Gość: kasia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 18:15 Jak wyobrazacie sobie idealnego sylwestra??A moze byliscie juz na takim, jestem ciekawa waszego zdania. pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Wasz wymarzony sylwester. 06.01.03, 09:14 A może napisz nam jak spędziłaś ostatniego Sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Wasz wymarzony sylwester. 06.01.03, 11:52 Ja bawiłem się wyśmienicie. Jak już prawie wszyscy znajomi porozchodzili sie po domach, to własnie wówczas trwala najlepsza zabawa:) W klatce tańczyłem Anę Jantar i Rodowiczkę... :) Super. Spotkałem na Sylwku Roberta... Prawie sie nie zmienia tylko troszeczkę zaokrągla... Czy to etap tatusienia???? Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Sylwester 02/03. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 18:27 Ten sylwester byl dla mnie udany. Spędzilam go w gronie fajnych choc troszke starszych odemnie ludzi co wiazalo sie z zabawa z ich dziecmi tak wiec za towarzystwo mialam 3 rozbrykanych maluchow (3,4,6lat)ale na szczesie towarzystwo mi odpowiadalo bo znamy sie z zagli,przyszle wakacje tez planujemy na lodce.Spelnilo sie jedno z moich marzen bylam o polnocy pod PKiN-em,i sylwestra spedzilam po czesci pod golym niebem a po czesci w metrze.Od dawna chcialam wybrac sie na polenerowa zabawe i udalo sie.I jeszcze jedno grozilo mi zostanie na sylwestra w domu a juz kilka lat temu obiecalam sobie ze nie bede tego robic, i udalo sie. P.S. Jednego tylko zawsze zaluje, nigdzie indziej tylko tam gdzie mieszkam sa co roku najlepsze fajerwerki ktore potrafia rozbrzmiewac grobo po 1 w nocy, w miejscu gdzie mieszkam widac to najlepiej bo widze i te z wawy , lomianek,dziekanowa lesnego i polskiego z nad wisly i oczywiscie z kielpina poprostu z 4 stron swiata. A w wawie wysokie budynki wszystko zaslaniaja i niema to takiego uroku jak u nas, tego zawsze zaluje jesli nie jestem w lomiankach. Natomiast w zeszlym roku spedzilam najlepszego sylwestra w swoim zyciu ale to juz inna historia..... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sylwester 02/03. 07.01.03, 11:38 Bawiłem się w tym roku pod PKiN. To był niesamowity wieczór, spędziłem go z ludźmi których bardzo lubię. Spod PKiNu wylądowaliśmy na kameralnej prywatce i było miło i sympatycznie, a szampan lał się strumieniami do białego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Sylwester IP: *.crowley.pl 07.01.03, 14:05 A jak sobie wyobrazasz tego idealnego sylwestra????? na prywatce ,w gorach, na mazurach pod golym niebem na najorce??? pozdr kasia Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sylwester 07.01.03, 15:00 Widzisz, dla mnie nie jest ważne gdzie spędzam ten wieczór - tylko z kim. Ten wieczór był bardzo udany. A, że nie na Kanarach? - nie straconego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: Wasz wymazony sylwester. IP: *.escom.net.pl 10.03.03, 19:12 Jaki Pan pismienny... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wasz wymazony sylwester. 10.03.03, 20:05 Skoro u tego Pana dopiero Sylwester :) Odpowiedz Link Zgłoś