Dodaj do ulubionych

lomek2 daj głos!

05.08.15, 00:05
Temat dowolnolomiankowskoaktualnoniepolityczny ;)
Obserwuj wątek
    • tytus_andronicus Re: lomek2 daj głos! 06.08.15, 12:54
      Obawiam się/odpukać/ że pod nickiem łomek występował człowiek który nas niedawno opuścił podążając ku niebieskiemu Elizjum.
      Mam nadzieję że jestem w błędzie.
    • mo-7 Re: lomek2 daj głos! 07.08.15, 10:28
      Fakt, lomek2 dawno się nie udzielał mimo, że wcześniej było go wszędzie pełno. Esscort też zamilkł albo ja rzadziej tu zaglądam.
      • tytus_andronicus Re: lomek2 daj głos! 07.08.15, 12:04
        Zdaje się że ten drugi żyje i ma się dobrze, przerwa zapewne związana jest z wakacjami.
        Ale to tylko gdybanie.
        • kasia.buczkie Re: lomek2 daj głos! 07.08.15, 12:17
          Może Lomek2 zapomniał hasła ? To się czasem zdarza. Mam wrażenie, że wraz ze zniknięciem Lomka2 na forum pojawiła się inna osoba pisząca w podobnej stylistyce- Mamdomek ?
        • esscort Re: lomek2 daj głos! 07.08.15, 13:28
          tytus_andronicus napisał:
          > Zdaje się że ten drugi żyje i ma się dobrze, przerwa zapewne związana
          > jest z wakacjami.

Jeszcze żyję :)
          A że się niezbyt aktywnie tu udzielam? Są chyba dwa powody. 1. Niewiele jest obecnie ciekawych dyskusji (duzo osób przeniosło się na FB, część wycofała). 2. Odnoszę wrażenie, że coraz słabiej rozumiem Polaków (więc i mieszkańców Łomianek), ich sposobu myślenia, postępowania, motywów działania itp., więc nie chcę swoimi dziwacznymi poglądami denerwować.
          • mo-7 Re: lomek2 daj głos! 10.08.15, 12:50
            Esscort żyje! Uff! A gdzie na FB coś się dzieje? Byłem w obu grupach i nic tam się nie działo.
            • esscort Re: lomek2 daj głos! 10.08.15, 20:11
              No tak, za dużo się nie dzieje, ale jest kilka miejsc, to się ta niewielka grupka rozprasza
              • bonbon.ella Re: lomek2 daj głos! 13.08.15, 17:59
                Fakt, że nastąpiło rozproszenie informacji... Każdy teraz chce założyć swoje własne konto na FB, bo myśli że zarobi na tym nie wiadomo jakie pieniądze. Normalnemu człowiekowi trudno znaleźć czas aby surfować po tylu profilach na FB, do tego przejrzeć strony internetowe, blogi, fora...

Co do Pana poglądów? W obecnych czasach przymiotnik 'dziwaczny' pasuje właściwie do każdego, kto jeszcze prezentuje poglądy związane z altruistycznym podejściem do jakiegoś tematu. Teraz liczy się tylko parcie na władzę i upychanie pieniędzy na konto. Pana powinno się oprawić w ramki i ustawić na postumencie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka