latajacamysz Re: Poznajmy się lepiej... :] 26.03.06, 23:17 1. imię: Magdalena 2. data urodzenia : 05 Maj - Byczek 3. imiona i wiek posiadanego potomstwa : Michał rok i 8 mc aktualnie, 24 Lipca'04(Lew), Antek pojawi się w Maju (Byk lub Bliźniak) 4. W Łomioankach ja od 2 lat mąz od 5-ciu. 5. rejon zamieszkania : pod lasem :) 6. Mąż Andrij 23 Lipca (Lew) > Odpowiedz Link Zgłoś
suren5 Re: Poznajmy się lepiej... :] 29.03.06, 17:22 KmSanczia napisała: Suren, przedstaw się. A więc: imię - Hubert lat - ... dzieści i jeszcze kilka znak zodiaku - Wodnik potomstwo - jedno, prawie dorosłe w Łomiankach - prawie 28 lat, jeszcze niecałe, ale minie w tym roku. Najpierw okolice ul. Jeziornej, obecnie Dąbrowa. Przedtem - Warszawa, ale nie Sady Żoliborskie Nie popieram trasy po wale ani gdziekolwiek wzdłuż Wisły, centrum rowerowego też nie. Krogulce i sokoły - tylko w atlasie ornitologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Poznajmy się lepiej... :] 29.03.06, 22:56 O - Suren, a która Dąbrowa? Odpowiedz Link Zgłoś
chamomilla Re: Poznajmy się lepiej... :] 03.04.06, 13:45 Witam! Jeszcze nie miszkamy w Łomiankach, ale mamy już domek, który własnie wykańczamy. Wprowadzomy się pewnie w sierpniu. 1. Imię: Ania 2. Data urodzenia: lata 70-ąte 3. Dzieci: syn 7 lat, drugi urodzi się w maju 4. W łomiankach od lata 2006 4. Rejon zamieszkania: okolice Fabrycznej Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Poznajmy się lepiej... :] 03.04.06, 14:03 Witam sąsiadkę z Pawłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Poznajmy się lepiej... :] 03.04.06, 15:15 Rodzinka forumowa nam się powiększa, będzie z kim pikniki robić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi87 Re: Poznajmy się lepiej... :] 06.04.06, 15:18 Gabrysia lat 19, blond włosy, niebieskie oczy, studentka Miejsce zamieszkania Dąbrowa od niedawna. Znak zodiaku: Skorpion Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Poznajmy się lepiej... :] 06.04.06, 20:57 gabi87 napisała: > Gabrysia lat 19, blond włosy, niebieskie oczy, studentka > Miejsce zamieszkania Dąbrowa od niedawna. > Znak zodiaku: Skorpion wszyscy zaniemówili - szczególnie Papi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Poznajmy się lepiej... :] 06.04.06, 21:09 no przesadzacie trochę ze mną. Naprawdę skropion ze skorpionem mógłby sie pogryźć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Poznajmy się lepiej... :] 08.08.06, 23:52 Czy wszyscy już się znamy? Kilka nowych nicków przybyło. Niektórzy zarzucają np. lećsokołom anonimowość, ciekawe czy sami będą mieli odwagę się tu wpisać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koszatek Re: Poznajmy się lepiej... :] 10.08.06, 23:23 To ja się dopiszę... Odzywam się tu sporadycznie, ale czytam regularnie, choć mieszkam na Żoliborzu. Z niektórymi z Was miałem okazję poznać się osobiście na radzie Bielan - szczególnie zapamiętałem Sylwię i Piotra. Odpowiedz Link Zgłoś
mamasiasia Re: Poznajmy się lepiej... :] 09.08.06, 18:35 Fajnie ze tak nas duzo Ewa Wigilia 77 - koziororzec pelna gebą, dlatego ide na kurs asertywnosci mama Siasia - 2 latka mieszkalam na Baczynskiego przez...podstawowke zwierzaki maja rodzice i tesciowie mieszkajacy w lomiankach i kielpinie Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Poznajmy się lepiej... :] 09.08.06, 22:12 Coś Bogdan nieśmiały troszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan622 Re: Poznajmy się lepiej... :] 09.08.06, 22:16 patrz wizytówka, ps w łomiankach nie używa się wizytówek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Poznajmy się lepiej... :] 09.08.06, 22:38 Aaa, chyba że tak :) Rzeczywiście, w Łomiankach nie używa się. Na prawie 200 postów w tym watku jesteś pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kassus Re: Poznajmy się lepiej... :] 10.08.06, 11:50 Kassus wysoki brunet, szczerze zainteresowany losem tego miasta miejsce zamieszkania Młociny, a niebawem Łomianki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan622 Re: Poznajmy się lepiej... :] 10.08.06, 20:48 polecam wizytówkę FORUM, mozna kontrolować prywatność i udostępniać tylko te dane które chcemy aby były widziane przez forumowiczów i tylko zalogowanych. Nie znalazłem na Forum łomianek żadnej wypełnionej wizytówki, TO NAPRAWDę NIE BOLI :)) Odpowiedz Link Zgłoś
larakrofft Re: Poznajmy się lepiej... :] 10.08.06, 22:49 hmm ja mam od .....dawna i nie boli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzybowaa Re: Poznajmy się lepiej... :] 14.11.06, 14:46 spóźnione ale szczere powitanie :)) Kobieta, mieszkanka ulicy jak w tytule, w wieku odpowiednim :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Poznajmy się lepiej... :] 17.11.06, 17:59 Skoro już po wyborach i zamulać nie trzeba ;) to może jednak niektórzy nowo zadomowieni się ujawnią chociaż trochę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: Poznajmy się lepiej... :] 17.11.06, 20:08 kmsanczia napisała: ...się ujawnią chociaż trochę? Oby tylko nie tak jak nowo zadomowiony radny Porowski pod forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=52371734 Odpowiedz Link Zgłoś
gagajka Re: Poznajmy się lepiej... :] 17.11.06, 22:05 strzelec ze mnie niedoskonały, dwie dorodne dziewczyny, pogoda ducha. mąz też jest choć czasami jakby go nie było. menażeria pełna.centrum miasta i gminy. jeśli chodzi o politykę lokalną to umiarkowana optymistka - powinno teraz być lepiej.uf chyba za dużo gadam. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Poznajmy się lepiej... :] 05.01.07, 16:05 Imię: niech wybierze Papirus ;) Może być „kow” (jest takie imię w kalendarzu?) Urodzenie: dawno temu, wiosną, w jednym z warszawskich szpitali (zapomniałam zapytać mamę, jak się dowiem, przedstawię te dane, obiecuję) znak zodiaku: Baran?! Potomstwo – jest, ale jakby nie było (dorosłe) sztuki dwie, dorodne;) Mąż – jest, to ten poznany już przez Was „wredny” ;) W tym samym miejscu od ponad dwudziestu lat . Wcześniej – gmina ościenna. A, płeć oczywiście;) Moim zdaniem - jak system wskazuje, ale inni wiedzą lepiej;) „Znawca” KPA i innych nudziarstw (w dodatku to lubię), kajaki (!), biwaki i jazda na rowerze (po KPN, oczywiście). No to macie wszystko w kupie:] Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Poznajmy się lepiej... :] 05.01.07, 16:32 no Kowalik, wiele wspólnego jednak mamy - znak zodiaku jakby mi znajomy i "drugie imię" męża też nieobce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Poznajmy się lepiej... :] 05.01.07, 20:35 :) No przecież coś wspólnego powinnyśmy mieć, co nas do siebie upodobniło:) A to drugie, mężowskie, zostało nadane tu na forum, stąd pewnie nieobce... Odpowiedz Link Zgłoś
vespa111 Re: Poznajmy się lepiej... :] 05.01.07, 20:35 Teraz vespa111 kiedyś kamix123 (ale kamix123 już nigdy nie wróci) imię - często spotykane na Węgrzech i w Izraelu wiek - odpowiedni (duchem ciągle 18 lat) znak zodiaku - rak dzieci - dwie córki mąż - od dawna, ciągle ten sam zamieszkała - Łomianki Centralne zainteresowania - dobre książki, żagle i narty ale to są bardziej zainteresowania mojego męża, które muszę lubić i ja :( , ogródek, roślinki no i oczywiście praca, praca i praca, która mnie pasjonuje i prawie całkowicie pochłania. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Poznajmy się lepiej... :] 05.01.07, 20:39 > zainteresowania - dobre książki, żagle i narty ale to są bardziej > zainteresowania mojego męża, które muszę lubić i ja To ja mam lepiej. Oboje lubimy takie same sposóby spędzania wolnego czasu i urlopu. No, nie podziela mojej pasji, jaką są kwiaty, kwiaty ... (zapomniałam napisać) Odpowiedz Link Zgłoś
martus90 Re: Poznajmy się lepiej... :] 05.01.07, 21:04 -Marta -grudzień 1990, strzelec -potomstwa brak -w łomiankach od dokładnie dwóch tygodni -koło polmo wiem, że to już nieraz padało, ale: w kupie raźniej! P.S- jako nowa nie za bardzo się orientuje, czy są tu gdzieś organizowane jakieś fajne zajęcia, np. taneczne. z góry dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Poznajmy się lepiej... :] 06.01.07, 18:26 Nikt z domowników tego nie zrobił, to ja będę czynić honory pani domu (słowo daję, w zastępstwie tylko, czasowym): Witajcie w kupie, Vespa i Martuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Poznajmy się lepiej... :] 06.01.07, 18:31 Witamy również (niesłusznie przez siebie pominiętą) bezimienną Kowalik. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Poznajmy się lepiej... :] 06.01.07, 18:33 KM, nie mogę witać siebie sama:) Cześć - to do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Poznajmy się lepiej... :] 06.01.07, 18:42 Kow nic nie wspomniałaś o psie... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Poznajmy się lepiej... :] 06.01.07, 21:33 Ty wspomniałaś, jak widac... O psach i innych zwierzętach nie było obligatoryjne...;] PS. tu mam na imię kowalik Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Poznajmy się lepiej... :] 06.01.07, 21:39 Bo wtedy nie miałam psa, nie pomyślałam (małe fopa). Ale teraz mam, więc może stworzymy watek o czworonogach? Tylko czy to jest wystarczająco WAŻNY temat? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Poznajmy się lepiej... :] 06.01.07, 21:52 >Tylko czy to jest wystarczająco WAŻNY temat? ;] Wystarczająco. Ważny inaczej. Stwarzaj... Odpowiedz Link Zgłoś
habibi77 Re: Poznajmy się lepiej... :] 11.01.07, 13:06 tu bym prosiła, żeby wpisywać co następuje: Ja się już wpisywałam, ale zaszło wiele zmian, więc zrobiłam korektę ;) 1. imię Aneta, mąż od 7,5 roku ten sam, aż mnie to czasami zadziwia ;) 2.znak zodiaku - Waga 3. imiona i wiek posiadanego potomstwa- córka szt 1 (4 miesiace) 3. od lipca 2006 4. rejon zamieszkania - Chopina, tam gdzie wrony zawracają 5. może ten wątek umieścić na górze strony, co by nie spadał za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Poznajmy się lepiej... :] 12.02.07, 14:13 Jest ktoś nowy nie ujawniony? :] Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Poznajmy się lepiej... :] 12.02.07, 14:25 Łee, myśłałam że ktoś nowy podał parametry a to znowu Ty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Poznajmy się lepiej... :] 12.02.07, 15:38 Jak nowy miał podłapać, musiałam podbić. Trzeba trzymać rękę na pulsie, bo jakiś przystojniak nam umknie i nici z nowego romansu. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Poznajmy się lepiej... :] 12.02.07, 15:53 "nam"? Brzmi to jak propozycja współpracy. No nie wiem czy pojawi się jakiś śmiałek skoro ja mam być w to wmieszana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Poznajmy się lepiej... :] 12.02.07, 15:55 No jak to, nie wyszła wymiana mężów, ale myślałam że sitwa forumowych kobiet jeszcze działa. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś