mateusz9934 13.04.06, 21:21 Nie wiecie czy Ptaky juz wystawiły kontenery w ramach poadkow wiosennych ,jesli tak to gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: kontenery na smieci 13.04.06, 22:08 Chyba już byly. W każdym razie ja widzialem chyba wczoraj brukowa/długa. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: kontenery na smieci 13.04.06, 22:49 Nie wierzę.. W zeszłym roku przetarg robili tak bystro że kontenery do wiosennych porządków pojawiły się w lipcu. Jeżeli w tym roku będą w kwietniu to się zdziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: kontenery na smieci 13.04.06, 22:47 mateusz9934 napisał: > Nie wiecie czy Ptaky juz wystawiły kontenery :-))) ale się uśmiałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: kontenery na smieci 15.04.06, 07:58 Jak co roku obudzą sie najwcześniej płóżną wiosna. A o tym gdzie postawią dowiemy sie z GŁ post faktum. Piszę to mimo rozejmu, bo w zeszłym roku po przeczytaniu w GŁ informacji o kontenerach, podnałem do nich by obejrzeć puste miejsce i zostać ze swoim wysokogabarytaowym śmieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
atos55 Re: kontenery na smieci 15.04.06, 14:24 Na Francuskiej kontener był przez parę godzin 8 kwietnia. Raz zdążyłem, ale gdy wrócilem po godzinie, to juz śladu nie bylo ... Odpowiedz Link Zgłoś