Dodaj do ulubionych

Test - kandydaci na Burmistrza

20.03.14, 00:30
Sprawdzam kto spowodowal usuniecie postu.
Cytuje:

Tomasz Dabrowski - saba osobowosc, kompletnie ubezwlasnowolniony przez zastepce Piotra Rusieckiego. Rusiecki postawil na konflikt. Nie potrafi wspolpracowac z nikim. Rzadzi w stylu bialoruskim (blokowanie dostepu do niezaleznej informacji, liczne naruszenia prawa, szeroka wspolpraca z deweloperami).
Obserwuj wątek
    • burakzlomianek Re: Test - kandydaci na Burmistrza 20.03.14, 00:52
      oj boli bezradniaków oderwanie od złoba
      • mister_z Re: Test - kandydaci na Burmistrza 20.03.14, 11:44
        Ciekaw jestem wyniku testu, więc podbijam wątek.
        • stefanprawo Re: Test - kandydaci na Burmistrza 20.03.14, 11:51
          Czekamy na powtórzenie innych kandydatów wymienionych przez ciebie.
          Z ciekawości zapytam się na jakiej podstawie twierdziłeś w skasowanym przez "cenzurę" twoim ciekawym poście,że rzekomo jeden z "kandydatów" na burmistrza prezentowanych przez ciebie ma jakiś związek z powstaniem obszaru 4.2a?
          • ani51 Re: Test - kandydaci na Burmistrza 20.03.14, 12:35
            Stefan jak zwykle puste pomówienie. Napisz kogo to rzekomo dotyczy, no chyba że czujesz się aż tak winny iż zwalając winę an innych chcesz ukryć swój udział w sprawie.
            • burakzlomianek Re: Test - kandydaci na Burmistrza 20.03.14, 12:41
              Partyjny portalik osiąga szczyty chamstwa w obrażaniu - oj widać że ruch spadł:-)
            • stefanprawo do ani51 20.03.14, 23:22
              Użytkownik watch_dog napisał o jednym z rzekomych wymienionych przez niego "kandydatów"na burmistrza o ile się nie mylę i dobrze pamiętam,że był inicjatorem powstania obszaru 4.2a i innych tym podobnych spraw, a w kontekście dostępnych dokumentów na temat powstania oszaru 4.2a jest to bardzo intrygująca informacja jeżeli jest prawdziwa oczywiście, więc chcę sie dowiedzieć skąd ma te ciekawe informacje i czy jest to prawda?
              Ani51 nie bój się prawda o okolicznościach powstania obszaru 4.2a i tak wyjdzie na jaw...a póki co jeżeli ktoś coś opisuje i później się to kasuje to ja mam prawo się pytać i nikogo nie pomawiam tylko pytam...czytaj uważnie...i nie wkładaj słów w moje piękne usta,których nie wypowiedziałem...
              • stefanprawo Re: do ani51 20.03.14, 23:22
                o przepraszam to był użytkownik lomianki_watchdog, którego skasowną przez "CENZURĘ" wypowiedź na tym forum miałem na myśli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka