iod 13.01.06, 14:24 czytając zaległe odnoszę wrażenie, że poszło "na noże", humory się zepsuły wszystkim, cichutko zapytuję czy gotujemy jutro, czy nie? Mam nadzieję, że tak, kurczę się marynuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frags Re: ponieważ... 13.01.06, 14:26 pewnie, że tak. poszło nie na noże tylko na ariańskie drewniane szable i już się dawno skończyło. Szable w pochwach bym powiedział, a pochwy z szablami wiszą na kołkach. Co ja gadam, na GWOŹDZIACH!!!! U mnie sie zamarynuje wieczorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: ponieważ... 13.01.06, 14:30 ufff, to dobrze, ogólnie wszystko dobrze, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: ponieważ... 13.01.06, 14:30 Ja też odnoszę wrażenie, że coś tu nie tak,nawet mnie przestało kusić...to nasze forum.Zatem bardzo proszę o ciekawe wątki, weekend przed nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: ponieważ... 13.01.06, 14:30 oo, daisy, ja już byłam bliska napisać, że się wypisuję... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: ponieważ... 13.01.06, 14:32 iod musimy rozruszać to "kółko różańcowe", tylko w jaki sposób? Pokłócić się, to chyba bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: ponieważ... 13.01.06, 14:34 Przepis Obelixa - dzik, albo dwa do soczewicy i wszystko się ułoży... Odpowiedz Link Zgłoś