14.05.06, 11:21
W odpowiedzi na watek o pomówieniach, kłamstwach i oszczerstwach, otwieram
nowy o faktach.
Obserwuj wątek
    • papirus22 Re: Fakty 14.05.06, 11:23
      Robert58 współpracuje z Sokołowskim biorąc z UMiG Łomianki pieniądze. Jeżeli to
      jest nieprawda niech publicznie zaprzeczy!
      • robert_58 Re: Fakty 14.05.06, 22:43
        Papi,
        zaczynam odnosć wrażenie, że:
        - nie czytasz wszystkiego (w co wątpię ale jednak)
        - czytasz ale "używasz" jedynie wybiórczo (ku czemu się skłaniam)
        - czytasz bez zrozumienia (a raczej udajesz, że nie rozumiesz, tego co Tobie do
        czarno-białego obrazu świata nie pasuje).

Jak pisałem już wcześniej (dlaczego o to pytasz ponownie patrz wyżej) nie
        współpracuję z Sokołowskim (burmistrzem jak rozumiem), nie biorę z UMiG pieniędzy.

Cieszy mnie, że moja skromna osoba zainteresowała Ciebie tak bardzo. Tym
        bardziej, że pomimo zastrzeganej przez Ciebie kilkarotnie niechęci do polemiki
        za mną oraz poświęcania mi Twojego czasu, znajdujesz chwilę wolnego (Twoja poza
        męczennika łomiankowskiego również się w to wpisuje).

Pragnę jednak zaznaczyć w tym miejscu (co też już wcześniej pisałem - patrz
        wyżej), że w konwencji otwartego, publicznego forum nie ma miejsca na żądanie
        udzielenia odpowiedzi o sprawy prywatne lub zawodowe uczestników forum (wg mnie
        zadawanie pytań ze sfery prywatności nie należy do dobrego tonu na forum).

Jednocześnie dziwię się, że jak twierdzisz, będąc w posiadaniu dowodów mojej
        rzekomej zbrodni (o dowodach pisałeś w innym wątku) zadajesz mi po raz kolejny
        pytania, na któe już wcześniej uzyskałeś odpowiedź.

Niestety - nie licz na otwarcie przez moją skromną osobę nowego tematu pod
        jakimś dziwnym tytułem, np. taktyka Papirusa22 (za co przepraszam Ciebie
        niezmiernie).

Pozdrawiam
    • j46 Re: Fakty 14.05.06, 12:11
      Edoma być moze zna sie na medycynie, jednak inne tematy sa dla niej obce. Dużą
      trudnością jest dla niej abstrakcjne myślenie i kojarzenie faktów.
    • robert_58 Re: Fakty 14.05.06, 22:29
      a który to wątek o "...pomówieniach, kłamstwach i oszczerstwach..."?
    • esscort Re: Fakty 14.05.06, 22:33
      Doradcą burmistrza Sokolowskiego przy budowie basenu był Cezary T. - oszust
      aresztowany później przez UOP, obecnie postawiony przed sądem.
      • edoma Re: Fakty 14.05.06, 22:42
        Proszę bez sądów oceniających, powiedziałam, że odpowiem na pytania
        podnoszone , j46 czuje się dotknięty moją obroną i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka