Dodaj do ulubionych

plany zagospodarowania

10.03.06, 14:21
A ja sobie przeglądam dodatek do Rzeczpospolitej z 6 marca, jest artykuł
pt. "Ziemia jest coraz bardziej cenna" i oto Łomianki przywołane jako "czarna
owca" Mazowsza, cyt. "Są gminy, m.in. Łomianki, gdzie planów takich nie ma
prawie wogóle, w innych - np. w Starych Babicach - obejmują już one większość
gruntów" . Jak miło, jesteśmy sławni na całą Polskę :)).
Obserwuj wątek
    • daisy32 Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 14:27
      Zawsze byliśmy:)
      • kmsanczia Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 14:33
        Frags, gdzie jeeesteeeeś? ;) Znów się czepiają Łomianek, tym razem nie radni
        opozycyjni i nie forumowe oszołomy, hmmm czyżby GCW położyła swoją łapę nawet na
        Rzepie? ;)
        • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 14:34
          Jestem, jestem. Plany mnie nie interesują, moja ulica ma chwalony w zeszłym
          roku.
          • lolaxyz Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 14:55
            Dobra dobra Frags, znamy Cie, pewnie rzuciłeś sie na rzepe w poszukiwaniu
            jakiejkolwiek dwuznaczności, która mogłaby posłużyć Ci na obrone sokoła ze nie
            uchwala tych planów :))
            • robert_58 Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 14:57
              Frags,
              a kanalizację masz?
              • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 14:57
                Mam, a co? Chcesz skorzystać :)))
                • robert_58 Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:03
                  Ty Frags to szczęściarz jesteś ...

dzięki za zaproszenie, może jutro skorzystam - dam wcześniej znac
                  • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:05
                    Daj znać, na razie wygląda na to, że weekend mam wyjęty z życiorysu.
                  • lolaxyz Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:09
                    Robert może zastosuj wcześniej regulax żebyś mógł lepiej zaplanowac tę wizytę,
                    żeby tak z nienacka fragsa nie nachodzic :))
                    • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:11
                      Lola, Ty znowu o tych fekaliach... Myślałem, że już spoważniałaś. :))
                      • robert_58 Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:12
                        ok Lola
                        jak w temacie - przygotuje plan zagospodarowania
                      • kmsanczia Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:13
                        Robert, weź paragon. ;)
                        • robert_58 Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:15
                          Km
                          Frags na pewno mi użyczy/wystawi paragon
                          • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:15
                            Tak, na druku KP.
                          • kmsanczia Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:16
                            Ciekawe czy taki paragon można sobie rozliczyć w kosztach delegacji... ;)
                            • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:18
                              Sokół mu rozliczy. Pójdzie w koszta narad w czasie wolnym od pracy - policzymy
                              nadgodziny, dodamy pracę w dniu świątecznym, godzinach nocnych, rozłąkowe,
                              dodatek za szkodliwe warunki i machniemy 350 zł co najmniej.
                              • robert_58 Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:20
                                hm
                                zaczyna się ...
                                • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:21
                                  co?
                                  • robert_58 Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:21
                                    noooo....
                                    • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:22
                                      no???
                                      • robert_58 Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:22
                                        eee..
                                        juz nic
                                        • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:23
                                          aha
                              • lolaxyz Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:26
                                Tylko trzeba bedzie do tego dobry PR zrobić, jakies foty do Gazety
                                Łomianskowskiej "obywatele masowo korzystają z kanalizacji", moze b. zaprosić
                                do spuszczenia wody (żeby było jasne dzięki komu ta kanalizacja) no nie wiem,
                                wymyslicie coś :))
                                • kmsanczia Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:28
                                  Najpierw musi przeciąć wstęgę z szarego papieru makulaturowego. NAstępnie
                                  wygłosi mowę o pochwale współpracy sąsiedzkiej, gminy nie stać na kanalizę, ale
                                  oto lud użycza sobie muszle klozetowe.
                                • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:29
                                  Myślałem o jakiejś orkiestrze kameralnej i ewentualnym wykonaniu Ody do Radości
                                  wspólnie z mieszkańcami.
                                  • kmsanczia Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:33
                                    Może taniej wyjdzie grający kibelek? ;)
                                    • lolaxyz Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:39
                                      Juz nie wymyślajcie tylu fanaberii bo w końcu Robert nie wytrzyma, skorzysta z
                                      pobliskiego krzaka i cała ta kanalizacyjna akcja zostanie totalnie
                                      skompromitowana.
                                      • robert_58 Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:43
                                        trzymam
                                        ostatkiem sił się trzymam
                                        • kmsanczia Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:45
                                          Musisz wytrzymać!! To byłby koniec burmistrza, przyszły mieszkaniec Ł. pękł z
                                          powodu braku kanalizacji! ;)
                      • lolaxyz Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:14
                        Jak mam spoważnieć w tym towarzystwie? Nie słyszałeś - kto z kim przestaje
                        takim się staje. Chyba wszyscy pamiętają kto zaczął o tych fekaliach.
                        • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:15
                          Masz na myśli kanalizację? Nie wiem, pewnie ktoś z grupy Bojowników...
            • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 14:57
              Lolka, nie znasz mnie jednak... Rzepa leży przede mną na biurku i od czasu
              kiedy napisałaś nawet do niej nie zajrzałem. :))))
              • lolaxyz Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:03
                Testujesz własną siłę woli? :))
                • frags Re: plany zagospodarowania 10.03.06, 15:05
                  Nie. Czytałem Wyborczą, życie i serwis gratka.pl Ale o opłatach adiacenckich ni
                  huhu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka