robert_58 12.02.06, 22:05 na jakiej sztuce byliście ostanio w teatrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iod Re: Teatr 12.02.06, 22:06 Ja chcę do teatru! Męża wyciągnąć nie mogę, bo nic nie rozumie. Dawno nie byłam. Ubolewam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Teatr 12.02.06, 22:10 Byłem na Balu Wampirów w Romie. Bardzo fajna rzecz tylko teatr z minionej epoki. Sala i fotele jak w Kinie Lotnik w latach 70. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Teatr 12.02.06, 22:14 Krzysiom najwygodniejsze fotele są w Kinoteatrze Bajka, zabierz żonę koniecznie na Goło i Wesoło. Albo może dziewczyny razem się wybierzemy? A ostatnio byłam w Scenie-Prezentacje na Woli na "Klanie Wdów", temat może nie bardzo dla kogoś w moim wieku ;) i sztuka dosyć oklepana, ale warto było zobaczyć w akcji takie aktorki: www.teatrprezentacje.pl/klan.html Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Teatr 12.02.06, 22:15 żona z córką była na Pinokiu na Torwarze. Ponoć niesamowite. Niestety przyszły łikeng na Śląsku :( Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Teatr 12.02.06, 22:22 A nie czasem na Piotrusiu Panie? Jeśli oczywiście masz na myśli rewię na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Teatr 12.02.06, 22:18 a, byłam na tym Balu Wampirów jako VIP (ha, ha, ha). Nie w moim stylu, ale stary profesor pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Teatr 12.02.06, 22:20 Generalnie wszystko fjnie zrobione. Jak on zlazł z tego piętra w mgnieniu oka? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Teatr 12.02.06, 22:34 Broń Boże nie kupujcie w Romie miejsc na balkonie (na ostatnim piętrze), zwłaszcza jak jesteście z dzieciakami. Byłam na Piotrusiu i nad moją głową wylądowały dwie kukły (Piotruś udawał że lata) a na scenie widziałam wszystkie możliwe zapadnie i tricki, zero zaskoczenia i efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Teatr 12.02.06, 23:07 we wtorek jest wieczór francuski ale nie wiem czy są jeszcze bilety w Buffo www.studiobuffo.com.pl/spektakle/wieczorfrancuski.html Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Teatr 12.02.06, 22:23 ja polecam Grupa MoCarta (to w sumie też teatr) w Rampie oraz teatr jednego aktora z Emilem Kamińskim w Studio Buffo (strona im nie działa) www.grupamocarta.art.pl/aktualnosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Teatr 12.02.06, 22:24 randolf - ale ze mnie głąb (jestem czerwony ze wstydu) Pinokio dopiero ma być Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: Teatr 17.02.06, 22:03 Nie chodze z tego samego powodu i CIERPIE!!Kiedy idziemy ??m Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Teatr 17.02.06, 22:48 wieczór francuski był OK w niedzielę grają wieczór rosyjski Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Teatr 17.02.06, 22:58 są w Buffo są też wejściówki - jak nie upolujesz wolnego krzesła to stoi cały spktakl. Spróbuj w Bileterii www.bileteria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Teatr 12.02.06, 22:14 Ja bylem na Kolacji dla dwojga w Ateneum. Pękałem ze śmiechu i gorąco polecam wszystkim lubiacym komedie. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: Teatr 13.02.06, 18:40 My byliśmy na ONE w Komedii, bardzo fajne trochę śmieszne, trochę dramatyczne. Można sie naoglądac skąpo ubranych panienek do woli:) A w niedzielę byliśmy na Dańcu, ubawiłam się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś