kmsanczia 17.01.06, 11:47 W ramach ukulturalniania: czy ktoś lubi kabarety, czy to za mało ambitna rozrywka? Ja jestem fanką abstrakcyjnego zagłębia zielonogórskiego, zwłaszcza nie istniejących już Potemów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy32 Re: Kabarety 17.01.06, 12:02 a ja lubię ani mru mru, widziałam ich w realu są naprawdę nieźli, blondyn używa za dużo żelu do włosów, ale w sumie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Kabarety 17.01.06, 12:23 frags napisał: > Byłem w grudniu na Mumio. Niezłe. "Co to, co to się stało że mi wypiłaś moje kakao przecież to mój kubeczek to mój kubeczek z wiewióką jest." Taki chłyt materkindowy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: Kabarety 17.01.06, 13:48 W Łomiankach przez cały sezon conajmiej raz w miesiącu Pan Grzegorz Porowski z Dąbrowy leśnej organizuje darmowe spotkania z kabaratemi w swym ogrodzie. Jakich tam kabaraetów nie było. Był mumio, ani mru mru i masa innych znanych z telewizji i nie tylko kabaretów. Jego strona to www.tarasowespotkaniakabaretowe.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś