papirus22 14.05.06, 11:21 W odpowiedzi na watek o pomówieniach, kłamstwach i oszczerstwach, otwieram nowy o faktach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: Fakty 14.05.06, 11:23 Robert58 współpracuje z Sokołowskim biorąc z UMiG Łomianki pieniądze. Jeżeli to jest nieprawda niech publicznie zaprzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Fakty 14.05.06, 22:43 Papi, zaczynam odnosć wrażenie, że: - nie czytasz wszystkiego (w co wątpię ale jednak) - czytasz ale "używasz" jedynie wybiórczo (ku czemu się skłaniam) - czytasz bez zrozumienia (a raczej udajesz, że nie rozumiesz, tego co Tobie do czarno-białego obrazu świata nie pasuje). Jak pisałem już wcześniej (dlaczego o to pytasz ponownie patrz wyżej) nie współpracuję z Sokołowskim (burmistrzem jak rozumiem), nie biorę z UMiG pieniędzy. Cieszy mnie, że moja skromna osoba zainteresowała Ciebie tak bardzo. Tym bardziej, że pomimo zastrzeganej przez Ciebie kilkarotnie niechęci do polemiki za mną oraz poświęcania mi Twojego czasu, znajdujesz chwilę wolnego (Twoja poza męczennika łomiankowskiego również się w to wpisuje). Pragnę jednak zaznaczyć w tym miejscu (co też już wcześniej pisałem - patrz wyżej), że w konwencji otwartego, publicznego forum nie ma miejsca na żądanie udzielenia odpowiedzi o sprawy prywatne lub zawodowe uczestników forum (wg mnie zadawanie pytań ze sfery prywatności nie należy do dobrego tonu na forum). Jednocześnie dziwię się, że jak twierdzisz, będąc w posiadaniu dowodów mojej rzekomej zbrodni (o dowodach pisałeś w innym wątku) zadajesz mi po raz kolejny pytania, na któe już wcześniej uzyskałeś odpowiedź. Niestety - nie licz na otwarcie przez moją skromną osobę nowego tematu pod jakimś dziwnym tytułem, np. taktyka Papirusa22 (za co przepraszam Ciebie niezmiernie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: Fakty 14.05.06, 12:11 Edoma być moze zna sie na medycynie, jednak inne tematy sa dla niej obce. Dużą trudnością jest dla niej abstrakcjne myślenie i kojarzenie faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Fakty 14.05.06, 22:29 a który to wątek o "...pomówieniach, kłamstwach i oszczerstwach..."? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Fakty 14.05.06, 22:33 Doradcą burmistrza Sokolowskiego przy budowie basenu był Cezary T. - oszust aresztowany później przez UOP, obecnie postawiony przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
edoma Re: Fakty 14.05.06, 22:42 Proszę bez sądów oceniających, powiedziałam, że odpowiem na pytania podnoszone , j46 czuje się dotknięty moją obroną i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś