Dodaj do ulubionych

Forum burmistrza

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 12:13
Na stronie www.lomianki.pl, ktorą szczycą się władze lomianek jest forum.
Ukazało sie tam kilka postów, których autorzy nie wyrazili wyrazow uwielbienia
dla burmistrza Sokołowskiego. I co się stało? Posty zostały "wycięte". Nie ma
też żadnego wejścia do archiwum forum. Fantastyczny pomtysł. Panie burmistrzu.
Proszę napisac, ze na Pana forum można wysyłac tylko posty zaczynajace się od
słów: "burmistrz Sokołowski jest burmistrzem tysiąclecia".
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Forum burmistrza 01.07.02, 12:05
      No to pięknie.
      Czyżby lokalny Duce ?
      No lokalnego Mussolinniego to jeszcze Łomianki nie miały.
    • Gość: esscort Re: Forum burmistrza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 15:23
      Gminny webmaster powiedział, ze na razie nie można dostac sie do archiwum, ale
      nie powiedział dlaczego. Paranoja. Panie burmistrzu Sokołowski, znieś Pan tę
      cenzurę! Tak juz nie wypada.
      • sloggi Re: Forum burmistrza 01.07.02, 15:25
        Gość portalu: esscort napisał(a):

Tak juz nie wypada.

Myślę, że takie argumenty to on ma w "dąbrowie" :))))
        • Gość: kuki Re: Forum burmistrza IP: 212.160.155.* 01.07.02, 16:14
          podobna sytuacja jest na oficjalnej stronie miasta Zyrardow. Tych, ktorzy juz
          sie wybiora w odwiedziny wita usmiechnieta morda pana prezydenta, zdjecie jest
          dla mnie monstrualnych rozmiarow. Kazdy orze jak moze.
          pozdrawiam
    • joan3 Re: Forum burmistrza 02.07.02, 11:44
      "PORTALA" łomiankowska to oczko w głowie Sokołowskiego.Biedaki nawet nie
      potrafiły w specyfikacji odmienić tego słowa i napisali,że ogłaszaja przetarg
      na "dostawę i instalację PORTALA internetowego na serwerze gminy".Nie po to
      wydali tyle pieniedzy na tą PORTALĘ, żeby teraz czytać krytyczny głos
      ludu.Spójrzcie na Gazętę Łomiankowską ,ofcjalny ORGAN Gminy.Same sukcesy!
      Sokołowski był,Sokołowski wygłosił ,Sokołowski zaintonował,Sokołowski URATOWAŁ!
      A tu tymczasem na Forum rzeczywistośc niezbyt różowa.
      PS. Ale teraz już można. Zajrzeć do Archiwum.Pozdrawiam.Joan3
      • sloggi Re: Forum burmistrza 02.07.02, 12:12
        Czyli Sokół ma Organ w portalach :)))
        • dorota62 Re: Forum burmistrza 02.07.02, 14:15
          Znaczy - prawidłowo!
          Gdzie niby miałby się ów organ znajdować?
          A taka propaganda sukcesu jest generalnie zabawna, siedzi sobie taki chłopina w
          latach 70-tych i święcie wierzy,że jak usunie posta czy dwa to świat będzie
          lepszy...
          To wg recepty: stłucz pan termometr, nie będziesz pan miał gorączki!
        • joan3 Re: Forum burmistrza 05.07.02, 15:12
          sloggi napisał(a):

> Czyli Sokół ma Organ w portalach :)))

Sloggi. Rozbawiłeś mnie do łez.To powinno byc jego hasłem wyborczym.
          • sloggi Re: Forum burmistrza 05.07.02, 15:16
            Może ktoś wreszcie poskromi tego ptaszynę ( poprzez radykalne podcięcie
            skrzydełek ).
            • joan3 Re: Forum burmistrza 07.07.02, 18:50
              Naszemu genialnemu burmistrzowi nie tylko nie podetną skrzydeł, ale na
              najblizszej sesji Rady Miejskiej przyznany zostanie mu kolejny dodatek
              specjalny do i tak niemałego już wynagrodzenia!Myslę ze Przewodniczący Wołyński
              będzie to motywował właśnie organem w portalach.I z czyjej to pójdzie kasy? Z
              naszej.
              • sloggi Re: Forum burmistrza 09.10.02, 13:20
                Forum na www.lomianki.pl jest dość tendencyjne.
    • Gość: esscort Re: Forum burmistrza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 22:38
      Ale jest jedno pozytywne zjawisko. Okazuje się, że można wymusić zmiane
      zachowań. Archiwum w forum na łomiankowim serwerze juz działa. Czyli jednak
      mozna było to zrobić.
    • Gość: esscort Re: Forum burmistrza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 23:11
      Burmistrz chyba uwierzył, że jest burmistrzem tysiąclecia. I chyba przez tysiąc
      lat chce byc burmistrzem. Ostatnio za gminna kasę zorganizował wielki festyn
      wyborczy (zamykając na pół dnia głowna ulicę w miescie), potem wydal eleganckie
      kolorowe ulotki wyborcze pod szyldem wydawnej prezez gminę gazety lokalnej.
      Burmistrz Sokołowski to równy gość
    • Gość: zntk Re: Forum burmistrza IP: *.proxy.aol.com 14.10.02, 01:03
      kazdy ma prawo uwazac sie za nie wiadomo co tysiaclecia,ale niech przede
      wszystkim wezmie sobie pod uwage to,co nazywamy pokora.miejmy tez wszyscy my to,
      co jest zawarte w Psalmie 146 w wersetach 3 i 4,na uwadze zawsze.
      sawa czy sie zgadzasz i ty sloggi tez? sawa co tam na tczewie slychac ciekawego?
      • sloggi Re: Forum burmistrza - do zntk 14.10.02, 08:13
        Skąd tak dobrze znasz Biblię ?
        • Gość: zntk Re: Forum burmistrza - do zntk IP: *.proxy.aol.com 15.10.02, 02:22
          z osobistej checi poznania prawdy,z szukania odpowiedzi na pytania,jak min.
          skad sie wzielo zycie? po co i dla kogo zyjemy? dlaczego sie starzejemy i
          potem umieramy? czym jest Krolestwo Boze i co przyniesie ludzkosci? co sie z
          czlowiekiem dzieje po smierci? czy wszystkie religie Bog akceptuje? jak
          wypelniaja sie proroctwa z Daniela,w porownaniu z historia swiata?
          musisz przyznac,ze zainteresowanie jest na przystepnym poziomie
          intelektualnym.i chyba dostepnym dla kazdego,rowniez dla mnie i wierze,ze
          rowniez dla ciebie.trzymaj sie mocno i miej odwage byc mezem dobrze
          przygotowanym do walki na miare Krola Nowego Swiata.
          • sloggi Re: Forum burmistrza - do zntk 15.10.02, 08:35
            Brzmi to jak z ust Świadka Jehowy.
            Nie mam nic do Świadków, poza ich "ustawiczną" ewangelizacją.
            Można im pięćset razy dziękować za odwiedziny, i tak przyjdą po raz pięćset
            pierwszy - podobno muszą :))))
            • Gość: zntk Re: Forum burmistrza - do zntk IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 02:28
              sloggi,to co oni czynia,to w latach 70-tych,na swym posiedzeniu episkopat
              katolicki w Hiszpanii,doszedl do wielkiego odkrycia,ze ta praca [gloszenie
              Dobrej Nowiny o nadchodzacym Krolestwie Bozym,o ktore moze i ty sie rowniez
              modlisz],powinna byc wykonywana przez kosciol katolicki na calym okregu ziemi.
              lecz oni bardziej lubia polityke.dlatego z Biblii mozemy sie dowiedziec,ze nie
              raz juz w historii Bog poslozyl sie kims,kto z wielka ochota Jego wole bedzie
              wykonywal.a wszystko dlatego,ze rowniez z Biblii sie dowiedziec mozemy,ze Bog
              zawsze przed czyms co mialo nastapic,ludzkosc wpierw ostrzegl.zanim nastapi na
              ziemi Krolestwo Boze,w czasie kiedy rzady swiatowe beda mowic o pokoju i
              bespieczenstwie,wybuchnie Armagedon,czyli wojna samego Stworcy z Szatanem i
              Jego widzialna organizacja na ziemi.swiadkowie przychodzac do ciebie po raz 501
              pragna tobie na to zwrocic uwage,abys mogl powziasc osobista decyzje,po ktorej
              stronie staniesz przed Armagedonem.wiedz tez to,ze Bog ziemie stworzyl ludziom
              na mieszkanie,i ze nigdy zniszczona nie bedzie.rowniez i to,ze za posluszenstwo
              pierwsza para ludzi miala rowniez zyc wiecznie na ziemi.widzisz sam ile sie juz
              dowiedziales [jak i ja,i to z Biblii].zachodzi pytanie,dlaczego chodzac do tego,
              czy innego kosciola,tych spraw sie nie dowiadujemy? a przeciez oni wszyscy maja
              te sama Biblie.pewnie i ty rowniez ja masz w domu i mozesz sie z niej dowiedziec
              bardzo duzo,np. i to,ze gloszenie obejmnie cala ziemie [Mateusza 24:14,Jana 17:3
              Dzieje Apostolskie 1:8,1 list do Tesaloniczan 5:1-3, 2 list do Tymoteusza 3:1-5,
              16,17, 2 list do Piotra 3:9, Objawienie 21:4].przeczytaj w wolnej chwili te
              kilka wersetow i przemysl je sobie w spokoju,a to co ci napisalem,wierze,ze
              napewno nie zapomnisz.trzymaj sie mocno i odwaznie patrz w przyszlosc.
              • sloggi Re: Forum burmistrza - do zntk 16.10.02, 08:26
                Strzeliłem w Dziesiątkę.
                Na temat wiary nigdy się nie wypowiadam, a zatem pozostawmy ta dyskusję na tym
                etapie.
                Miłej lektury (Biblii, rzecz jasna).
                • Gość: zntk Re: Forum burmistrza - do zntk IP: *.proxy.aol.com 17.10.02, 08:13
                  tylko ja ci w tym strzale duzo pomoglem.dziekuje za zyczenia milego czytania
                  Biblii[bede o tym pamietal].ja ci rowniez,w miare twego cennego czasu,tego w
                  wolnej i przystepnej chwili zycze.szanuje twe nastawienie co do tej dyskusji,
                  lecz mam nadzieje,ze to co pisalem,zatrzymasz w twym sercu i umysle.nigdy nie
                  mow nigdy.Bog jedyny wie,co jeszcze przed nami.sloggi,trzymaj sie dzielnie.
                  zycze ci[nie z jakiejs okazji],duzo radosci w twym zyciu osobistym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka