Dodaj do ulubionych

Wiadukt nadal zamknięty!

31.08.12, 20:47
dobra wiadomość choć niestety jak zwykle nie prawdziwa www.lomianki.pl/lomianki2/index.php?dc=1399
Obserwuj wątek
    • 90procent Re: Wiadukt nadal zamknięty! 31.08.12, 20:57
      Ale adresat chyba winien być inny. Kto kilka ostatnich lat zaniedbywał inwestycje?
      Czy to była Jola i Wiesław?
      • 11chwilka Re: Wiadukt nadal zamknięty! 31.08.12, 21:02
        W tym rzecz że inwestorem i tak nie jest gmina! Sprawa jest prozaiczna obecni włodarze żyjąc w swoistym akwarium, nie wiedzą co się w gminie naprawdę dzieje, ot taka drobniutki przyklad lokalnej propagandy sukcesu. Tylko tyle i aż tyle!
        • brycezion Re: 11chwilka 31.08.12, 21:15
          Słuchaj bezmózgu! Już raz i po raz ostatni ci odpowiedziałem. Przeczytaj : wątek "I znów Łomianki po raz pierwszy", mój post : 11chwilka , 30/7/2012 , godz.00:53.
          • 2hestia Re: 11chwilka 31.08.12, 21:58
            Starszemu panu nie wypada być takim niegrzecznym. Od razu bezmózgu!
            • 90procent Re: 11chwilka 31.08.12, 22:14
              2hestia napisała:

> Starszemu panu nie wypada być takim niegrzecznym. Od razu bezmózgu!

Ale co w chwili gdy osobnik ten nie posiada w/w narządu?
              • 321art Re: 11chwilka 31.08.12, 22:18
                Etam, w ilościach śladowych pewnikiem ma.
    • esscort Re: Wiadukt nadal zamknięty! 01.09.12, 01:51
      Wiadukt dziś jeszcze zamknięty (mimo zapowiedzi, że w czwartek ruszy) , ale widać, ze prawie wszystko jest gotowe i albo w weekend, albo w poniedziałek, wtorek będzie się wiaduktem jeździło. Jak na polską indolencję i nieudolność to prace przy tej przebudowie wyglądają niemal wzorowo. Jasne, do dupy jest oznakowanie, sprawy bezpieczeństwa, cała inwestycja jak najniższym kosztem, fatalnie to wygląda (ten nasyp), ale wykonawcom niewiele można zarzucić. Miłośnicy promocji moga spokojnie ustawiać się w kolejce. ja myślę, że przd mikołajkami aucan będzie otwarty a rondo i wiadukt wykonane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka