stefanprawo 31.07.13, 17:59 www.lomianki.info/document.php?did=816 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sindaco2006 Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 18:21 stefanprawo napisał: > www.lomianki.info/document.php?did=816 Lecz się chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 18:32 nierozumiem...nie bardzo zrozumiałem....podałem link do artykułu i oświadczenia niejakiego Radnego Grądzkiego w sprawie trasy S-7 więc proszę nie używać obraźliwych słów wobec mojej osobie...Jednocześnie nie jestem "chłopem" dla Pana i wypraszam sobie takie słownictwo, które świadczy o Pana niskiej kulturze osobistej w moim przekonaniu. Jeszcze jedno czy jest Pan Radnym jeżeli tak to niech Pan ma odwagę się przyznać a jeżeli nie to oczywiście cofam ostatnie zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
nasze.lomianki Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 18:34 Ależ Janie to było pisane na zamówienie twoich obecnych przyjaciół , koalicjantów Skoro to nieprawda czemu tego nie sprostowałeś? miałeś na to czas, Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 18:38 Czy sugerujesz,że osobnik piszący pod nickiemsidaco2006 to nie kto inny jak Jan Grądzki? Przewodniczący Rady Miejskiej i zarazem oczywiście Radny Miejski? Jeżeli tak to niech Pan nie boi się przestawić...a jeżeli to nieprawda to cofam moje słowa. Jednocześnie podałem link do akrtkułu nie oceniając go gdy zawiera zarówno streszczenia artykułu z gazety wyborczej dodatek stołeczna oraz oświadczenie w tej sprawie niejakiego Jana Grądzkiego..co w tym złego...? Chętnie bym usłyszał czy Radny Grądzki jest za szybką budową trasy S-7 przez Dąbrowę czy przeciwko i dlaczego...i czy posiada jakąś działkę w Dziekanowie przy wale jak to ktoś w artykule napisał...? Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 20:57 stefanprawo napisał: > Czy sugerujesz,że osobnik piszący pod nickiemsidaco2006 to nie kto inny jak Jan > Grądzki? Przewodniczący Rady Miejskiej i zarazem oczywiście Radny Miejski? > Jeżeli tak to niech Pan nie boi się przestawić...a jeżeli to nieprawda to cofam > moje słowa. Stefanie dlaczego ty każdego wzywasz do przedstawienia się a sam przykładu nie dajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo do 2hestia 01.08.13, 11:10 Ja nie wzywam wszystkich do przedstawienia się. Wzywam tylko osoby publiczne czyli Radnych oraz Urzędników Miejskich. Mam prawo jako wyborca znać zdanie osób publicznych wypowiadających się na tym forum jak każdy wyborca wobec czego moim zdaniem Radni oraz urzędnicy nie powinni się bać przedstawić chyba,że wstydzą się swoich poglądów lub wypowiedzi....ja nie pełnię i nie pełniłem oraz nie będę pełnił żadnych funkcji publicznych więc nie ma potrzeby żebym się przedstawiał ale skoro ktoś został świadomie Radnym lub urzędnikiem i wypowiada się na tym forum to dla przyzwoitości winien się przedstawić i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
turekeban Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 18:35 > stefanprawo napisał: > > > www.lomianki.info/document.php?did=816 Ciekawe. Pan Grądzki kandydował do senatu? To też ciekawe o Panu Nastuli www.lomianki.info/document.php?did=2237 Czy Pan Radny Nastula to jeszcze jest Radnym bo na filmach z sesji to już go nie widziałem dawno :) Info jak zwykle skarbnicą wiedzy o Łomiankach :) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 02.08.13, 21:36 turekeban napisał: Ciekawe. Pan Grądzki kandydował do senatu? Z tego, co pamiętam, Jan Grądzki kandydował do Sejmu w 2007 r (z listy PiS) i i nie jest to żadną tajemnicą. Tak jak tajemnicą nie jest, że Paweł Nastula kandydował ostatnio z list PSL, a obecny burmistrz Dąbrowski - tez do Sejmu z list PiS (bodajże w Płocku) Wszyscy bez sukcesów. Najlepsze miejsce na liście wyborczej miał Nastula (miał dwójkę) Czy wy wczoraj do łomianek się sprowadziliście? Odpowiedz Link Zgłoś
okleoik Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 21:03 Panie Janie, panie radny, może by pan napisał za ile pan kupił tę działkę. Bo to chyba jest dopiero prawdziwą sensacją. Jest pan osobą publiczną i my mieszkańcy mamy prawo to wiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
sindaco2006 Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 21:18 okleoik napisała: > Panie Janie, panie radny, może by pan napisał za ile pan kupił tę działkę. Bo t > o chyba jest dopiero prawdziwą sensacją. Jest pan osobą publiczną i my mieszkań > cy mamy prawo to wiedzieć! Rusz swoje tłuste cztery litery i zapytaj radnego osobiście. Tu na forum dziecko możesz, co najwyżej sobie pomiędzy głębszymi postukać w klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
okleoik Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 21:52 panie radny bardzo proszę nie obrażać mieszkańców. To niech pan nam napisze za ile pan kupił tę działkę, to chyba nie jest już tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 21:57 okleoik napisała: > panie radny bardzo proszę nie obrażać mieszkańców. To niech pan nam napisze za > ile pan kupił tę działkę, to chyba nie jest już tajemnica? Wystarczy jak powie Urzędowi Skarbowemu. Nas to nie powinno interesować. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalreaktywacja Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 21:59 Radny Grądzki nie miał możliwości zablokowania budowy drogi. Przeceniacie Państwo możliwości tego czy tamtego radnego.. Droga zostanie wybudowana dla usprawnienia północnego wylotu z Warszawy Obecnie rozpatrywane są dwie lokalizacje. www.gddkia.gov.pl/userfiles/articles/s/spotkania-informacyjne-dotyczace_12563/Plan_orientacyjny_S7.pdf z czego wariant IIb jest nową propozycją i w zamiarze ma odsunąć przyszłą trasę od bloków na Chomiczówce. Wydaje się, że jest najbardziej optymalny, również z powodu połączenia z trasą mostu północnego oraz ulicą Maczka/Powązkowską. Niestety obecny burmistrz nic konkretnego w tej sprawie nie robi. Zajmuje się utopijnym pociągiem do Nowego Dworu Mazowieckiego, a przy takich działaniach budowa S7 zostanie odsunięta w czasie a ruch skierowany na ulicą Kolejową. Odpowiedz Link Zgłoś
sindaco2006 Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 21:59 okleoik napisała: > panie radny bardzo proszę nie obrażać mieszkańców. To niech pan nam napisze za > ile pan kupił tę działkę, to chyba nie jest już tajemnica? Ty dzieciaku nie jesteś mieszkańcem tylko okleoikiem, czyli nikim - zwykłym śmieciem. Tak więc miej odwagę śmieciu, rusz tłuste cztery litery i przyjdź do radnego, a uzyskasz wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 22:01 Mimo że nie jestem okleikiem. Janie jutro o 9.00 ,co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
okleoik Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 22:05 panie Janie a ja cały czas apeluję o nieobrażanie mieszkańców, a pan radny niestety w swoim stylu. Nazywanie kogokolwiek "śmieciem" jest wyrazem braku kultury i panu jako osobie publicznej nie wypada tak nazywać mieszkańców. Jeżeli zapytałem za ile pan kupił działkę a pan nie potrafi odpowiedzieć, to może faktycznie jest coś na rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 22:16 okleoik napisała: > panie Janie a ja cały czas apeluję o nieobrażanie mieszkańców, a pan radny nies > tety w swoim stylu. Nazywanie kogokolwiek "śmieciem" jest wyrazem braku kultury > i panu jako osobie publicznej nie wypada tak nazywać mieszkańców. Jeżeli zapyt > ałem za ile pan kupił działkę a pan nie potrafi odpowiedzieć, to może faktyczni > e jest coś na rzeczy? Na tym forum nikt nie jest osobą publiczna i tak niech zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 31.07.13, 22:39 Osoba publiczna to osoba,która pełnipubliczne stanowisko czyli między innymi Radni oraz urzędnicy miejscy. Zatem jeżeli pełnicie funkcje publiczne i wypowiadacie się w sprawach dotyczących działalności publicznej i samorządowej to my mieszkańcy powinniśmy wiedzieć jakie jest Wasze stanowisko w tej sprawie, jakim językiem operujecie na tym forum. To są dla nas wyborców ważne informacje więc każdy z Radnych oraz urzędników miejskich jeżeli pisze o sprawach publicznychna tym forum uważam,że powinien się przedstawić....przecież Radni chyba nie mają nic do ukrycia i nie wstydzą się swoich poglądów a wyborcy mają prawo znać preferencje Radnych,których wybierali...więć 2hestia nie zamulaj i nie manipuluj na tym forum piszący Radni też są osobami publicznymi póki pełnią funkcje Radnych więc Radni nie bójcie się i podpisujcie się pod swoimi postami...heheheheh dyskusja jest gorąca hahhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 02.08.13, 21:28 stefanprawo napisał: ...więć 2hestia nie zamulaj i nie manipuluj na > tym forum piszący Radni też są osobami publicznymi póki pełnią funkcje Radnych > więc Radni nie bójcie się i podpisujcie się pod swoimi postami...heheheheh dysk > usja jest gorąca hahhahahaha heheheheh stefanie dla Ciebie równe traktowanie jest ważne tylko wtedy gdy masz w tym interes. Równego traktowania domagasz się przy odrolnianiu ziemi ale już równe traktowanie Cię nie dotyczy gdy nawołujesz do przedstawiania się bo nie jesteś osobą publiczną (jak twierdzisz) Równo to równo w każdym temacie heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 król lul w stresie 31.07.13, 22:36 O widzę że król lul trzesie portkami, a synekurka dla starej robi się coraz bardziej by by Odpowiedz Link Zgłoś
wichura.lomianki Re: król lul w stresie 01.08.13, 09:18 prochownia2 napisał(a): > O widzę że król lul trzesie portkami, a synekurka dla starej robi się coraz bar > dziej by by prochownia2 DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo do sidaco2006 01.08.13, 13:55 Panie Sidaco2006 proszę powstrzymać emocje i nie obrażać innych na tym forum. to,że jest Pan niechętny podaniu przeze mnie linku do artykułu na lomianki.info to nie znaczy,że może PAn obrażać na tym forum ludzi....trochę kultury i umiaru. Proszę sobie przypomnieć wychowanie jakie odebrał Pan w domu rodzinnym......a jeżeli lubi Pan poniżać ludzi to niech Pan sobie to robi w gronie rodzinnym...a nie tu na forum publicznym to nic nie da, a obniża poziom debaty. W tym momencie jest Pan żałosny... Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 01.08.13, 11:07 Bardzo ciekawy artykuł łącznie z oświadczeniem Radnego Grądzkiego. Niech każdy przeczyta i artykuł i oświadczenie Pana Grądzkiego i sam sobie wyrobi zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Do Pana Grądzkiego 02.08.13, 12:12 Panie Grądzki obwodnica Łomianek jest potrzebna już dosyć czekaliśmy...potrzebna jest OGÓŁOWI i nie tylko mieszkańców Łomianek,ale także mieszkańcom Warszawy i dojeżdżającym codziennie do pracy z różnych zakątków Polski... Obwodnica po wale to mżonki ze względu na obszar chroniony ławice , natura 2000 i inne...to jest Panie Grądzki obszar chroniony między innymi przez prawo unijne i polskie w zakresie ścisłej ochrony przyrody więc czemu służy forsowanie drogi po wale której nie będzie? Czemu ktoś to robi? NAwet Kampinoski Park Narodowy stoi na stanowisku ,że obszar międzywala jest wyjątkowo bogaty przyrodniczo i optuje za trasa przez Dąbrowę jako znacznie mniej szkodliwą. Poza tym KPN już wyraził zgodę na realizację tej trasy przez Dąbrowę....Panie Grądzki jest Pan Przewodniczącym Rady Miejskiej a my chcemy szybkiej obwodnicy tak żeby codziennie nie stać w korkach w drodze do pracy...uważamy za żenujące jakiekolwiek próby blokady tak ważnej obwodnicy przez Dąbrowę, która z Panem lub bez Pana i tak powstanie...prosimy o jedno nie blokowanie gdyz to jedynie wydłuża cały proces co jest ze szkodą dla ogółu.... Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 Re: Do Pana Grądzkiego 02.08.13, 12:36 Pomiędzy 2006 a 2010 rokiem przybyła Panu Grądzkiemu działeczka o powierzchni 4325 m. Może warto zapytać gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
11chwilka Re: Do Pana Grądzkiego 02.08.13, 18:04 Możę byś napisal i o reszcie radnych??? Bo czepiać się tylko jednego który być możę kupił 4000 m2 ale to nie kilka razy więcej jak w przypadku innych! ;-0) Odpowiedz Link Zgłoś
sindaco2006 Re: Do Pana Grądzkiego 02.08.13, 19:38 prochownia2 napisał(a): > Pomiędzy 2006 a 2010 rokiem przybyła Panu Grądzkiemu działeczka o powierzchni 4 > 325 m. Może warto zapytać gdzie? Precz ze stefanem, prochownia, okleoikami. Precz z hołotą! Hańbicie ten urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Do Pana Grądzkiego 02.08.13, 19:59 Wypraszam sobie inwektywy nie jestem "hołota". niestety jest Pan bardzo niekulturalny i nie ma Pan merytorycznych argumentów ad vocem za to bardzo Pana zdenerwowało przypomnienie przeze mnie artykułu o trasie S-7...podejrzanie bardzo....nie jestem również urzednikiem ani radnym i nie będę oraz nigdy nie byłem..per "hołota" możesz sobie mówić do swej matki....a nie do mnie...oj Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo ceny nieruchomości a trasa S-7 03.08.13, 10:33 Niewątpliwie w mojej ocenie ceny działek przy ulicach takich jak: Ułanów Jazłowieckich,Sierakowskiej,Zielonej,Zachodniej na odcinku bliżej planowanej trasy były i są dużo niższe od średnich cen działek w pozostałych częściach Dąbrowy. Niewątpliwie w mojej ocenie ceny domów w tych rejonach w tym na osiedlu wybudowanym przez budokor gdzie mieszka Radny Berger oraz mieszkań na osiedlu Równoległa są niższe od cen domów czy mieszkań w pozostałych częściach Dąbrowy i również Łomianek. Zważyć należy,że Dąbrowa zawsze miała bardziej prestiżową renomę niż pozostała część Łomianek a jednak ceny nieruchomości przy planowanej trasie od wielu wielu lat są niższe niż nawet w Łomiankach Centralnych nie mówiąc już o pozostałych częściach Dąbrowy...Moim zdaniem należy przyjąć,że jeżeli trasy S-7 przez Dąbrowę by jednak nie było to ceny nieruchomości kupowanych TANIEJ niż w innych miejscach Dąbrowy niewątpliwie poszybowały by do góry. Tylko jest jedno ale - Ci co kupowali TANIE działki,nieruchomości,mieszkania,domy przy planowanej trasie właśnie dlatego mieli niższe niż w innych częściach Dąbrowy ceny bo tam miała i ma biec Trasa S-7 tak potrzebna Łomiankom....a teraz nagle od kliku lat jak zbliża się nieubłagalnie budowa ZAPLANOWANEJ od KILKUDZIESIĘCIU LAT TRASIE wbrew moim zdaniem dobru ogólnemu grupka osób jest przeciwna trasie w tym Radny Berger ( jak wynika z jego wypowiedzi dla lomianki.info oraz Radny Grądzki.....a przecież Radni winni w mojej ocenie reprezentować WSZYSTKICH mieszkańców....oj nieładnie nieładnie Trasa S-7 przez Dąbrowę i tak powstanie natomiast wszelkie próby jej blokowania są nieładne wręcz odrażające gdyż o jej planowanym przebiegu mieszkańcy wiedzieli od lat 70-siątych a teraz nagle przeszkadza....?Radni czas działać dla dobra ogółu... Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: ceny nieruchomości a trasa S-7 03.08.13, 14:19 Nagle jesteś takim obrońcom trasy S-7. Gdzie byłeś jak Łomianki Razem wprowadzały na sesję rady miejskiej biała trumnę na znak protestu istnienia trasy w Dąbrowie. Zbliżają się wybory i teraz chcesz zabłysnąć. Gdzie byłeś wtedy Łomianki Razem!! gdzie? wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina0e34.html?id=143205&type=0 Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 Re: ceny nieruchomości a trasa S-7 03.08.13, 15:11 No i wystarczy zapytać i znowu bezradniaki plują z nienawiści, bo pokazało się jacy są:-) Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: ceny nieruchomości a trasa S-7 03.08.13, 16:12 prochownia2 napisał(a): > No i wystarczy zapytać i znowu bezradniaki plują z nienawiści, bo pokazało się > jacy są:-) Nie wiem co Cię tak denerwuje i dlaczego mi ubliżasz. Przecież Ty też byłeś przeciwnikiem trasy po wale tym samym Łomiankom Razem. Cos się zmieniło. wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina0e34.html?id=143205&type=0 Odpowiedz Link Zgłoś
90procent Re: ceny nieruchomości a trasa S-7 03.08.13, 15:27 2hestia napisała: > Nagle jesteś takim obrońcom trasy S-7. Gdzie byłeś jak Łomianki Razem wprowadza > ły na sesję rady miejskiej biała trumnę na znak protestu istnienia trasy w Dąb > rowie. Zbliżają się wybory i teraz chcesz zabłysnąć. Gdzie byłeś wtedy Łomianki > Razem!! gdzie? > CZY TU JESTEŚ ŚLEPY? CZY POPIERDZIELONY? Stowarzyszenie nosi nazwę Łomianki Razem13. Nie ma, nigdy nie miało/choćbyś się Edek zesrał nie będzie miało/ żadnych konotacji z Sokołowskim, Grądzkim i wszelkiej maści politycznymi oszołomami. Chciałbyś, tak po swojemu jakąś łatkę jakieś małe gówienko przylepić? Ale ci to nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
j.urek Re: ceny nieruchomości a trasa S-7 03.08.13, 16:35 Dobra, dobra, nie leć w bambuko. Poniżej informacja Kolegium redakcyjnego Komitetu Obywatelskiego Łomianek (zwanego wówczas potocznie KOŁkiem), czyli niejakiego Brycka, który był i przewodniczącym i kolegium redakcyjnym w jednym - przed wyborami 2006 r. Łomianki Razem były komitetem wyborczym Lucjana Sokołowskiego - głównego aktywisty za akcją tzw. trasy po wale. www.lomianki.info/document.php?did=321 Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo 2hestia obrzydliwy manipulant 08.08.13, 14:56 Po pierwsze nie manipuluj prymitywnie , jestes Radną więc się zachowuj...po drugie rozróżniaj Łomianki Razem 13 to stowarzyszenie mieszkańców a Łomianki razem to był komitet wyborczy Grzkiego z którym teraz jesteście w opozycji wobec burmistrza Dąbrowskiego...nic to nie da hehehehehehe boisz się i tyle Pani Radna nie ładnie nie ładnie jeżeli jesteś Radną to się nam przedstaw...manipulantko Manipiulacja polega na tym że próbujesz połączyc komitet wyborczy Łomianki Razem i stowarzyszenie mieszkańców Łomianki Razem 13 a to są dwie różne inicjatywy ale wam się to nie uda... Gdzie byłaś jak oprotestowywano decyzję środowiskową...? To jak Panie Grądzki ma Pan jakieś działeczki w Dziekanowie Polskim o marnej szerokości chyba około 12m przy wale? Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: 2hestia obrzydliwy manipulant 09.08.13, 15:25 stefanprawo napisał: >hehehehehehe że obrzydliwa to rzecz gustu ale na pewno nie manipulantka. > Gdzie byłaś jak oprotestowywano decyzję środowiskową...? na właściwym miejscu i po właściwej stronie. Łomianki Razem przesunęły budowę S-7 na 2017 -2020. Łomiankom Razem już dziękujemy wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina0e34.html?id=143205&type=0 Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: 2hestia obrzydliwy manipulant a Pan Grądzki 10.08.13, 18:33 Warto postawić pytanie kim jest 2hestia....jeżeli jesteś Radną to się nam przedstaw.... Łomianki Razem 13 są za szybką budową trasy S-7 przez Dąbrowę...czytajcie facebook Łomianki Razem13 Mimo prymitywnych prób zdyskredytowania Łomianki Razem 13 oświadczam,że Łomianki Razem 13 nie jest i nigdy nie była komitetem wyborczym i wszelkie dalsze próby zdyskredytowania Łomianki Razem 13 nic nie dadzą. Łomianki Razem 13 jako mieszkańcy Łomianek działa od kilku miesięcy a wszystkie nieudolne próby zdyskredytowania Łomianki Razem13 pokazują jak niektórzy boją sie działań oddolnych mieszkańców widocznie zostały naruszone jakieś układziki lub ułady skoro niektórzy na tym forum tak się boją działań podejmowanych przez Łomianki Razem 13... W następnych wyborach nie głosujcie na partie polityczne typu PO PIS etc głosujcie na lokalne komitety, na znanych ludzi....a partie niech sobie hasają w parlamencie a nie w samorządach...WYRZUĆMY PO I PIS Z SAMORZĄDÓW Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Panie Grądzki pamiętamy 09.08.13, 14:49 i będziemy pamiętać jakie jest Pana stanowisko w sprawie Trasy S-7 przez Dąbrowę tak potrzebną ogółowi mieszkańców...poinformujemy całą społeczność Łomianek nie wiedzą tak żeby mogli podjąć właściwą decyzję przy urnie wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 10.08.13, 19:54 PAnie Grądzki jako Przewodniczący Rady miejskiej powinien Pan działać na rzecz dobra ogółu w co głęboko wierzę...więc Panie Grądzki czas działać na rzecz szybkiego powstania obwodnicy Łomianek prze Dąbrowę....i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
j.urek Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 11.08.13, 02:14 A kto ci dał drobny handlarzyku ziemią prawo wypowiadać się za ogół? Mów za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 11.08.13, 09:09 Panie przewodniczący co pan taki nerwowy? Z powodu ziemi kupionej przy wale? Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo do j.urek 12.08.13, 14:48 hehehehhhee o jak ktoś się irytuje....j.urek nie możesz mnie obrazić a z braku kontrargumentów widzę,że wychodzi twe prawdziwe oblicze..trochę kultury człeku tak to sobie ze swoją żoną i matką możesz rozmawiać,ale nie ze mną....nie będę mówił kim ty dla mnie jesteś...i nie będę robił personalnych wycieczek...widać,że się boicie a już wkrótce poznacie smak PRAWDY i związanej z prawdą ofensywy mieszkańców i właścicieli gruntów...nic nie poradzicie...wkrótce będzie normalnie w Łomiankach...i na sejsach rady miejskiej i na tym forum.... Panie Grądzki jak to było z działką dowiemy się czy w Dziekanowie Nowym przy wale ma Pan wąską działeczkę? tak tylko pytam z ciekawości bez podtekstów.... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: do j.urek 12.08.13, 15:05 stefanprawo napisał: .wkrótce będzie normalnie w Łomiankach...i na sejsach rady miejskiej i na tym forum.... Sorry, że się wtrącam do tej jakże milej pogawędki, ale mam pytanie: jak wy (to znaczy - jak rozumiem - właściciele gruntów) będziecie wprowadzać tę normalność na forum? I jak ta normalność miałaby wglądać? Oznaczałaby, że będzie można tylko wklejać w kółko te same twoje posty? Daj spokój, Stefan, sorry, ale zaczynasz odlatywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: do Esscort 12.08.13, 19:43 esscort napisał: > Daj spokój, Stefan, sorry, ale zaczynasz odlatywać Tak właściwie, to Ty się najpierw przedstaw Esscorcie, czyś aby nie radny albo jaki inny burmistrz :) Stefan nieustępliwie atakuje hardą twierdzę Studium ogniem swoich postów. Co prawda, rozrzut ognia ma duży i twierdza wciąż trzyma się nienaruszona. Ale uważam, że gdy już dopnie swego i tereny te zostaną odrolnione, to główna ulica jaka powstanie na tym terenie, powinna obowiązkowo nosić jego imię. Albo chociaż pomniczek, w modnym ostatnio stylu "ławkowym" - Stefan w okularach, z dłonią na myszy, zgarbiony nad klawiaturą komputera :) Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: do drabbu 12.08.13, 20:24 Na pewno dopnę swego...poproszę o ulicę lub pomniczek....hhe Odpowiedz Link Zgłoś
j.urek Re: do j.urek 12.08.13, 16:43 Stefek, nie mam zamiaru cie obrażać. Jesteś tu przedostatnią osobą, która może mówić o kulturze. A smakiem prawdy to nikogo nie przestraszysz. Sam się jej powinieneś bać. Nie uda się skok handlarzy ziemia na Łomianki. Nikt tu nie poprze budowy drugiego miasta nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: do j.urek 12.08.13, 17:41 hehehheheheeh j.urek nie rozśmieszaj mnie KTO I NA CZYJE ZLECENIE zmienił studium w obszarze 4.2a w 2011r gdzie obecnie pewne osoby występują o budowę szeregówki, która bez zmiany studium w tym obszarze nie była by możliwa....ehhhh My wkrótce odpowiemy na to pytanie....wkrótce dowiecie się kto ma działki w obszarze 4.2a , i kto zatwierdzał zmiany studium....dowiecie się też kto występują tam o warunki zabudowy...i kto próbuje blokować odrolnienie pozostałych rejonów doliny łomiankowskiej bo się boi,że ceny jego (ich działek) spadną... Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo i jak PAnie Grądzki z tą trasą? 12.08.13, 20:27 Panie Grądzki dla DOBRA OGÓŁU i DOBRA WSPÓLNEGO trasa przez Dąbrowę jako tak potrzebna nam mieszkańcom obwodnica musi powstać....i proszę zrobić wszystko żeby ona powstała a jeżeli nie chce Pan tej trasy to niech Pan wprost powie o co PAnu chodzi....tak naprawdę... Mam pytanko czy to prawda co niektrórzy napisali na forum,że nabył Pan w Dziekanowie Nowym czy Polskim wąską chyba z 12m szerokości działkę przy wale i jeżeli można wiedzieć czy to ma ewentualny związek z planowaną drogą po wale czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo do Grądzkiego 12.08.13, 20:36 Panie Grądzki czy to prawda co niektórzy tutaj piszą,że pisze Pan pod nickiem sidaco2006? NIech Pan się nie boi i odpowie.....wszak odwaga cywilna jest porządana w dzisiejszych czasach... Odpowiedz Link Zgłoś
okleoik Re: do Grądzkiego 12.08.13, 21:53 No i Sindaco zamilkł, jak zawsze. Panie Janie to ile kosztowała ta działka? Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo artkul 12.08.13, 22:51 Czytajcie ten artkul zachcecam do wnikliwego zapoznania sie z jego trescia... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus33 Re: artkul 12.08.13, 22:57 A ty Leszku/St nie możesz zapytać Piotrka/Ok jak się wzajemnie nazywacie i gdzie macie działeczki. Oj będą wybory będą jak razem deweloperzy teraz z ruskiem co został niemcem się wzajemnie wyrolują bo dziś to wspólna mamona tylko. i kit wciskają dla zamulenia bo ludzi w korki chcą wpuścić Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: artkul 13.08.13, 14:47 Papirusie/Panie Marku ja nie znam prywatnie Pana Burmistrza, i raptem widziałem go kilkanaście razy w życiu jednocześnie nie jestem w żadnym układziku...nie rozmawiam i nie rozmawiałem z żadnym Burmistrzem prywatnie i nie zamierzam tego robić...Panie Marku nie mierz mnie Pan swoją miarą.... jednocześnie jeszcz eraz podkreślam,że nie trafiłeś Pan z moim imieniem...ale mniejsza z tym możesz mnie Pan nazywać Leszek,Eugeniusz,Stanisław jak sobie chcesz nie w tym rzecz....Panie Marku niech Pan lepiej powie kto zaincjował powstanie obszaru 4.2a...chętnie bym to usłyszał....w 2011r uchwaliliście wy Radni zmiany w studium a te zmiany zdaje się były opracowywane od 2010r a wcześniej działki rolne w dzisiejszym obszarze 4.2a utworzonym w 2011r były sprzedawane za kilka kilkanaście złotych za metr kwadratowy...to jak to jest Panie Marku/papirusie? Dlaczego Panie Marku odbiera się teraz prawo pozostałym właścicielom gurntów i mieszkańcom do zmiany przeznaczenia ich działek skoro znajdują się one w obszarze z którego wyodrębniono obszary 4.3 (2006r pewnie Pan pamięta) oraz 4.2a ( na pewno Pan pamięta Panie MArku/papirusie) Będziemy przypominać jeszcze inne działki,działeczki....Jednocześnie odnosząc się do Pana sugestii o jakieś wspólne działania z jakimś Piotrem wypraszam sobie... Nie znam osobiście Pana Piotra Rusieckiego....JAM STEFANPRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 Re: artkul 13.08.13, 17:30 Stefanie powiedz temu panu co tak bełkoce, że przed wyborami przypomnimy za co kupił sobie samochodził za 100 tys,. choć dochodziki miał niewspólmierne do zakupu. I to przypadkowo jak opieprzyli wielką działkę. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 19.08.13, 18:36 czytajcie artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 26.08.13, 10:03 informacja w linku warta poczytania i komentarzy, trzeba przeczytać zarówno artykuł jak i sprostowania Pana Grądzkiego i samemu sobie wyrobić zdanie...,ale czy takie przepychanki przybliżają nas do realizacji trasy S-7 przez Dąbrowę? Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 03.09.13, 15:49 Radni czas zając się sprawa trasy S-7 i jasno pokazać po której stronie stoicie... Odpowiedz Link Zgłoś
ani51 Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 03.09.13, 20:09 Stefku przryznaj ile stracisz gdy trasa pójdzie po wale? Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 30.09.13, 22:19 PAnie Grądzki czekamy na działania dla DOBRA WSPÓLNEGO czyli na działanie na rzecz szybkiego powstania trasy S-7 przez Dąbrowę....Należy odłożyć na bok prywatne przekonania i każdy Radny wienien kierować się DOBREM WSPÓLNYM lub powinien dać sobie spokój z bycia RADNYM...podsumujemy Was w nadchodzących wyborach.... Odpowiedz Link Zgłoś
burakzlomianek Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 20.01.14, 14:15 "nigdzie nie jest napisane że radny ma zdawać jakieś sprawozdanie bo np. Pan/Pani burakzlomianek tego sobie życzy" Magdalena Wójcicka Odpowiedz Link Zgłoś
burakzlomianek Re: Radny Grądzki i sprawa trasy S-7 20.01.14, 15:12 Radna Wójcicka z listy powiatowej PO tak tłumaczy swoje kontakty z wyborcami: "nigdzie nie jest napisane że radny ma zdawać jakieś sprawozdanie bo np. Pan/Pani burakzlomianek tego sobie życzy" Magdalena Wójcicka Odpowiedz Link Zgłoś