, 22:16 Tomaszu! Piotrze! Konradzie! Zalecam STOPERAN, Widzę, że macie rozwolnienie przedrederendalne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
achaja.beauty Re: Władzo! 17.04.12, 22:30 Im stoperan nie pomoże. Tyle razy dali dupy, że zwieracze nie trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: Władzo! 17.04.12, 22:33 Hm..., czyżby dochodzisz poziomem do 5-ci latka ? Kupa w tym wieku jest tematem wiodacym Odpowiedz Link Zgłoś
real_mad_hatter Re: Władzo! 17.04.12, 22:38 masz racje! Kupa straszna! Marazm i zastraszenie! Straszna kupa w ładnym garniturku z pieknym uśmiechem i szaletem za kołnierzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Władzo! 17.04.12, 22:30 real_mad_hatter napisał: > Tomaszu! Piotrze! Konradzie! > > Zalecam STOPERAN, > > Widzę, że macie rozwolnienie przedrederendalne Całe życie myslałem, że "władza" to pomysłodawcy a nie wykonawcy. Jeżeli mnie pamięć nie myli to rządzi nami Rada Miasta a burmistrz wykonuje jej uchwały. Twój apel nie trzyma się kupy a adresat z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
real_mad_hatter Re: Władzo! 17.04.12, 22:32 oj bez przesady! przecież wiadomo, kto "trzyma" władzę w Łomiankach" ... ... i na pewno nie jest to TD! Odpowiedz Link Zgłoś
refor Re: Władzo! 18.04.12, 08:25 krzysiom1 napisał: > Całe życie myslałem, że "władza" to pomysłodawcy a nie wykonawcy. > Jeżeli mnie pamięć nie myli to rządzi nami Rada Miasta a burmistrz wykonuje jej > uchwały. > Twój apel nie trzyma się kupy a adresat z kosmosu... No wiec całe zycie tkwiłes w błedzie. Bo to własnie wladza wykonawcza rządzi, na szceblu krajowym rząd a na szczeblu gminy zarzad gminy czyli burmistrz z przystawkami. Rada gminy jest jakby odpowiednikiem sejmu a wiec wladza uchwalodawczą. Dziene ze ta bardzo nie mając pojęcia o podstawach demokracji wydajesz takie stanowcze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sztrosmajer1 Re: Władzo! 18.04.12, 10:17 Bo to sfruztrowany niegroźny wariat. Do tego łgaż. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: Władzo! 18.04.12, 11:00 Czasy się zmieniają Pani się nie boi - czasy może i tak ale nie pan doktorze Mengele! Odpowiedz Link Zgłoś