Dodaj do ulubionych

przeprosiny

30.11.13, 15:03
Wobec agresywnej kampanii na internecie. Przepraszam Pana Jana Grądzkiego,
przewodniczącego Rady Miejskiej w Łomiankach , za epitety i pomówienia, którymi posługiwałem się również pod nickiem 90procent..
Niestety bezmyślnie nie mając żadnych podstaw , wpisałem się w kampanię oszczerstw i pomówień skierowaną przeciwko p. Janowi Grądzkiemu,
szczególnie aktywną w obecnej kadencji samorządu Łomianek.
Swoją wiedzę posiadałem wyłącznie z plotek i i pomówień oraz od innych użytkowników forum.
Dzisiaj wiem, że p.Jan Grądzki nie jest użytkownikiem tego forum i tym bardziej jest mi przykro.Za wszystkie pomówienia przepraszam p.Jana Grądzkiego oraz jego bliskich.
Obserwuj wątek
    • mazowianka Re: przeprosiny anonima? 30.11.13, 15:55
      nasze.lomianki napisał(a):

> Wobec agresywnej kampanii na internecie. Przepraszam Pana Jana Grądzkiego,
      > przewodniczącego Rady Miejskiej w Łomiankach , za epitety i pomówienia
      > , którymi posługiwałem się również pod nickiem 90procent..
      > Niestety bezmyślnie nie mając żadnych podstaw , wpisałem się w kampan
      > ię oszczerstw i pomówień skierowaną przeciwko p. Janowi Grądzkiemu,
      > szczególnie aktywną w obecnej kadencji samorządu Łomianek.
      > Swoją wiedzę posiadałem wyłącznie z plotek i i pomówień oraz od inny
      > ch użytkowników forum.
      > Dzisiaj wiem, że p.Jan Grądzki nie jest użytkownikiem tego forum i ty
      > m bardziej jest mi przykro.Za wszystkie pomówienia przepraszam p.Jana
      > Grądzkiego oraz jego bliskich.

Szanowny Panie/Pani nie bardzo rozumiem te przeprosiny, przeprasza Pan jako KTO? pisał Pan pomówienia pod ukrytym nickiem i pod takim samym nickiem Pan przeprasza. Skoro już zdecydował się Pan na przeprosiny to miej Pan odwagę podpisać się imieniem i nazwiskiem w przeciwnym przypadku takie przeprosiny są niewiele warte!
      Magda Wójcicka

• emma.0.07 Re: przeprosiny 30.11.13, 16:05
      90 procent, aby przeprosiny były dopełnione to pomówienia dotyczyły wielu osób. Mam nadzieję, że twoje przeprosiny są szczere i nie wynikające z przymusu. Pan Grądzki doczekał się przeprosin od procenta. Czas na prochownie, okleinie, sztompty i inne osobniki. Do 100 % brakuje abyś ujawnił się z imienia i nazwiska.
      • labes Re: przeprosiny 30.11.13, 16:15
        emma.0.07 napisał(a):

> 90 procent, aby przeprosiny były dopełnione to pomówienia dotyczyły wielu osób.
        > Mam nadzieję, że twoje przeprosiny są szczere i nie wynikające z przymusu. Pan
        > Grądzki doczekał się przeprosin od procenta. Czas na prochownie, okleinie, szt
        > ompty i inne osobniki. Do 100 % brakuje abyś ujawnił się z imienia i nazwiska.

Absolutnie takie przeprosiny są bez sensu, jeżeli nie znamy autora z imienia i nazwiska. Zastanawiam się z jakiej przyczyny są na forum. Czy ktoś może wyjaśnić??
    • esscort Re: przeprosiny 30.11.13, 16:32
      Pisał jako Nasze Łomianki, to pi przeprasza jako Nasze Łomianki.
    • drabbu Re: przeprosiny 30.11.13, 16:58
      Nie chcę cię gnębić, Procencie. Ale jeżeli p. Jan Grądzki nie jest użytkownikiem tego forum, to w jaki sposób ma się dowiedzieć o twoich przeprosinach? Co zamierzasz zrobić, żeby mu je skutecznie przekazać?
      • 2hestia Re: przeprosiny 30.11.13, 17:05
        Nie wiem czy ją/jego bronisz czy naprawdę tak uważasz esscorcie. Ja też twierdzę, że Pan Przewodniczący Jan Grądzki powinien być przeproszony przez pomawiającego, który nie wahał się używać Jego nazwiska. Pomawiający ma chyba imię i nazwisko. Tym bardziej, że i w przeprosinach brak jest prawdy bo 90procent to mężczyzna zidentyfikowany już dawno przez esscorta a osoba używająca niku nasze.lomianki to z cała pewnością kobieta. A jeżeli w jednym niku przeprasza i 90procent i nasze.lomianki to już wszystko jasne.
    • sushi0017 Kiedy okleoik, prochownia i sztomaty? 01.12.13, 10:05
      Ciekawi mnie kiedy okleoik, prochownia i sztomaty?

• 2hestia Re: Kiedy okleoik, prochownia i sztomaty? 01.12.13, 18:03
        Wkrótce uwierz mi wkrótce. Sami się zdziwią, że tak szybko.
        • nani1916 Re: Kiedy okleoik, prochownia i sztomaty? 02.12.13, 00:21
          i tak ostatnio jest dobrze, bo jakoś przycichli, może coś knują, pewnie opracowywali projekt "wolne łomianki" a teraz go opłakują
    • ojciechrzestny Re: przeprosiny 03.12.13, 04:05
      A myślało się droga pani, że tak bezkarnie można opluwać?!!
      Do czasu, do czasu!!!

Na pozostałych też przyjdzie "wyroczek"!!!
      • 2hestia Re: przeprosiny 05.12.13, 21:21
        Uprzejmie proszę o informacje kto nie podpisał się pod przeprosinami Przewodniczącego Rady Miejskie Pana Jana Grądzkiego. Czy w imieniu obrażających?(pana i pani) my mamy przeprosić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka