iod 24.05.06, 19:43 a kto zna "The The", szczególnie albumik "Soul Mining" - tak sobie pytam, po winie oczywiście, śpiewając... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iod Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 19:55 nikt się pewnie w tym wątku nie pojawi to sobie pośpiewam: "Something always goes wrong when things are going right You've swallowed your pride To quell the pain inside Someone captured your heart Like a thief in the night And squeezed all juice out until it ran dry" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:05 ja sie pojawię, nie znam, ale sie pojawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:12 papirus22 napisał: > ja sie pojawię, nie znam, ale sie pojawiam:) no miłe, miłe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:15 A ja znam z dawnych czasów podstawówkowo-kolonijnych. :) O ile to ten Universe. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:15 Ups, sorki Iod, nie ten wątek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:17 nie szkodzi, pośpiewam teraz : JOHHHHNNNNYYYYYYYY, kocha Cię świaaaaaaat, kocham Cię JAAAAAAAAA!!!!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:44 Nie przychodź do mnie, by podpierać drzwi. Twe głupie miny już nie zmienią nic, i nie marnuj już papieru, znaczków też, bo od dawna przecież już nie kochasz mnie. Mówiłaś o tym Hance z II A, że to nie była miłość, tylko gra. Więc przestań do mnie dzwonić tuż przed snem, bo od dawna przecież już nie kochasz mnie Ref. Przez ciebie, głupia żabo, nie chce mi się żyć! I mama ciągle czepia się. Już nikt nie kocha mnie! Nie przychodź do mnie, by pożyczyć coś. Nie siadaj w ławce obok mnie na złość. I przestań ze mną ciastem dzielić się, bo od dawna przecież już nie kochasz mnie. W sobotę na ubawie dałaś show z tym Edkiem, co cię raz maluchem wziął. Zaoszczędź wszystkim teatralnych łez, bo od dawna przecież już nie kochasz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:45 Sanczia - juuuuuż, umieram tu wijąc się w bólu..... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:47 Iod, głębia, głębia (tekstu of course;). Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:49 kmsanczia napisała: > Iod, głębia, głębia (tekstu of course;). czekaj...naleję sobie i się wczytam w tę głębię (:( piwniczka tymczasem się kurczy...) > Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:51 wspomnij tego Edka, co cię maluchem wziął (raz) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:53 kmsanczia napisała: > wspomnij tego Edka, co cię maluchem wziął (raz) > ;) czekaj, czekaj....ja to juz muszę jakis bilobil czy inny środek na wzmocnienie, bo jakoś... Edek mu było????? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:54 Ostry klin Nie może wprawić w trans Kilka win Nie powiększy mych szans Już wiem, że mogę dziś tylko czekać Aż zniknie mi z oczu cień Może jeszcze dziś Przyjdzie ten dobry dzień Znowu noc Przez palce leci czas I wiem, że los nie wart nawet grosza Więc czekam po blady świt Na tych kilka słów Weź się w garść, wytrzyj łzy Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: zrobiło się muzycznie.... 24.05.06, 22:58 Sanczia, juuuuuuż, miej litość.... już wytarłam łzy po blady świt zniknął z oczu mi cień i nie powiększy szans... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś